Teşekkür ederim. Sanırım site kullanımını henüz tam olarak bilmediğimden yanlış yerde açtım konuyu. Rahatsız olan arkadaşlar buradan köpürmek yerine özelden mesaj yazabilirlerdi.En az 2 ay beklemeni öneririm.
Aslında estetik bölümüne konunu açmış olmalıydın, ama orda cevap 3 5 gün sonra gelir.
Lakin, dert mi? Evet dert.
Ameliyat tarihinden en az 2 ay sonra düşün
Bilemiyorum.. Umarım düzelir. Bir kaç ay beklemem gerekecekBir şey diyeceğim doktorunuza sordunuz mu ki?
Hani burun ameliyatından sonra da tam oturmuyor ya belli bir süre beklemek gerekiyor. Belki zamanla daha çok sarkıp şekil alıyordur?
Öyle bir şey olmasın?
Yoksa dudakları nasıl yok eder ya, o kadar saf değildir herhalde doktor
Bilemiyorum.. Umarım düzelir. Bir kaç ay beklemem gerekecek
Hmm, fazla alalim nasilsa kendisi tekrar sarkacak demis olabilir mi diyorsun just? Mantikli geldi dusununce, mantikli kadinsin vesselam.Aslanicem
Bir şey diyeceğim doktorunuza sordunuz mu ki?
Hani burun ameliyatından sonra da tam oturmuyor ya belli bir süre beklemek gerekiyor. Belki zamanla daha çok sarkıp şekil alıyordur?
Öyle bir şey olmasın?
Yoksa dudakları nasıl yok eder ya, o kadar saf değildir herhalde doktor
Teşekkür ederim. Estetik bölümüne göz atsam iyi olacak. :)En iyisi ameliyatinizi yapan doktorla bir konusun. Ameliyat sonrasi normal olabilir veya yanlislik yaptiysa telafi etmesini isteyebilirsiniz.
Estetik bolumundeki ilgili basliklari da okuyup yaptiranlarin gecirdigi surecler hakkinda fikir sahibi olabilirsiniz.
Hmm, fazla alalim nasilsa kendisi tekrar sarkacak demis olabilir mi diyorsun just? Mantikli geldi dusununce, mantikli kadinsin vesselam.
Yok ben o kişi değilim. Daha bugün üye oldum. Nette araştırma yaparken kadınların birbirlerine destek olmaları ççk hoşuma gitmişti ama maalesef bazı arkadaşlar ters cvp. Verdi.Geçmiş olsun. Konuyla alakalı bi bilgim yok ama iki hafta önce aynı ameliyatı olan ve korkmuş halde buraya konu acan arkadaş vardı M merveguzel , o sen misin ? Nişanlısı yanlış anlar diye endişeliydi bi de
Evet burası öyle bi site. Ancak dediğim gibi yakın zamanda aynı mevzuyla alakalı birkaç konu açıldı. Şahsi algılama. İlgili forumda daha çok yardımcı olurlar. Tekrar geçmiş olsun.Yok ben o kişi değilim. Daha bugün üye oldum. Nette araştırma yaparken kadınların birbirlerine destek olmaları ççk hoşuma gitmişti ama maalesef bazı arkadaşlar ters cvp. Verdi.
Teşekkür ediyorum. Dr ile görüştüm ama tatmin edici cevap alamadım.En iyisi ameliyatinizi yapan doktorla bir konusun. Ameliyat sonrasi normal olabilir veya yanlislik yaptiysa telafi etmesini isteyebilirsiniz.
Estetik bolumundeki ilgili basliklari da okuyup yaptiranlarin gecirdigi surecler hakkinda fikir sahibi olabilirsiniz.
