genital bölgede devamlı tekrarlayan çıbanlar



gıdıp sonuc almadıgım ıcın tekrar gıtmek ıstemıyorum canım ancak bakalım bu kara merhemden sonra gene tekararlarsa yenıden gıdecegım cunku bende yıllardır cektım bu cıbandan kokunu kurutmam lazım
 

bende alayım en iyisi benımde oluyor arası sıra..
bnde suyu ısıtıp fazla sıcak olmayacak,pamugu suya bandırıyordum gece yatmadan önce sabah kalktıgımda cıbanın patlamı oldugunu goruyordum hemde hiç acı vermıyordu sanırım sıcak sudan kaynaklanıyordu bılemıyorum..
 

geçmiş olsun canm al tabi iyi gelir :)
 
slm
öncelikle geçmiş olsun. ben de sana bir krem önereyim. fucidin isimli antibiyotik bir krem. sivilv ve iltihabi durumlarda kullanılıyor. hATTA BATIK DURUMLARINDA KILLAR ALINDIKTAN SONRA 1-2 GÜN SÜRERSEN PEK BATIK OLMUYOR.
doktor bana göğsümün arasında oluşan iltibabi bir durum için vermişti (göğüsler biraz büyük ve yakın olunca olurmuş..) sonra diğer forumlarda bu kremin batık, sivilce..vb içinde kullanıldığını gördüm. genital bölgdeki sivilce batık..gibi şeylerede aklıma geldikçe kullanıyorum. hemen etkisini görüyorum. iz bırakma da olmadı..
 
Ben o problemle tam on yıl uğraştım gitmediğim doktor denemediğim ilaç kalmadı.Kara merhem çok tavsiye edilir , yüzeysel iltihaplanmalar için iyi dir de ama derin bir iltihaplanma varsa işe yaramaz.Bendekiler hastanelik olana dek büyüyordu , bacaklarımın arasında özellikle çamaşır değen yerlerde oluyordu.Hastanede keserek boşalttılar kaç kez. ızlerden söz etmiyorum bile:) Sonunda Ermeni hastanesinde bir doktora gittim. Hormonal bu durum 30 yaşından sonra yavaşlar ve ilaçlarla hormon dengeni bozmaya gerek yok dedi. O bölgeyi sıkmayacak çamaşırlar giy ve antibiyotikli bebek pudrasıyla nemlenmenin önüne geç dedi. Haklıydı 30 dan sonra yavaşladı gerçekten.Pudrayı hala kullanıyorum ve herkesin güldüğü pudram UTALK hala çantamda dolaşıyor.
 
dün kanal d de bu konuyu isliyorlardı doktor programında.
aynı sorunu yaşayan bir bayan bağlandı.
doktorun ona önerisi...

o bölgeni hergün sabunlu temiz bir bezle temizle,ama iyi kurula.
çünkü o bölge nemli kaldığında bakteri ürüyormuş birde bol çamaşırlar giymelisiniz.
sıkı,dar o bölgeyi temamiyle sıkan çamaşırlar giyildiğinde cilt nefes alamıyormuş bundan oluyormuş.

bunlar tamamiyle doktorun ağzından...
 

Merhaba, bende de bi türlü çözüm bulamadığım uzun yıllardır benimle olan çiban izleri vardı kalçamda. Nihayet çok etkili bi krem buldum, adı Neo Strata Ultra Smoothing Lotion 10 Aha. Henüz izlerim tam olarak geçmedi ama baya hafifledi, yaklaşık iki aydır kullanıyorum biraz daha kullanınca tamamen geçicegini umuyorum. Fiyatı biraz tuzlu ama gerçekten verdiginiz paraya degiyo, en azından bende işe yaradı, soranlara da bilgi vermek istedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…