Genital estetik.. :(

Aslanicem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
36
18
88
47
Merhaba sevgili bayanlar; geçtiğimiz günlerde labiaplasti oldum. Ama maalesef dr. Küçük dudakları tamamen almış resmen kazınmış. Daha önce labiaplasti olupta benin durumuma düşen varmı? Moralim çok bozuk. Bazı plastik cerrahlar ile mail ve telefon aracılığı ile irtibata geçtim. Doku transferi ile yeni dudak oluşturabileceğini söylediler. Hem zahmetli hem maliyetli. Er yağ enjeksiyonu tavsiye edende oldu. Buna benzer tecrübeleri olanların paylaşmalarını rica ediyorum. Daha önce ki operasyonda utandığımdan dr a çok soru soramamıştım. Ve pek araştırma yapmadım. Sonuç hüsran

Gecmis olsun.sizi ameliyat eden dra sormadinizmi neden boyle yaptiniz diye.ameliyat yeri iyilestimi belki suan odem vs olabilir

Ne kadar süre geçti üstünden.

Aynı doktora gitmen çok daha iyi olur sanki,tam olarak ilk başta şikayetin isteklerin neyse,sonucunda niye böyle oldu istediğim gibi değil deyin.

Kiz yine mi sen Mune
Ne genitalmis arkadas. Yaz yaz bitmedi!

bence de yağ enjeksiyonu daha mantıklı olur. doku transferi ile yapmak cok zor. hangi dokudan alıp yapılıyormuş, diz arkası mı? tekrar acı cekmene degecegini sanmıyorum, yine sonuc kötü olursa daha büyük yıkım

böyle bir ameliyatla ilgili bir sorunu daha kapalı nasıl anlatsın ki. doktoruna da açık olamamış bak sonuc husran
Iyi de kulaktan ameliyat olmamiski utanacak ?
Ordan ameliyat olup ta soru sormamak ilginc degil mi sence ?
Doktor kör degil herhalde
Bakiyor ameliyat ediyor
Demek ki konusabilirde

fake hesap da istedigini yazar. demek ki sizin gibilerin tepkisinden dolayı cekinip farklı hesaplardan yazmıs. hey allahım yaa

Sen niye bu kadar sinir yaptin ki ?
Bu konuyla alakali bi bolum var zaten kk da
Gitsin oraya acsin
Ben mecbur muyum
Seyimin dudaklari torpulendi yazisini okumaya
Estetik bolumune acsin
Sende bilgilerini git orda paylas arkadasla

Geçmiş olsun arkadaşım. Estetik bölümündeydi yanlış hatırlamıyorsam aynı ameliyatı olup pişman olmuş birinin konusunu okumuştum birkac işlem daha gecirip istediği gibi olduğunu vs. Yazmıştı bir göz at istersen. belki biraz daha anlayışlı olsak iyi olur hanımlar estetik türü konulara pek fazla göz atılmıyor durum acil olacakki derdi olduğunu belirtmiş arkadas.

Yahu bayanlar sitede yeniyim.. Ne nerden yapılıyor bilmiyorum. başlığı görüyorsunuz es geçersiniz ilgi ve bilgi alanınıza girmiyorsa. Burası kadınlar kulübü değilmi sıkıntı sorunların paylaşıldığı. Zaten yeteri kadar canım sıkkın. Umarım böyle bir duruma bu konu ile alay edenler düşmesin. Tabiki eleştiriye açığım ama kırıcı olmak hiç hoş değil.

Doku transferi daha zor olur diye dusunuyorum. Çok mu kötü olmuş ki?doktorlar ne diyor diğer konuştukların yani? Normalde yapılması gereken bir şey değilse doktor neden hepsini aldı ki. Belki daha estetik duracaktır.

En az 2 ay beklemeni öneririm.
Aslında estetik bölümüne konunu açmış olmalıydın, ama orda cevap 3 5 gün sonra gelir.

Lakin, dert mi? Evet dert.

Ameliyat tarihinden en az 2 ay sonra düşün

Teşekkür ederim. Henüz bekarım durum beni rahatsız ettiğinden böyle bir yola başvurdum. Şimdi pişmanım ama ilginç olan insanların alaycı ve acımasız eleştirileri herkes benim durumuma düşebilir. Benim durumum ergenlikle birlikte oluştu. Bir çok bayanın ileri yaşlarda doğum birliktelik sonrasıda oluşabiliyormuş.

Aslanicem

Bir şey diyeceğim doktorunuza sordunuz mu ki?

Hani burun ameliyatından sonra da tam oturmuyor ya belli bir süre beklemek gerekiyor. Belki zamanla daha çok sarkıp şekil alıyordur?

Öyle bir şey olmasın?

Yoksa dudakları nasıl yok eder ya, o kadar saf değildir herhalde doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…