Genital bölge temizliği

pardooooonnnnnnnnnnnn amaa ohaaaaa hangi adam hoşlanır ister bunu yaa... yahuu adam hoşlancak diee kıllı kıllmı gezicemmmmmmm yok ayolllllllllll ... TEMİZLİK İMANDAN GELİRR

ozaman kaşlarımızı almayalım bıyıklarımızı almayalım koltuk altlarımızıı almayalım bacaklarımızı almayalım orman kaçkını gibi dolaşalımm :)

Yok canım daha nelerr:roflol:
Kız bişi diim mi sanaa utanarak söylüyorum ammaaa bazı erkekler evett orasını öle alınmadık seviyor ama öle çok olmicak az olcak Ay çok utandım gidiyorum

ayyy rosaa yok artık tatlım yaaanasıl severler :1shok:yaaaayy iğrenççç :dilcikar:

Ya belinaycım erkek bunlar bazı şeylerine şaşmamak lazım bilmem ki nasıl severler ama seviyolar işte:1ninca:

ayyy yok valla benim eşim olucak kişi bana dicekki oranı kıllı seviyorummmm :mymeka: patlatırıım bitane vallaa :roflol: dur ben bunu nişanlanınca bi konuşimm ayy nediyorum ben yaa tövbe tövbeee ama iğrençççç yaa iğrenççççççç :1shok:

sus kızım ALLLAH KORUSUN :mymeka: HADİ NEYSE GÜL ŞİMDİLİK İZİN VERDİMMMMM ODA YERİN BENDE AYRI OLDUĞU İÇİNN :teselli: HADİ BEN YATMAYA GİDİOM ÖPTÜM YARIN DEVAM EDELİM U KONUYAAA kaydirigubbakcemile5

ayy ayy nerden çıktı şimdi bu epilasyon yaptırcaksın dalga geçer gibi dudakları bırakmı dices :)) ya bikere laser yaptırsak uraşmasak olmuomuymuşş??

Her ne kadar kabul etmek istemesek de doğrusu budur arkadaşlar.sengözlerimebaksanab

Genelde temizliği tercih ediyorlar.Diğer bayanlarla yaptığım sohbetlerden yola çıkarsak , yeni çıkmış halinden hoşlananlarda olmuyor değil.

:1shok::1shok::1shok: bi yaşıma daha girdim. napim zararlı olabilir ama benim içim rahat etmez. zaten lazere gidiom ister zararı olsun ister olmasın mecbur alınacak. yarısını al yarısını alma kel fatma gibi :roflol:

bilmediğim bişey daha :1shok:
ben lazerle aldırdım hepsini nolçekkkafamçokkarıştı

arkadaşlar hiç duydunuz mu bilmiyorum ama ben duyduğumu söyleyeyim
bi kız evlenmeden önce lazerle genital bölgesindeki kılların tamamını aldırmış sonra evlenmiş
adam kadında kıl yok diye boşamış..:1shok:
zevk almazmış öle -tatlicadiarzu-

Turkiyede kalmiyorum ben
burda arkadaslarim var, sevgilileri veya esleri orayu tuglu seviyormus bazilarinin.. sok oldum resmen ben.. kadin oldugunun belirtisiymis mis

bu yuzdende almayan cok, ama bende duramiyorum almadan, agdaya baslamistim bir ara, ama DR.Mehmet öz bir programda cok tehlikeli oldugunu anlatinca mikrop kapmanin daha kolay oldugunu anlatinca agdadan vazgectim, jiletle aliyorum hepsini, onun bi zarari yokmus.. agda zararliymis:uhm:

ağdadan sonra belli bi süre temiz tutmanın gerekli olduğunu biliyorum mikrop kapma olasılığından dolayı
jilet de rengi değiştiriyor kaşıntı yapıyor o yuzden tavsıye etmıyorum
lazer en güzel çözüm
hatta o bölgeye şekil vermeye baslamışlar kare ucgen vs -tatlicadiarzu-
yok daha neler dedim
amaneyy kocam görmesin benden de ister dermişimm :lepi:

evet ben de yabancıların tüylü istediklerini duymuştum,çünkü kadın olarak görüyolarmış öyle olunca.
tertemiz olduğunda karşılarındaki kadını çocuk gibi hissediyorlarmış ve sapıkça buluyorlarmış.

bu konuyu açarken en başta da yazdığım gibi pek çok zararı var tabi ama şimdi yabancıların durumuyla ilgili yazdıklarınızı okuyunca şunu düşünmedn de edemedim; yabancılar büyük oranda sarışın ve tüysüz vücutta en yoğun tüy çıkan yer de malum bölge olduğuna göre onların o bölgede çıkan tüyleri muhtemelen bizim kolumuzda çıkan gibidir (biraz daha sarı da olabilir:sm_confused:) dolayısıyla onlara bi hoşluk seksilik katabilir de gel gör ki bizimki sakal gibi eee bu durumda hiç de oyle kadınlığın simgesi filan diil yani yasakkelime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…