Kiz yine mi senMerhaba sevgili bayanlar; geçtiğimiz günlerde labiaplasti oldum. Ama maalesef dr. Küçük dudakları tamamen almış resmen kazınmış. Daha önce labiaplasti olupta benin durumuma düşen varmı? Moralim çok bozuk. Bazı plastik cerrahlar ile mail ve telefon aracılığı ile irtibata geçtim. Doku transferi ile yeni dudak oluşturabileceğini söylediler. Hem zahmetli hem maliyetli. Er yağ enjeksiyonu tavsiye edende oldu. Buna benzer tecrübeleri olanların paylaşmalarını rica ediyorum. Daha önce ki operasyonda utandığımdan dr a çok soru soramamıştım. Ve pek araştırma yapmadım. Sonuç hüsran
yahu size ne. okumayın o zaman. böyle bir derdi gidip insanlara anlatmak kolay olmasa gerek. burada akıl danısıyor iste. neden bu kadar rahatsız oldunuz ki. yazsın iste allah allah
böyle bir ameliyatla ilgili bir sorunu daha kapalı nasıl anlatsın ki. doktoruna da açık olamamış bak sonuc husran
Daha acik yazilamazdi
Tebrikler
Istedigimi yazarim. Bu konu 5 kere acildi fake hesaplarla.yahu size ne. okumayın o zaman. böyle bir derdi gidip insanlara anlatmak kolay olmasa gerek. burada akıl danısıyor iste. neden bu kadar rahatsız oldunuz ki. yazsın iste allah allah
fake hesap da istedigini yazar. demek ki sizin gibilerin tepkisinden dolayı cekinip farklı hesaplardan yazmıs. hey allahım yaaIstedigimi yazarim. Bu konu 5 kere acildi fake hesaplarla.Mune
Iyi de kulaktan ameliyat olmamiski utanacak ?böyle bir ameliyatla ilgili bir sorunu daha kapalı nasıl anlatsın ki. doktoruna da açık olamamış bak sonuc husran
fake hesap da istedigini yazar. demek ki sizin gibilerin tepkisinden dolayı cekinip farklı hesaplardan yazmıs. hey allahım yaa
Kilo alıp verme, Doğum sonrası mutlaka ihtiyaç oluyor, ee yer çekimi de var tabi.Benim anlamadigim böyle bi ameliyata neden ihtiyaç duyulur cahilligimden soruyorum?
En az 2 ay beklemeni öneririm.Yahu bayanlar sitede yeniyim.. Ne nerden yapılıyor bilmiyorum. başlığı görüyorsunuz es geçersiniz ilgi ve bilgi alanınıza girmiyorsa. Burası kadınlar kulübü değilmi sıkıntı sorunların paylaşıldığı. Zaten yeteri kadar canım sıkkın. Umarım böyle bir duruma bu konu ile alay edenler düşmesin. Tabiki eleştiriye açığım ama kırıcı olmak hiç hoş değil.
Teşekkür ederim. Henüz bekarım durum beni rahatsız ettiğinden böyle bir yola başvurdum. Şimdi pişmanım ama ilginç olan insanların alaycı ve acımasız eleştirileri herkes benim durumuma düşebilir. Benim durumum ergenlikle birlikte oluştu. Bir çok bayanın ileri yaşlarda doğum birliktelik sonrasıda oluşabiliyormuş.Geçmiş olsun arkadaşım. Estetik bölümündeydi yanlış hatırlamıyorsam aynı ameliyatı olup pişman olmuş birinin konusunu okumuştum birkac işlem daha gecirip istediği gibi olduğunu vs. Yazmıştı bir göz at istersen. belki biraz daha anlayışlı olsak iyi olur hanımlar estetik türü konulara pek fazla göz atılmıyor durum acil olacakki derdi olduğunu belirtmiş arkadas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?