Genital estetik.. :(

:) ilginize çok teşekkür ederim.. Çok sevinirim.

Çok üzüldüm bir doktor bunu nasıl yapar
Maalesef yaptı hemde çok beğendi birde. Ki ben operasyon öncesi söylememe rağmen. Sen bana bırak dedi. Bırakmaz olaydım. Şimdi çaresini arıyorum. Hem maddi hem manevi zarardayım.

Çok sesli güldüm
Ya arkadaş gülecek ne var! Şurda edeplice sıkıntımı paylaşıp yardım istedim. Her bayanın başına pekala gelebilir ve herşeyden önce hijyen ve konfor için gerekli bir ameliyat.Benimki doktor yüzünden başarısızlıkla sonuçlandı. Ayrıca herkesin başına gelebilir. Allah korusun o bölgede herhangi bir rahatsızlık (ödem,şişme,yağ bezesi) en zararsızlarını yazdım. Ki Labialardaki şekil bozukluğu,renk,büyüklükte bir nevi rahatsızlıktır. İki gündür çok komik miş gibi alay etmeler! !! Ayıptır yahu. dilerim bu alay eden arkadaşlar ilerde herhangi bir nedenle kendi genital bölgeleri ile ilgili sıkıntı yaşamasınlar.

Kesinlikle hijyen ve konfor için gerekli olduğunu duydum ben de. Başına gelmeyen ya da etrafından duymayan bilmiyor ama büyük iç dudak sürekli iç çamaşırını nemli tuttuğu gibi tahriş oluyor, acı veriyor, kendini temiz hissetmeme de cabası. Arkadaşım bizzat anlattı yaşadığı zorlukları. Bilmeden etmeden bu ameliyatı keyfiymiş gibi göstermek bunkadar kolay mı, cidden anlayamıyorum, empati kurmak bu kadar mı zor.

Öyle maalesef ki benim durumum daha kötü şu anda. İç dudaklar tamamen alınmış. Şu anda bu konuda uzman estetik cerrah arayışındayım. Alay eden arkadaşlara artık diyecek sözüm yok. Herkesin başına herşey gelebilir.

Gerçekten çok üzüldüm, umarım bir çaresi bulunur. Hem belki zamanla ameliyat yeri iyileşince değişir, o kısımlar büyür, canınız sağolsun her şeyden önemlisi.

Yag enjekte yaptir doku moku orayi iyce mafeder hic eseleme yani

Geçmiş olsun çok üzüldüm berbat bir duygu olmalı. ama sende de hata var estetik yaptıracaksan niye plastik cerraha gitmedin? Araştırmadan böyle bir ameliyat yapılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…