Genital bölge kaşıntısı

Kombine ilac verlio sanrm klesiella da baska ne onerdi top top seyler oluo mu kasyncaa

Sivilce gbi beyaz beyaz ama sigil degil kasiyinca sisiyolarr
Yok canım öyle bişey hafif kabarcıklar çıktı cildiye Dr yağ bezesi onlar dedi eğer sana egzama dediyse dut kurusunu haşla ılık şekilde dutları koy egzamaya 10 dakika sonra yıka 10 gün yap bunu yapanlar kurtulmuş

İnşallah temiz çıkar smear sonucun
Ama dediğim gibi ütü şart çamaşırda…
Tabi yediğin şeylerde tekrarlattırıyor olabilir

Benim de sizin kadar ağır olmasada bi sürecim oldu. Adet dönemleriniz için pamuklu pedler veya yeni nesil çamaşırlar kullanın. Ped alerjiniz olabilir. İlişki sonrası iÇin doktor bana bi fitil verdi vajina florasını düzenliyor . Tedaviden sonra bu şekilde tekrarlamadı benim

İnşallah temiz çıkar smear sonucun
Ama dediğim gibi ütü şart çamaşırda…
Tabi yediğin şeylerde tekrarlattırıyor olabilir
Dermatite benzior dedi en son kasimda temiz cikmsti simdi hergun kasinio hergun terliorm ve dus aliorm malum havalar ama kasynca batma ve kabarcik ckmasi sinirimi bozuo ütü yapmalym evet pecete degl temiz bez koyuyorm artikgunluk ped yllardr kullanmiorm dut olayni yapamam sanrm carsamba dermatologa gtcem.insallah

Dut.olayni sen yazmssn pardon canm. carsmba gdeym aksilik olmazsa epilayonu sorucam bi.jilet aldm ondan sonra boyle oldu yani ona baglamak istiorm insallah gecicidir yag bezesi degl de tahris olmus baya bnm bnce bi de kasynca cok kasnio batio yururken falan

Çok üzüldüm canım bende çekiyorum bu kaşıntıdan rabbim şifanı verir inşallah

Hpv ti nasıl anladın cnm ne gibi belirti vardı birde bende smear yaptırdım temiz geldi acaba hpv testi ayrı mı ama bende siğil yok
Hpvde kasinti ile basladi bnd3 ameliyattab sonra geçti leep oldum ama dermatit belirtileri de ayni hpvyikontrol amacli yaptrablrsn zaten her kadin vello bi yastab sonrayaptrnali bnde de sigil yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…