- 18 Ağustos 2016
- 303
- 84
- 98
- 35
Kombine ilac verlio sanrm klesiella da baska ne onerdi top top seyler oluo mu kasyncaaVerdi canım evet lanet bir bakteri cipro flagy cleocin krem verdi geçmedi şimdi augmentin verdi çarşamba tekrar kültür yapılacak bakalıö ama anlamıyorum bu çok kaşıntı yapar mı 100.000 cfudan fazla üremiş sonuçta
Top top derken canım akıntım var su gibi kaşıntıda top top dediğini anlamadım biraz açarmışımKombine ilac verlio sanrm klesiella da baska ne onerdi top top seyler oluo mu kasyncaa
Sivilce gbi beyaz beyaz ama sigil degil kasiyinca sisiyolarrTop top derken canım akıntım var su gibi kaşıntıda top top dediğini anlamadım biraz açarmışım
Yok canım öyle bişey hafif kabarcıklar çıktı cildiye Dr yağ bezesi onlar dedi eğer sana egzama dediyse dut kurusunu haşla ılık şekilde dutları koy egzamaya 10 dakika sonra yıka 10 gün yap bunu yapanlar kurtulmuşSivilce gbi beyaz beyaz ama sigil degil kasiyinca sisiyolarr
İnşallah temiz çıkar smear sonucunYevet cok terliorm hergun ama hergun 2 tane daha pamuklu camasir aldm utulemiodum aslnda utulemem lazm bi de bez koycam araya uyurken camasr kullanmiorm arrk. Bugun gttm dermatologa baktm herkese ayni ilaclari vermis 1000 tl tuttu dedi herkes bi kac sikayetye gordum muayene olmadan geri döndüm valla. Smear sonucum daha ckmadi dun verdm devlette bi kadın soda sür dedi de blmeden etmeden surmeyeym dedim. Insallah gecer hepimizjn ki abur cuburu da brkamam lazim aslnda
Benim de sizin kadar ağır olmasada bi sürecim oldu. Adet dönemleriniz için pamuklu pedler veya yeni nesil çamaşırlar kullanın. Ped alerjiniz olabilir. İlişki sonrası iÇin doktor bana bi fitil verdi vajina florasını düzenliyor . Tedaviden sonra bu şekilde tekrarlamadı benimHanımlar artık o kadar yoruldum ki hayatım resmen zindana döndü 9 ay önce mantar enfeksiyonu oldum Dr gittim o kadar yoğundu ki anlatamam 4 ay sonra iyileştim 1 ay hiç bişey yoktu ne zaman adet oldum tekrar etti neyse bu arada eşimde tedavi gördü 3 gün önce Dr gittim baktı temiz mantar yok tahlillerimde temiz uzun bir hap tedavisi verdi benim şikayetim iç dudak içlerinde kaşıntı acı ve kızarıklık var delireceğim artık Dr geçmezse mikroskopla inceleme yapacağım dedi ama akıntı koku hiç bişey yok artık takıntı hastalığı mı oldu anlamadım borik asit bile kullandım yok bu süreçte cildiyeye de gittim devletteki egzama dedi pek güvenemedim üstten baktı çünkü özele gittim oda egzama değil dedi şaştım kaldım bu durumu yaşayan var mı çok kötü durumdayım çok mu taktım acaba ondan mı oluyor lütfen bilginizi paylaşın
Şekerle bağlantısı nedir bilmediğim için soruyorumŞekerinizede baktırın
Dermatite benzior dedi en son kasimda temiz cikmsti simdi hergun kasinio hergun terliorm ve dus aliorm malum havalar ama kasynca batma ve kabarcik ckmasi sinirimi bozuo ütü yapmalym evet pecete degl temiz bez koyuyorm artikgunluk ped yllardr kullanmiorm dut olayni yapamam sanrm carsamba dermatologa gtcem.insallahİnşallah temiz çıkar smear sonucun
Ama dediğim gibi ütü şart çamaşırda…
Tabi yediğin şeylerde tekrarlattırıyor olabilir
Dut.olayni sen yazmssn pardon canm. carsmba gdeym aksilik olmazsa epilayonu sorucam bi.jilet aldm ondan sonra boyle oldu yani ona baglamak istiorm insallah gecicidir yag bezesi degl de tahris olmus baya bnm bnce bi de kasynca cok kasnio batio yururken falanYok canım öyle bişey hafif kabarcıklar çıktı cildiye Dr yağ bezesi onlar dedi eğer sana egzama dediyse dut kurusunu haşla ılık şekilde dutları koy egzamaya 10 dakika sonra yıka 10 gün yap bunu yapanlar kurtulmuş
Çok üzüldüm canım bende çekiyorum bu kaşıntıdan rabbim şifanı verir inşallahDut.olayni sen yazmssn pardon canm. carsmba gdeym aksilik olmazsa epilayonu sorucam bi.jilet aldm ondan sonra boyle oldu yani ona baglamak istiorm insallah gecicidir yag bezesi degl de tahris olmus baya bnm bnce bi de kasynca cok kasnio batio yururken falan
Çok üzüldüm canım bende çekiyorum bu kaşıntıdan rabbim şifanı verir inşallah
Hayır bende kaşıntı var sadece ama klebsiella üremiş bende bir bakteri yani vajinadaAmin seende kabartilar oluo mu kasiyinca
Iste vende kabarcik ta oluo kasiyinca snir oluormHayır bende kaşıntı var sadece ama klebsiella üremiş bende bir bakteri yani vajinada
Gergin kaşıntı oluyor mu canımIste vende kabarcik ta oluo kasiyinca snir oluorm
Hergün olacaktıGergin kaşıntı oluyor mu canım
Maaleeef hpv zamannda da olurdu aynisi cok korkuorm ana daha yeninegatf geldiHergün olacaktı
Hpv ti nasıl anladın cnm ne gibi belirti vardı birde bende smear yaptırdım temiz geldi acaba hpv testi ayrı mı ama bende siğil yokMaaleeef hpv zamannda da olurdu aynisi cok korkuorm ana daha yeninegatf geldi(
Hpvde kasinti ile basladi bnd3 ameliyattab sonra geçti leep oldum ama dermatit belirtileri de ayni hpvyikontrol amacli yaptrablrsn zaten her kadin vello bi yastab sonrayaptrnali bnde de sigil yoktuHpv ti nasıl anladın cnm ne gibi belirti vardı birde bende smear yaptırdım temiz geldi acaba hpv testi ayrı mı ama bende siğil yok
Canım hpv olduğunu nasıl anladın acabaMaaleeef hpv zamannda da olurdu aynisi cok korkuorm ana daha yeninegatf geldi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?