- 21 Eylül 2017
- 2.684
- 6.691
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinMeyve ağırlıklı beslenip, baharatlı yiyeceklerden, sarımsak, soğandan kaçınabilirsiniz.
O bölgeye kesinlikle koku vs sürme ph dengesini bozarsın ve mantardan kurtulamazsın. Benim doktorum suyun yeterli olacağını, duştan duşa ise hacı şakir gibi doğal sabunlarla fazla iç bölgeyi etkilemeden yıkamak gerektiğini söylemişti.
Sakin o tarz seyler degdirme vajinaya.enfeksiyon kaparsin.sudan baska bisey kullanmayin diyor drlar ve nemli bile kalmasin.
YaaBen doktora ıslak mendili sorduğumda ona bile yok kesinlikle kullanma demişti aman diym yararlı bakteriler de ölür mantardan kurtulamazsiniz mantar tüm vücuda yayılır sadece vajinada da kalmaz yani
Sorduğum doktor prof. du canım ama yeşil sabunla banyo yaptığında temizleyebilirsin sorun olmaz diye düşünüyorumYaakorktum simdi yok mudur ki hiç kullanan beni bi aydınlatsa
Dışını evet yıkamakta sorun olmuyormuş. Ama ben içini yıkamak istiyordumSorduğum doktor prof. du canım ama yeşil sabunla banyo yaptığında temizleyebilirsin sorun olmaz diye düşünüyorum
Bu kez de doktor doktor gezersiniz hiç bulaşmayin derimDışını evet yıkamakta sorun olmuyormuş. Ama ben içini yıkamak istiyordum
Korktum ben de, teşekkür ederimBu kez de doktor doktor gezersiniz hiç bulaşmayin derim
Evet güzel fikir çok teşekkür ederim ❤Şey yap canım ben öyle yapıyorum ama normal duşundan sonra falan, iç tarafına değilde daha yüzeysel kremle sonra da vücut parfümü sık, koku oluşsa da bastırır bu şekilde hemde sağlığını tehlikeye atmazsın
Çok sevindim çok teşekkür ederim. Hem güvenilir bir marka
Evet aynı kuruntular bende de var o yüzden sebamed ya da nivea nın “intimate wash” ürünleri hafif güzel koku veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?