- Konu Sahibi FERAYKANAL
-
agda rahat ama
1- masraflı
2- enfeksıyon rıskı kesınlıkle var cunku aynı kaptan herkese batırıyorlar ozel kısısel kaplar cıkmıs dıye duydum ama onları kullana azdır
3- batık oluyor
4- bı kere jilet yapınca hersey basa donuyor ve hıc ajda yaptırmamıs gıbı oluyorsunuz
bence jılat ve en son lazer yaptırmak lazım bence ben 8 haftalık gebe oldugum ıcın gıdemıyorum ve kara kara dusunuyorum
ajdadan suyu patlayan hamılelerı bende duymustum ayrıca vajınası yırtılan bayanlarda varmıs dıkkat derım ben
jılete basladıktan sora zor agda ısı
her kıl delıgı kanıyor ve cık acıyor cunku jıletle kalınlasıyor
lazerde yaptıramıyorum
napıcam ben
hiç acımıyo yaa sinek ısırığı gibi işteetatlicadiarzu..bence deneyin çok rahat oluyo..ama hijyenik bir yere gidin.mantar falan kapmayın..ben kol bacak komple sir ağda,genital ve koltukaltı bitkisel yaptırıyorum.sir ağda buraları iyi almıyo çünkü..gerçi sizdede oldumu bilmiyorum ama doğru düzgün tüylenme olmuyo artık..2 aydır gitmiyodum ağdacıya..şimdide yok sayılır ama rahat edemiyorum işte :bbo:
evde ağda yapıyosanız onun acısının yanında bu hiç kalır..hemm tüylenmeyi azaltıcı etkiside var..ben memnunum kızlar..tavsiye ediyorum
agda rahat ama
1- masraflı
2- enfeksıyon rıskı kesınlıkle var cunku aynı kaptan herkese batırıyorlar ozel kısısel kaplar cıkmıs dıye duydum ama onları kullana azdır
3- batık oluyor
4- bı kere jilet yapınca hersey basa donuyor ve hıc ajda yaptırmamıs gıbı oluyorsunuz
bence jılat ve en son lazer yaptırmak lazım bence ben 8 haftalık gebe oldugum ıcın gıdemıyorum ve kara kara dusunuyorum
ajdadan suyu patlayan hamılelerı bende duymustum ayrıca vajınası yırtılan bayanlarda varmıs dıkkat derım ben
genital bölgeye sir ağda denemesi yapıp, ağrıdan beceremezsem, kalan sir ağda kalıntılarını nasıl gideririm diye kara kara düşünmeye başladım... yıllardır jilet kullanan ben, jiletten bıktım ve ağdadan müthiş korkuyorum.
:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?