O bölgedeki kılları almanın, cinsel yönden his kaybına yol açtığını duymuştum... Makasla kesmek gerekiyormuş CADIARZU
kızlar, bi konuda tereddüt yaşadım ve sizlerin de fikrini almak istedim. ben de pek çok kişi gibi genital bölge temizliği yaparken o bölgedeki kılların tümünü alıyorum, ya da aldırıyorum, konu şu ki belki çok temiz görünüyo olabilir ama hem sağlık hem cinsellik açısından hatalı olduğunu öğrendim..özellikle dudak üzerindeki kılların o bölgede bulunması gerekiyormuş..
valla ben hepsini almadan duramam öyle yarı kıllı yarı kılsız olur mu ya..
vallah bende ilk defa duydum .eeee ben hep yapıyorum napcaz şimdi bırakamamda bu saatten sonra.:bbo: ayyy sonra benim herif demesin bu hatun bakmıyor artık kendine saldım çayıra mevlan kayıra misali
Modayı takip eden bir çift olursunuz:roflol:yok yooook nolursa olsun annem ben alırım valla...
40 yıllık yani olurmu kani demişler ben bu saatten sonra bırakınca ne derim adama:uhm:
yeni moda hayatım sizde top sakal moda bizdede bu:dilcikar:
kızlar biz analarımızdan nasıl gördüysek o şekil yapalım yasakkelimeher konuda avrupalaşıyoruz bari bu konuda mantığımıza ne uygunsa o şekilde davranalım.herşeyimize müdahale ediyorlar Çok üzgünüm çoook ama yeter artık bizler TÜRKÜZ Bizler MÜSLÜMANIZ.."TEMİZLİK İMANDAN GELİR" ayrıca analarımıza niye bişey olmamış yıllardır soruyorum size :sm_confused:veya kim ölmüş orasının kılını almış diye bana çok saçma geldi.tatlicadiarzu
valla ben hepsini almadan duramam öyle yarı kıllı yarı kılsız olur mu ya..
almadanda olmaz temiz sayılmaz
e birde tedavi görüyorum
doktorun karşısına nasıl çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?