Genital bölge temizliği

dışları ağda, kenarları jilet... üstüne bi de bioder sürdün mü mis gibi, jilet çoğalmasına neden oluo ama bioder de azalmasına neden oluo bölece dengelio birbirini... hem temiz hem sağlıklı, parlak çözüm:)

ben başardım heryerini ağdayla alabiliom artık :) aslında cok kolaymış yaa hemen bitti gibi geliyo bence o işi gözümüzde büyütüyomuşz bi saniyelik acı sonuçta ben bile yapabildiysemm:) uzun süren temizlikten yanayım oh mis:)

Ben sir agdacıya gidiyorum yıllardır o alıyo ben beceremiyorum zararlı bile olsa ben oyle gezemem kaymak gibi olması lazım:)
ayrıca agda sarkıklık yapmadı bana inş. olmaz

ben dudak kismini almiyorum, özellikle en son doktora gittigimde doktor almamam grektigini söyledi. enfeksyon ve bakteri kapabilirmisiz cok cabuk

ben dudak kismini almiyorum, özellikle en son doktora gittigimde doktor almamam grektigini söyledi. enfeksyon ve bakteri kapabilirmisiz cok cabuk

peki bişey sorcam?
regl olunca koku yapmıyo mu benim bildiğim kıl da pisliğe ve bakteriye yol açıyo aa 1 yaşıma daha girdim!:)

peki bişey sorcam?
regl olunca koku yapmıyo mu benim bildiğim kıl da pisliğe ve bakteriye yol açıyo aa 1 yaşıma daha girdim!:)

valla bilmiyorum ben daha bu hafta doktora gittim öyle görünce doktor beni uyardi. daha yeni birakcam yani almicam o dudak kismini bakalim...kokaacagini sanmiyorum sonucta hergun temizligimizi yapiyoruz dimi

ilginç evet ..bende rahat edemme ...parlak olmalı ..da yanlız ben
dudak kısımların aağgda yaparken yapıştır cek yapmıyorum...3.er 5..er elime ağdayı yapıştırıp cekiyorum buda sarkmasını sağlıcağını düşünmüyorum...
ona kalırsak yediğimiz hormaonlardan enfeksiyon kapmaksak iyi yahü

evlı bayanlara bır sorum olacak ben bı evlı arkadasıma demıstımkı genıtal bolgeme epılasyon yapıcam kızm dedım kurtulcam bu kıllardan bu ne ya bıktım dedım ve bana verdıgı cvp sacmalama sen slaakmısın evlenecegın adam belkı ole ıstemıcek kıllı hosuna gıdıcek dedı
sızce bı dogrulugu vaermı uyanı olabılırmı ole bısey

valla kızlar zaten yabancılar anca hep türkler yapıo sadece türklerde var diye diye bizim bütün gelenek göreneklerimizi bozuyorlar Allah aşkına bugüne kadar kime ne olmuşki bundan sonrada olsun bence orası temiz tutulmazsa vay haline ığğğğ iğrenç yaaa... hem bir müslüman olarak heryerimizi temiz tutmamız gerekiyor...

cnım yok öyle bişey yaaa. sen olsan eşini öyle görmek ister misin... herkes tertemz görmek ister arkadaşın biraz saçmalamış canım
...

Arkadaşlar o bölgede ki kılların alınması mikrobun artmasına neden oluyormuş deniyoda
öyle şeymi olur bu sıcaklarda terliceksin bi de kıl nem ıslaklık valla mantar oluşur orda
bence en güzeli alınması bi şekilde ben rahatsız oluyorum
bide kasık biti diye bişey var allah muhafaza
iyi bilgiler vermekte fayda var..

ya sıcakta terleyeceksin uzun uzun kıllar kokar mikrop üretir ne o öyle kaymak gibi pürüzsüz yumuşacık olmalı valla kıllı olsam eşim kaçar benden bidaha adam koynuma girmez aman :)etmek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…