Doktor ile görüştüm tabiki ben kendisine tamamen almayın dememe rağmen çok güzel oldu böyle ben böyle daha çok seviyorum dedi.Gecmis olsun.sizi ameliyat eden dra sormadinizmi neden boyle yaptiniz diye.ameliyat yeri iyilestimi belki suan odem vs olabilir
İşte bende bu araştırmayı yapmak için böyle bir konu açtım. Başından böyle bir durum geçmiş olan biri yol gösterebilir diye. Bakalım inşallah yaz gibi İstanbul ve ankarada bir kaç plastik cerrah ile görüştüm. Öncesi ve sonrası resimlere bakıp karar vereceğim. Artık daha temkinliyim.Doku transferi daha zor olur diye dusunuyorum. Çok mu kötü olmuş ki?doktorlar ne diyor diğer konuştukların yani? Normalde yapılması gereken bir şey değilse doktor neden hepsini aldı ki. Belki daha estetik duracaktır.
Teşekkürler..En iyisi ameliyatinizi yapan doktorla bir konusun. Ameliyat sonrasi normal olabilir veya yanlislik yaptiysa telafi etmesini isteyebilirsiniz.
Elbette sordum. Ama böyle daha iyi diye yanıt aldım. Evet ameliyat yeri tamamen iyileşti. Ben jinekolog op. Dr a ameliyat oldum. Düzeltme yapmanızı istiyorum dediğimde kendisinin değil plastik cerrahların yapabileceğini söyledi. İşin aslı parayı alana kadarmış ilgi alaka. Keşke ameliyat öncesi de plastik cerrah a yöblendirseydi hanımefendi! !Gecmis olsun.sizi ameliyat eden dra sormadinizmi neden boyle yaptiniz diye.ameliyat yeri iyilestimi belki suan odem vs olabilir
"Ben boyle daha cok seviyorum" ne demek ya, oldu plastik cerrahlar da kafasina gore silikon taksin madem. Hay Allahim ya.Doktor ile görüştüm tabiki ben kendisine tamamen almayın dememe rağmen çok güzel oldu böyle ben böyle daha çok seviyorum dedi.olan olmuştu çoktan. Tabi birde çevremden kimse bilmiyor böyle bir operasyon olduğumu. Son pişmanlık fayda etmiyor işte. Umarım benim tecrübelerim bu ameliyatı olmak isteyenlere de örnek teşkil eder.
Kesinlikle artık öyle yapacağım. Bu operasyona karar vermem muayene olmak benim için hiç kolay olmadı ama mecburdum. Kıyafet giyerken bile zorlanıyordum. Başına gelmeyen anlamayabilir. Anlayış gösteriyorum. Ki zaten bekarım. Kimseyle konuşulamayan bir durum.tamamen sağlık ve hijyen için böyle bir yola başvurdum. Doktoruda Allah a havale ettim. Yapacak birşey yok. Şikayet dava vs açamam. Ameliyattan ailemde dahil kimsenin haberi yok.Kendi kendime kabullenip çaresine bakacağım. Daha bilinçli bir şekilde doktor seçimi yapacağım. Doktordan utanmakta ayrıca anlamsızmış :) bunu yeni yeni anlıyorum."Ben boyle daha cok seviyorum" ne demek ya, oldu plastik cerrahlar da kafasina gore silikon taksin madem. Hay Allahim ya.
Neyse o zaman yapacak sey yok, bir kere isini begenmediginiz doktor icin zorlamanin anlami yok.
Gorustugunuz diger doktorlarla acik acik konusun, artik utanmayin bence.
Doku transferinin yapılabileceği daha kalıcı olacağı söyleniyor. Tabi henüz ameliyat öncesi sonrası fotoları görmedim öncelikle görmem lazım. Bende yağ enjeksiyonu istiyorum ama doku tamamen alındığı için doktor pek tavsiye etmiyor. İzler tamamen iyileşsin yaz başı gibi görüştüğüm doktorlar ile birebir muayene olup ıperayona karar vereceğim ayrıca bu işin birde maliyet tarafı var ve hiç te ucuz değil.Doku transferi daha zor olur diye dusunuyorum. Çok mu kötü olmuş ki?doktorlar ne diyor diğer konuştukların yani? Normalde yapılması gereken bir şey değilse doktor neden hepsini aldı ki. Belki daha estetik duracaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?