Ayaklarinizi üşütüyor musunuz?Hanımlar artık o kadar yoruldum ki hayatım resmen zindana döndü 9 ay önce mantar enfeksiyonu oldum Dr gittim o kadar yoğundu ki anlatamam 4 ay sonra iyileştim 1 ay hiç bişey yoktu ne zaman adet oldum tekrar etti neyse bu arada eşimde tedavi gördü 3 gün önce Dr gittim baktı temiz mantar yok tahlillerimde temiz uzun bir hap tedavisi verdi benim şikayetim iç dudak içlerinde kaşıntı acı ve kızarıklık var delireceğim artık Dr geçmezse mikroskopla inceleme yapacağım dedi ama akıntı koku hiç bişey yok artık takıntı hastalığı mı oldu anlamadım borik asit bile kullandım yok bu süreçte cildiyeye de gittim devletteki egzama dedi pek güvenemedim üstten baktı çünkü özele gittim oda egzama değil dedi şaştım kaldım bu durumu yaşayan var mı çok kötü durumdayım çok mu taktım acaba ondan mı oluyor lütfen bilginizi paylaşın
Canım şekerim normal ve mantarda yok ama kaşıntım hala var Dr şaşırdı yani anlam veremedi enfeksiyon bile yok dedi heralde artık psikolojikŞekerinizede baktırın
Benim de inanilmaz kasinio insallah smearde bsey ckmaz bugun verdim sigil degil dedi top tip minik seyler ckmis dokununca dertmatit OLABİLİR dedi cok sinir oluorm kasinio batiyo dayanamaiormmmHanımlar artık o kadar yoruldum ki hayatım resmen zindana döndü 9 ay önce mantar enfeksiyonu oldum Dr gittim o kadar yoğundu ki anlatamam 4 ay sonra iyileştim 1 ay hiç bişey yoktu ne zaman adet oldum tekrar etti neyse bu arada eşimde tedavi gördü 3 gün önce Dr gittim baktı temiz mantar yok tahlillerimde temiz uzun bir hap tedavisi verdi benim şikayetim iç dudak içlerinde kaşıntı acı ve kızarıklık var delireceğim artık Dr geçmezse mikroskopla inceleme yapacağım dedi ama akıntı koku hiç bişey yok artık takıntı hastalığı mı oldu anlamadım borik asit bile kullandım yok bu süreçte cildiyeye de gittim devletteki egzama dedi pek güvenemedim üstten baktı çünkü özele gittim oda egzama değil dedi şaştım kaldım bu durumu yaşayan var mı çok kötü durumdayım çok mu taktım acaba ondan mı oluyor lütfen bilginizi paylaşın
Canım eğer smear temiz çıkarsa hemen vajinal kültür yaptır bende hep mantar var sanıyordum meğerse klebsiella üremiş hala kurtulamadım maalesef deli gigi kaşınıyorBenim de inanilmaz kasinio insallah smearde bsey ckmaz bugun verdim sigil degil dedi top tip minik seyler ckmis dokununca dertmatit OLABİLİR dedi cok sinir oluorm kasinio batiyo dayanamaiormmm
Canım birde nasıl bişey dökülme oluyor muBenim de inanilmaz kasinio insallah smearde bsey ckmaz bugun verdim sigil degil dedi top tip minik seyler ckmis dokununca dertmatit OLABİLİR dedi cok sinir oluorm kasinio batiyo dayanamaiormmm
Şekerle nasıl bir bağlantısı var acaba? Ben de şeker hastasıyım ve kaşıntı bende de var.Şekerinizede baktırın
Yok ama kocaman sivilce gbi beyazliklar oluo kasiyinca batio yururken cok fenaaCanım birde nasıl bişey dökülme oluyor mu
Yok ama kocaman sivilce gbi beyazliklar oluo kasiyinca batio yururken cok fenaa( bi krem vermedi ya
Kesinlikle ütülemelisiniz evet ben ikimizin de çamaşırlarını ütülüyorum hiç bir sorun kalmadıPamuklu çamaşır kullanın ve iç çamaşırınızı mutlaka ütüleyin çünkü yıkamayla geçmiyor çamaşırda ki enfeksiyon çamaşırlarınızı ütüleyip kullanırsanız rahat edersiniz
Valla cnm 90 derecede yıkayıp yüksek buharda ütülüyorum ama bende klebsiella üremiş ilaç kullanıyorumPamuklu çamaşır kullanın ve iç çamaşırınızı mutlaka ütüleyin çünkü yıkamayla geçmiyor çamaşırda ki enfeksiyon çamaşırlarınızı ütüleyip kullanırsanız rahat edersiniz
Pamuklu çamaşır kullanın ve iç çamaşırınızı mutlaka ütüleyin çünkü yıkamayla geçmiyor çamaşırda ki enfeksiyon çamaşırlarınızı ütüleyip kullanırsanız rahat edersiniz
Antbiyotik verdi mi klebsialla bakteriydi sankiValla cnm 90 derecede yıkayıp yüksek buharda ütülüyorum ama bende klebsiella üremiş ilaç kullanıyorum
Verdi canım evet lanet bir bakteri cipro flagy cleocin krem verdi geçmedi şimdi augmentin verdi çarşamba tekrar kültür yapılacak bakalıö ama anlamıyorum bu çok kaşıntı yapar mı 100.000 cfudan fazla üremiş sonuçtaAntbiyotik verdi mi klebsialla bakteriydi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?