evlı bayanlara bır sorum olacak ben bı evlı arkadasıma demıstımkı genıtal bolgeme epılasyon yapıcam kızm dedım kurtulcam bu kıllardan bu ne ya bıktım dedım ve bana verdıgı cvp sacmalama sen slaakmısın evlenecegın adam belkı ole ıstemıcek kıllı hosuna gıdıcek dedı
sızce bı dogrulugu vaermı uyanı olabılırmı ole bısey
Yok canım daha nelerr:roflol:
Kız bişi diim mi sanaa utanarak söylüyorum ammaaa bazı erkekler evett orasını öle alınmadık seviyor ama öle çok olmicak az olcakAy çok utandım gidiyorum
Ya belinaycım erkek bunlar bazı şeylerine şaşmamak lazım bilmem ki nasıl severler ama seviyolar işte:1ninca:
ben huyluyumdur tamamını almadan duramam ki ,
heheheheh düşünsenee evet aşkım öle seviyorum dediğini kafamçokkarıştı
Belinay şok şok şok kaydirigubbakcemile3
Ay gülüceğim çıktıı valla kızma banaaa ben uzun zamandır gülmüom abla :çok üzgünüm:
Doğru bilinen büyük yanlışlardan biride pubik kıllarının alınması konusudur.
Ağda gibi mekanik ya da kremler gibi kimyasal epilatörler vücudumuza zarar vermektedir. Kıllardan çok rahatsız oluyorsanız bir makasla kısaltmak en doğrusudur. Sağlık günlere...
bilmediğim bişey daha :1shok:
ben lazerle aldırdım hepsini nolçekkkafamçokkarıştı
arkadaşlar hiç duydunuz mu bilmiyorum ama ben duyduğumu söyleyeyim
bi kız evlenmeden önce lazerle genital bölgesindeki kılların tamamını aldırmış sonra evlenmiş
adam kadında kıl yok diye boşamış..:1shok:
zevk almazmış öle -tatlicadiarzu-
Turkiyede kalmiyorum ben
burda arkadaslarim var, sevgilileri veya esleri orayu tuglu seviyormus bazilarinin.. sok oldum resmen ben.. kadin oldugunun belirtisiymis mis
bu yuzdende almayan cok, ama bende duramiyorum almadan, agdaya baslamistim bir ara, ama DR.Mehmet öz bir programda cok tehlikeli oldugunu anlatinca mikrop kapmanin daha kolay oldugunu anlatinca agdadan vazgectim, jiletle aliyorum hepsini, onun bi zarari yokmus.. agda zararliymis:uhm:
Turkiyede kalmiyorum ben
burda arkadaslarim var, sevgilileri veya esleri orayu tuglu seviyormus bazilarinin.. sok oldum resmen ben.. kadin oldugunun belirtisiymis mis
bu yuzdende almayan cok, ama bende duramiyorum almadan, agdaya baslamistim bir ara, ama DR.Mehmet öz bir programda cok tehlikeli oldugunu anlatinca mikrop kapmanin daha kolay oldugunu anlatinca agdadan vazgectim, jiletle aliyorum hepsini, onun bi zarari yokmus.. agda zararliymis:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?