Genital estetik.. :(

Hay senin dudaginada töbe töbe sen geçende dudakli bir konu acmamismiydin.Kimse senin wajinani merak etmiyor
Madem ilgi alanına girmiyor başlığı görüyorsun okumasın olur biter :) zorla okutmuyorlar sana.. töbeee yaaa. Git akşam akşam. Dilerim sen ilerde böyle bir sıkıntı ile sınanmazsın.

Madem ilgi alanına girmiyor başlığı görüyorsun okumasın olur biter :) zorla okutmuyorlar sana.. töbeee yaaa. Git akşam akşam. Dilerim sen ilerde böyle bir sıkıntı ile sınanmazsın.
Sen bu konuyu kaç defa açtın söyler misin!Gerekli cevaplar verilmedi mi.

yahu size ne. okumayın o zaman. böyle bir derdi gidip insanlara anlatmak kolay olmasa gerek. burada akıl danısıyor iste. neden bu kadar rahatsız oldunuz ki. yazsın iste allah allah
Herkes anlayışlı değil işte. Kadınları fikir alışverişi yaptığı bir site diye biliyorum kk yı. Ha bu konuyu 3 kere de 5 kere de sorabilirim. İlgi alanına girmeyen görmezden gelir bakmaz. Başlık gayet açık zaten genital estetik diyor.

Böyle bir ameliyata ihtiyaç duysam çevremde kaç kişi olmuşturki tecrubelerden faydalanayım . Kol ağrısı bacak ağrısı değilki bu , fazlasıyla özel hemde.. google ne yazsak zaten en populer forum olduğu için kk çıkıyor karşımıza ve bu yuzden burda açılan konuları olumlu buluyorum beni ilgilendirmesede..
Ne konular açılıyor sevgilimle yakınlaştık once oramı elledi burama dokundu yok şukadar girdi gibi en iğrenç detayına kadar anlatılıyor . Ben bu konuda rahatsız edici bir cümle yada anlatım gormedim. Problemin kendisi zaten mahrem kız nasıl sorsun.
Geçmiş olsun umarım çözümlencek bir sıkıntıdır .

Teşekkür ediyorum dediğim gibi sitede yeniyim Mune konuyu kontrol edip çıkarması gereken uygunsuz kelimeler varsa çıkarabilir öyle bir imkanları varsa.olabildiğince düzgün kelimeler kullanmaya çalıştım. Ayrıca mide bulandırıcı bir konu mu ki! Hemen hemen herkesin başına gelebilecek bir sıkıntı. Dediğim gibi konu başlığı gayet açık ilgi alanına girmeyen bakmasın okumasın. Bu kadar basit diye düşünüyorum. Neyse..

Çok teşekkür ederim aynen öyle google araştırmasında karşıma çıktı. Daha önce bir kaç konu açılmış bu konu ile ilgili ama uzun süredir aktif değillerdi. Bendw yeni konu açmak istedim. Eminim bu siteye üye olup bu ve buna benzer sorunu olan yüzlerce bayan vardır. Dediğiniz gibi sanki iğrenç konular bahsettim. Olabildiğince uygun kelineler seçmeye gayret gösterdim. İlgi alanına girmeyen midesi bulanacak olanlar ne diye okur konu başlığı gayet açık değil mi. Evet utandım doktora açık açık sormaya hatta anestezi uzmanı odaya girdiğinde yüzümü ellerimle kapattım. Benim için hiç kolay olmadı. Neredeyse 30 lu yaşlarımın sonundayım bu operasyonu en az 10 yıldır düşünüyordum ancak cesaret bulabildim. Lütfwn biraz daha saygı !

Çok geçmiş olsun üzücü bir durum nasıl becermiş bunu aklım durdu doktor olan nasıl bu hatayı yapar??? Ne diyor peki açıklama ne yani niye o dudakları kesmiş?
Bende çok üzgünüm renk ve asimetri sorunu vardı tabi birde hijyen ve konfor sıkıntısı. Doktora söylememe rağmen tamamen alınmış. Kendisine sorduğumda böyle gayet iyi, ben böyle seviyorum, erkekler zaten önemsemezmiş. Ya banane erkekten önemli olan benim ne istediğim. Tabi mahrem bir konu olduğundan şikayet vs. Edemem. Çünkü ailemde dahil kimse bilmiyor operasyonu. Bende başına buna benzer bir durum gelmiş ve nasıl bir yol izlemiş oşan bayan varsa diye konu açtım. Doktorun en iyi referansı hastasıdır. Tekrar bir hata yapmak istemiyorum.

