- Konu Sahibi esmerallda
-
surekli ciban cikiyorsa eger bir doktora gorunmende fayda var.. tekrarlayan cibanlar dikkate elinmalidir derler..
ayrica kara merhem cok pis kokar ama iltihabi sokturur ordaki..
sen sakin ola henuz olgunlasmamisken skma o cibani yoksa iltihap kanina karisabilir.. riskli boyle durumlar birak kendiliginden aksin..
kızz bence öle bişi yapmaa yaa!!!kızlar sızce bu kara merhemle cıban gecerse gectıkten sonra haftada bır fılan o cıban cıkan kısma sursem uzun surelı cıbandan korunma yontemı olurmukı :) ?
jinekoloğa gitmen gerekmiyomu,genital bölge sonuçta
kızz bence öle bişi yapmaa yaa!!!
cnm bugün kremi aldınmı sürdünmü çok merak ettim:? :)
onu unuttum ama aktardan kendıem besı bır yerde cayı ıcın malzeme aldım :) artık krem yarına kaldı
cnm kara merhem ihtiyol adında bir ilaç tüpte fiyatını bilmiyorum şu anda ama uygun fiyattadır eczaneden alabilirsin.sana içeriğini açıklıyorum : Halk arasında KARA MERHEM olarak bilinen İhtiyol Pomad'ın içeriğinde genelikle %80 Vazelin, %10 İhtiyol, %10 Lanolin bulunmaktadır.Kronik iltihaplanmaların, çıban ve sivilcelerin olgunlaşıp, içlerinin temizlenmesini sağlar.Kara Merhem Nasıl Kullanılır?
Rahatsızlığın bulunduğu bölge yıkanıp kurutulduktan sonra günde iki defa sorunlu bölgeye sürülüp gazlı bezle kapatılır. Hava almasına engel olmamak için sıkı bandaj kullanılmamalıdır. İltihap akmaya başladıktan sonra bir kaç gün daha günde bir kez sürülmeye devam edilmelidir. İltihaplı bölge sıkılarak veya bastırılarak iltihap çıkartılmaya çalışılmamalıdır.EN ÖNEMLİSİDE HAMİLELERDE KULLANILMAMALIDIR.
cnm bu ilaç çok faydalı bir ilaç yıllar öncesinden kullanılan birşey önceden kara merhem diye satılırdı şidi ise ihtiyol diye adı değişmiş ama eczaneye kara merhem dersen zaten bilirler inşallah sende şifa bulursun.valla eski izleri geçirmek için birşey bilmiyorum ondan bende şikayetçiyim bir türlü çaresini bulamadım bende cnm ya
bende alayım en iyisi benımde oluyor arası sıra..
bnde suyu ısıtıp fazla sıcak olmayacak,pamugu suya bandırıyordum gece yatmadan önce sabah kalktıgımda cıbanın patlamı oldugunu goruyordum hemde hiç acı vermıyordu sanırım sıcak sudan kaynaklanıyordu bılemıyorum..
"kara merhem" nasıl bı ılac bu ? yanı tupmu kavanozda fılan mı ılk defa duydum sakur bıraz detay vermen mumkun mu fıyatı nedır ne kadar surede gecırır ?
bır de onun dısında eskı ızlerı gecırmek ıcın o bolgenın hassasıyetıne uygun bıldıgın krem varsa yazar mısın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?