Eşim zaten evlenmeden önce olduğunu itiraf etti.Ayıplanması gereken siz değil eşinizsiniz, anlatıyoruz ama hala eşe bir şey kondurmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Google a yazarsanız nasış bir işlem olduğu çıkar. Anestezili bir şey değil uyuşturup yakıyolar
Zor bir şey değil uyusturup yakıyorlar. Eşiniz için doktorlar çok bir sey yapmaz zaten bu virüs erkek sağlığını, kadın kadar tehdit etmediği için doktorlar çok oralı değiller bu konuda. Erkekler sadece taşıyıcı görevi görüyor diyebilirim. Sizin lohusalık bittiği gibi bu konu ile alakalı bir jinekolog ile görüşmeniz gerekiyor o kadarEşim gitmiş ciddiye almamışlar hem ürolojiye gitti hem enfeksiyon hastalıklarına ikiside bakmamış cildiyeye git ilaç versinler demişler Lohusaligim bittikten sonra ben gideceğim. Siğil yakma işlemi nasıl oluyor. Çevremdeki kimseye söylemedim ayiplanmaktan korktuğum için eğer anesteziliyse bir kaç ay beklemeyi düşünüyorum çünkü bebeğim çok küçük
Çok teşekkür ederimZor bir şey değil uyusturup yakıyorlar. Eşiniz için doktorlar çok bir sey yapmaz zaten bu virüs erkek sağlığını, kadın kadar tehdit etmediği için doktorlar çok oralı değiller bu konuda. Erkekler sadece taşıyıcı görevi görüyor diyebilirim. Sizin lohusalık bittiği gibi bu konu ile alakalı bir jinekolog ile görüşmeniz gerekiyor o kadar
Umarım geçer bende dün biyopsi oldum Doktor'un dediğine göre içerdekileri yakmıs umarım herşey yoluna gireranladım ama korkmayın gecıyormus bende ılk basta cok korktum agladım sonra alıstım sımdı duzenlı sekılde yaktırıyorum lazer ile umarım en kısa surede atlatırız
Peki işlem biter bitmez yürüyüp eve gidebildiniz miUmarım geçer bende dün biyopsi oldum Doktor'un dediğine göre içerdekileri yakmıs umarım herşey yoluna girer
İşlem basit. İşe bile gidersiniz hemencecik. Basit bir lokal anestezik yapıp sonra dondurucu gaz sıkacaklar. Belki anestezi bile gerekmez o derece, Acı da hissetmezsiniz. Sadece birkaç kere seans görmeniz gerekecektir, düzenli gitmesi zorlayıcı.Peki işlem biter bitmez yürüyüp eve gidebildiniz mi
Evet hiç birşey hissetmedim anestezi yapılmıştı sadece 2 hafta ilişki yasak dedi ve uzanıp dinlenmemi söyledi dünden beri kahverengi lekelenmem var 2 3 güne geçer sanırımPeki işlem biter bitmez yürüyüp eve gidebildiniz mi
Bebeğim henüz 25 günlük yenidoğan bir bebeğe bakabilecek durumda mısınız peki. Ben bakabilir miyim yaniEvet hiç birşey hissetmedim anestezi yapılmıştı sadece 2 hafta ilişki yasak dedi ve uzanıp dinlenmemi söyledi dünden beri kahverengi lekelenmem var 2 3 güne geçer sanırım
Evet tabiki öyle yatmiyorsunuz benim dışta siğil yoktu ama rahim içinden 5 parça birşey aldıklarını söylediler işlemden sonra günlük hayatınıza devam ediyorsunuz siz yinede doktorla görüşünBebeğim henüz 25 günlük yenidoğan bir bebeğe bakabilecek durumda mısınız peki. Ben bakabilir miyim yani
Bu yorumlardan nefret ediyorum.... Bende 1 tane çıktı başka yoktu . Yaktığında değil bağışıklık düştüğünde çoğalıyor 6ayda bir smear vermesi gerekiyor. Yaktirinca bulasma riski düşüyorSIyiller bulastiktan 6 ay sonra meydana geliyor...evlenmeden onceki bisey degildir yani evlendikten sonra olmus...ayrica 1 kere yakilmakla bitmez, tekrar tekrar cikar cok kasinir arti cinsine gore kanser riskiniz var hangi tur oldugunu tespit ettirin kanser yapan cins ise bundan sonra hep sik sik tetkik yaptirmaniz lazim oyle yaktir gecer diyenlere inanmayin...sancili bi surec malesef...
