• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge bakımı

meowmeows

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2024
16
3
1
24
Merhaba, benim ciddi bir sorunum var ve bunu anneme bile sormaya çekiniyorum. Genital bölgem kötü görünüyor. Neyle alırsam alayım sürekli sivilce oluyor, yara bere içinde görünüyor. Lazare şu an gidemiyorum ama bu özgüvenimi etkiliyor. Ben ne kullanabilirim cildimin daha sağlıklı görünmesi için? Ayrıca bir dönem ağda yaparken zarar verdim oraya. bacağımın kenarına gelen yer minik bi bölge böyle buruşuk duruyor. Çok üzülüyorum bu duruma ve genital bölgemin üst kısmı hani en üst kısım orası pütürcüklü pütürcüklü böyle sivilce geçince scar izi kalır ya öyle çok üzülüyorum yardım eder misiniz Lütfen 🥲

Cildin hassas ise lazer denemen daha iyi olur, fırsatını bulursan dene, hassas ciltte jilet kremler falan tahriş eder, ağda deriyi gevsetiyor bı süre sonra, hem ısıyı ayarlamazsan yanık izleri kalabilir, başka tavsiyesi olan varsa yardımcı olurlar ama en temiz iş lazerde, bı süre sonra da seyrelince daha rahat edersin

Tek kullanımlık bir jilet kullanın, genital bölgeyi alırken hassas tıraş bıçakları olur, onları kullanın ve tek yöne doğru alın. Yanlış alıyor olabilirsiniz, tahriş olduğu içinde sivilce olabilir ya da temizliğe dikkat edilmediğinden. Orayı alırken de hassas bir tıraş köpüğü kullanın. Her gün iç çamaşırınızi değiştirin, gerekirse iki kere, pamuklu çamaşır giydiğinizden emin olun. Yaza girmek üzereyiz, evde olduğunuz zaman iç çamaşırı gitmeyebilirsiniz, bol şort ya da eşofman giyin. Hava alması çok önemli oranın. Ben de bir ara takiyordum, şuan saldım.

Back
X