Hanımlar,
konu baştan yanlış bölüme açılmış ve sonrasında editör arkadaşım ilgili bölüme taşımış, bakınız burası "Genital Estetik" bölümü, üye yaşadığı ameliyat sonrası sıkıntısını anlatıyor, genital ameliyatı içinde gayet usturuplu yazmış, adlı adınca yazılmış ne var?

Ayrıca konu ya da üyelik fake'se bırakın bunu yönetim halletsin, konuyu dağıtmaya, üyeyi hedef göstermenize ya da azarlamanıza gerek yok zira sonuçta şu an sitemizin üyesi ve bir sorunu var, aynı sorunu yaşayanlardan yardım istiyor.

öncelikle teşekkür ederim. Olabildiğince düzgün kelimeler seçmeye çalıştım konu ile ilgili. Dediğiniz gibi daha absürd konularda mevcut. Ayrıca argo bir kelimem dahi yok. İlgi alanına girmeyen konu başlığını görüyor okumasın bi zahmet. Sıkıntımı paylaşmak ve buna benzer daha önce sıkıntı yaşayanlardan bilgi almak. Belki plastik cerrahlar ve jinekolojlarda vardır sitede

Anladim. Maalesef hic bildigim bir konu degil hicbir yardimim dokunmadi

En kisa zamanda icinize sinecek sekilde duzelir durum umarim. Cok gecmis olsun.

Teşekkür ediyorum. Fake değilim herşeyden önce. İnanın çok şaşkınım bazı arkadaşların yaklaşımına.. Dediğim gibi uygunsuz kelimeler yada bir durum varsa konu silinebilir hatta gruptan dahi çıkartılabilirim sakıncası yok.

İyi akşamlar dileğiyle.

Anladim. Maalesef hic bildigim bir konu degil hicbir yardimim dokunmadi

En kisa zamanda icinize sinecek sekilde duzelir durum umarim. Cok gecmis olsun.
Çok çok teşekkür ediyorum. Allah dermansız dert vermesin herşeyden önce. Umarım halledeceğim sorunu. Yardımcı olacak ve başından böyle bir durum geçmil biri iletişime geçecektir benimle. :)

Hayır, lütfen siz sorununuzu yazın. Aynı ameliyatı olmuş ya da estetik tecrübesi yaşayan arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır.

Hayır, lütfen siz sorununuzu yazın. Aynı ameliyatı olmuş ya da estetik tecrübesi yaşayan arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır.
Benimde amacım buydu zaten. Hem örnek teşkil etmek hem sorunuma cevap alabilmek. Daha önceki konulardan eu3 isimli misafir benim sorunumum aynısını yaşamış düzeltme operasyonu olmuş fakat doktor ismi belirtmemiş. üye ye ulaşamadım konu başlığı: Genital estetik... Hangi doktor

Sevgiler.. Doğru yerde olduğumu şimdi daha iyi anladım. Olumsuz bazı kişilerde olsa :)

Geçmiş olsun.keşke hiç yaptirmasaydiniz ama beni çok rahatsız ediyor demissiniz. Hiç mi kalmamış tamamen mi almış bu doktor o kısımları ya ben bunu anlamadm

Geçmiş olsun.keşke hiç yaptirmasaydiniz ama beni çok rahatsız ediyor demissiniz. Hiç mi kalmamış tamamen mi almış bu doktor o kısımları ya ben bunu anlamadm
Evet tamamen almış. Hiç doku bırakmamış. Şu anda aneliyat izleri iyileşti. 1 ay geçti üstünden. Ama doku transferi ile çözümü varmış. Bu da ayrı zahmet maliyet keşke yaptırmasaydım yada daha iyi araştırsaydım. Şu anda bir erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz. Evlenmeden önce halledeyim demiştim. Offff

Bahsettiğiniz üyelik sistemde görünmüyor, üyelik iptali yapılmıştır, kendisinin hangi doktora ameliyat olduğunu bilemiyorum lakin sizle aynı ameliyatı olmuş, sitemizde hala aktif bir üyemiz var, onun genital estetik ameliyatıyla alakalı topiğinin linkini vereyim, dilerseniz kendisiyle görüşürsünüz, belki bir faydası olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vajinoplasty-ve-labioplasty-ameliyatim.881916/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…