Aynen tamamen sallamış. Hpv bulaştıktan ne kadar sonra çıkar bunu doktor bile net söyleyemez kaldı ki hamilelikte bazı hpv vakaları gerilerken bazıları bu olaydaki gibi ilerleyebilir, bağışıklık düşmüş ve pörtlemiş yani. Hpv tiplemesi yaptıracak, kanser yapan tip siğil yapmıyor ama iki tip aynı anda bulunabilir. O durumda da düzenli smear aldırma, tetkik ile devam ediliyor kimse iki günde kanser olup ölmüyo böyle sallayan insanlardan cidden bıktım ya.Bu yorumlardan nefret ediyorum.... Bende 1 tane çıktı başka yoktu . Yaktığında değil bağışıklık düştüğünde çoğalıyor 6ayda bir smear vermesi gerekiyor. Yaktirinca bulasma riski düşüyor
Bouelleri yasamamis ve ancak kinayan insanlar ins başlarına gelir. Yaşanmış ve yazılmışlar cidden farkli yaşayan biri olarak o yorumu okusam bilinçsiz olsam geberirim herhalde....Aynen tamamen sallamış. Hpv bulaştıktan ne kadar sonra çıkar bunu doktor bile net söyleyemez kaldı ki hamilelikte bazı hpv vakaları gerilerken bazıları bu olaydaki gibi ilerleyebilir, bağışıklık düşmüş ve pörtlemiş yani. Hpv tiplemesi yaptıracak, kanser yapan tip siğil yapmıyor ama iki tip aynı anda bulunabilir. O durumda da düzenli smear aldırma, tetkik ile devam ediliyor kimse iki günde kanser olup ölmüyo böyle sallayan insanlardan cidden bıktım ya.
ben epilasyona gıdıyomusum gıbı dusunuyorumİşlem basit. İşe bile gidersiniz hemencecik. Basit bir lokal anestezik yapıp sonra dondurucu gaz sıkacaklar. Belki anestezi bile gerekmez o derece, Acı da hissetmezsiniz. Sadece birkaç kere seans görmeniz gerekecektir, düzenli gitmesi zorlayıcı.
merhaba önceden tedaviniz nasıl yapmıstınız genital deki siğiller hangi tedavi hangi süreçle geçmişti anlatırmısınıx tesekkur ederım ben daha 19 yasındayım ve erkek arkadasımdan bulastı lazer tedavisi oluyorum cogu gıttı arada nuks oluyor tekrar yaktırıyorum
ay bısey olmuyor ben ılk cok abarttım sankı canı mı alıyorlardı sonra ınandım ıyılesıcegıme ve tedavımı oldum oluyorum beslenme duzenım degıstı ılaclar kullanıyorum spora gıtmeye basladım asılarım bıttı benım bırsey cıkmadı smearda sukur sıgıl yapan tur varmış sadece sende cok mu var ben de ılk asırı vardıBende 19yasindayim smear testin ne cikti ya ben cok kotu hissediyorum
Bende vardı baya doktor öyle dedi bide kolkoskpı fln oldunmuay bısey olmuyor ben ılk cok abarttım sankı canı mı alıyorlardı sonra ınandım ıyılesıcegıme ve tedavımı oldum oluyorum beslenme duzenım degıstı ılaclar kullanıyorum spora gıtmeye basladım asılarım bıttı benım bırsey cıkmadı smearda sukur sıgıl yapan tur varmış sadece sende cok mu var ben de ılk asırı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?