Genital bölge temizliği

Benim anneannem onun anneanesi hep agda yapmislar onlarinki ne bisey olmamisda yeni gelen nesil niye böyle pipirikli anlamadim yap agdayi gitsin ne zarari varmis dudaklar sarkicakmis acipda gezmiyoruz heralde 18 yasindaki gibide kalmiycak vücudun her tarafi deforme oluryorda orasimi ayakda kalicak Doktorlarin her söyledigini yaparsak hic yasayamayiz onlara göre hersey yasak.

kizlar agdayi kendi kendinize mi yapiorsunuz yoksa baska birilerine mi???
yaw acitmiyor mu ben bacagimda bir kaç denedim ama ortaligi rezil ettim....
simdi epilatör kullaniyorum ama maglum bölgenin anca üst kismina uygulayabiliyorum o da çok uzamadan yani kisayken...
bu arada amerikan trasi ne yaaa ben olaya fransiz kaldim...

bence o bolge cok acıdıgı ıcın bır bayanın uydurması sonucunda cıkan bır laftır o:) saka tabıkı drlar dıyorlarsa vardır bı bıldıklerı cok ılgınc bende ılk defa duydum

bende duymuştum kıllar mikropların girmesini önlüyomuş tamamen temizken mikroplar daha cabuk bulaşıyo ama kıllı gezemiyoruz işte rahatsız verici oluyo özellikle malum günlerde :S

saglık acısından da uygun oldugunu bılmıyodum.sırf hos gorundugu ıcın zaman zaman farklı modeller yaparım.Hoş ve cezbedıcı oldugu da yadsınamaz.bılmeden meger saglıklı bısey yapıyomusum:)

:):) hay allah:) gercı bunu bende duydum. turlerde sadece kokunden alma bız turklerde varmıs. normalde dedıgınız gıbı yarım oluyomus:) bi nevi top sakal gibi:) ama saglık acısından oldugunu duymamıstım onemsemedım ben cunku onlar sarkmasın dıye oyle yapıyomus(buda kulaktadolma duyumlar tabı)saglık acısından zararı var mı onu bılmıyorum.

aman yaaa
fransız kadınlarının uydurması bunlar
zamanında feministlik düşünceleri ile erkekler için ağdaya ve sütyen giymemeye
karar vermişlerdi bu onların uydurması
ben zamanında araştırdığımda bunları duymuştum
ama doğru değilse bile yapacağım birşey yok
bana uymaz öyle dolaşmak

allah allaahh...iyimis,benim mantigim sunu almiyor: biz türk kadinlari zaten temizlige önem veriyoruz,yani temiz ic camasiri,temiz kiyafet temiz ped vs vs vs.. ve diyelimki o bölgede temizlik yapmiyorsun,orman besliyorsun ve o diger seylere dikkat etmiyorsun hicmi mirkop kapmicak?hem o bölgeye nasil hastalik bulasi herkez biliyordur sanirim,yani oranin killariyla degil esinin ve senin ayricada ortamin ve kullandigin kiyafetlrin temizligine bakar..

almanlara kalirsa adamlar topuz yaptiriyo orasina..yeni biseymi sanki ?
adamlarin kuaförleri bile var genital bölge icin haha..ciddi diyorum!

BU GÜNE KADAR ALANLARA BİŞİ OLMAMIŞ VALLA BUNDAN SONRADA OLMAZ BEN ALMAYA DEVAM EDERİM BU YAŞIMA KADAR H
İÇ BİŞİ OLMADI

saglık acısından sorun olduguna bende pek ınanamadım. çunku herkes yapıyo bunu olsaydı olurdu sımdıye kadar. zaten oyle yapmaya kalksak ben ne anladım o ısten:) ne temız olur ne :) ıyyyy neyse bıldıgın yoldan şaşma:)

ben daha önce birkaç sağlık sitesinde bu bölgedeki kılların makasla kesilmesi gerektiğini okumuştum,hem enfeksiyonlar açısından hem hem zevki azaltması açısından zararlıymış.bi de işin estetik tarafı var tabi....sonuçta kıllar ne şekilde olursa olsun çekerek kökten alındığı için sarkma yapması çok doğal.ayrıca kıl köklerinin iltihaplanması gibi durumlar da olabilir..ayrıca nasıl oluyor bilmiyorum ama bu kıllar doğuma da yardımcı oluyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…