Genital siğil ve eşim

Hamilelikte bozulan hormonlardan dolayı çıkmış olma ihtimali var mı
Hayir ôyle bir ihtimal yok! Bende de eski sevgilimden bulasmisti. Benden önce hayat kadinina gitmis beyimiz. Hemen tekmeyi vurdum. Tiksinc bir sey. Benimkini yaktilar ama neler neler cektim. Tuvalete gidince yanma filan oluyodu inanilmaz yaralardan dolayi. Cinsel yolla bulasiyor yani.

Şuan atlattıniz mi

Uzun yillar oldu evet 10 senedir sigil yok ama malesef HPV CIN 3 cikti 2 sene önce. Bu ayin 28inde yine hastanede kontrolum var ve çok ürkütücü bir sürec.
merhaba önceden tedaviniz nasıl yapmıstınız genital deki siğiller hangi tedavi hangi süreçle geçmişti anlatırmısınıx tesekkur ederım ben daha 19 yasındayım ve erkek arkadasımdan bulastı lazer tedavisi oluyorum cogu gıttı arada nuks oluyor tekrar yaktırıyorum

anladım ama korkmayın gecıyormus bende ılk basta cok korktum agladım sonra alıstım sımdı duzenlı sekılde yaktırıyorum lazer ile umarım en kısa surede atlatırız

ben genel anestezili oluyorum işlem sırasında uyuyorum malıyetlı tabı sonra yaralarla uyanıyorum 4 5 gun sonra ıyılesıyor yaralar daha 2. seansımdayım nüks olucak tabı duzenlı 1 2 ay gıdersem bır sey kalmıyacagını gececegını soyledı doktor

MERHABA BNDE 2 YILLIK EVLİYDİM VE BENİMDE BAŞIMA GELDİ EŞİMİN EVLENMEDEN ÖNCE SADECE 2 TANE SİĞİLİ VARDI AMA KAYINVALİDEM ÇOCUKLUKTAN BERİ VAR DİO VE 2 YIL HİÇBİRŞEY OLMADI SONRA BEN Bİ ENFEKSİYON GEÇİRDİM VE SİĞİLLER BAŞLADI BENDE VE EŞİM O SİĞİLLERİ YAKTIRDI HATTA ALDILAR ANESTEZİYLE SONRA BNDE KADIN DOĞUMA GİTTİM ASİT VERDİ VE SMR TESTİ VERDİM TEMİZ ÇIKTI ASİT HİÇ İYİ GELMEDİ KANAMAYA BAŞLADI DERKEN BEN BU SIRADA LAZERE GİDİYORUM EPİLASYONA YANİ VE BAKTIM AY GEÇTİKÇE YOK OLMAYA BAŞLADI VE YENİDEN SMR TESTİ VERDİM ODA TEMİZ ÇIKTI VE ŞUAN HİÇ KALMADI

Eşim gitmiş hiç ciddiye almamışlar

Sağ olun sizde yaşadınız mı bu durumu araştırdim biraz insan ömür boyu taşıyormus bu virüsu tedavisi yok mu
Aslında ömür boyu taşımak gibi bir durum yok yaşa ve sağlık durumuna bağlı olarak ortalama 2-3 yıl gibi bir süreçte virüsu vücuttan atabiliyoruz. Tabii ki tehlikeli tıp degilse ve değişikliğe sebep olmadıysa (cin1 gibi). Bu süreçte öncelikle bir smear ve hpv testi yaptırın ki sizde olan tipler neler onu öğrenin. Sonrasında siğil tedavinizi aksatmadan devam ettirin. Mevcut aktif siğil varsa ilişkiye girmekten kaçının çünkü çiftler arasında pin-pon topu etkisi yapıp virüsün vücuttan atılımını zorlaştırabilir. Olabildiğince bağışıklığınızı yüksek tutun ve bol bol c vitamini tüketin.

Korktugunuz gibi havludan, tuvaletten, havuzdan,hamamdan hpv bulaşı yasanmaz. Hpv cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır.

Eşim gitmiş ciddiye almamışlar hem ürolojiye gitti hem enfeksiyon hastalıklarına ikiside bakmamış cildiyeye git ilaç versinler demişler Lohusaligim bittikten sonra ben gideceğim. Siğil yakma işlemi nasıl oluyor. Çevremdeki kimseye söylemedim ayiplanmaktan korktuğum için eğer anesteziliyse bir kaç ay beklemeyi düşünüyorum çünkü bebeğim çok küçük

Ayıplanması gereken siz değil eşinizsiniz, anlatıyoruz ama hala eşe bir şey kondurmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Google a yazarsanız nasış bir işlem olduğu çıkar. Anestezili bir şey değil uyuşturup yakıyolar

Zaten eşim için susuyorum. Ben ayiplanmam eşim ayiplanir ve öyle bağnaz yobaz bir yerde yaşıyoruz ki bize öcü gibi bakarlar onlara bulaştırmayalim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…