Evet kahverengi et beni şeklinde çok korktum kanser belirtisi vs yazıyor araştırdım hamileyim üstelikKahverengi et beni şeklinde mi? Doktora gösterin utanmayın
Teşekkür ederim benimde özel bölge içerisinde değil sizinkiyle aynı yerde diğeri bacak aramda kalıyor iç kısımda değil yaniBenim genital bölgenin aşağısı makat civarında et benine benzer pembe bir doku oluştu. Doktora gideceğim gün kaybolacağı tuttu, arada çıkıp arada kayboluyor. Yine de gidip muayene oldum. Yakın zamanda tekrar gideceğim. Siz de mutlaka gidin çünkü dediğiniz gibi İnternete baksak mahvolmuşuz neler yazıyor. Umarım iyi bir şeydir. Göstermek şart
Muayene olmak beni de çok geriyor tedirgin oluyorum ama elden bir şey gelmez. İnternete baksak birsürü şey yazıyor gidip içimizi rahatlatmalıyız. Umarım kötü bir şey yokturTeşekkür ederim benimde özel bölge içerisinde değil sizinkiyle aynı yerde diğeri bacak aramda kalıyor iç kısımda değil yani
İnşallah çok teşekkür ediyorum sizedeMuayene olmak beni de çok geriyor tedirgin oluyorum ama elden bir şey gelmez. İnternete baksak birsürü şey yazıyor gidip içimizi rahatlatmalıyız. Umarım kötü bir şey yoktur
Ne demek. Lütfen muayeneye gidin dediğim gibi ben de muayeneden çekiniyorum ama evde kafada kurup korkmaktan iyidir.İnşallah çok teşekkür ediyorum sizede
İnternette arastirmayin korkutuyorlar en kotu senaryo var hep, doktorunyza sorun. Ben bir doktorun aciklamasinda gebelikte et beni artabilir gebelik gidince gider diye duydugumu hatirliyorum ama cok zaman oldu.Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi hamile olmadan önce özel bölgemde herhangi birşey yoktu hamile olduktan sonra ben görmeye başladım siğil değil vücudumuzun herhangi bir bölgesinde çıkan et beni kabarcıklı değil elimle bastırınca çok az ağrısı oluyor acaba hamile olduktan sonra değişiklik mi oluyor bilemedim doktora gitmeyi düşünüyorum ama çok utanıyorum
genital bölgemden değil de benim de boynumda çıkmıştı et beni doktora sorduğumda oluşabilir sorun yok doğumdan sonra düşe de bilir kaladabilir demişti öyle 1 tane değil 3 4 tane çıktı 1 tanesi hariç digerleri yok olduMerhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi hamile olmadan önce özel bölgemde herhangi birşey yoktu hamile olduktan sonra ben görmeye başladım siğil değil vücudumuzun herhangi bir bölgesinde çıkan et beni kabarcıklı değil elimle bastırınca çok az ağrısı oluyor acaba hamile olduktan sonra değişiklik mi oluyor bilemedim doktora gitmeyi düşünüyorum ama çok utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?