- 5 Mayıs 2013
- 33.849
- 41.314
- 798
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Çok özür dileyerek soruyorum sadece dışını mı yıkıyordunuzBen bebek şampuanı kullanıyorum abartmadan, 2 yıl oluyor bi akıntı durumum olmadı.
Ancak siz de yapar mı bilmem..
Evet okuyorum, ama tıpta hastalık yoktur hasta vardır. Herkesin vücudu aynı tepkiyi vermez. Ve şu da hiç iç rahatlatıcı bir çözüm değil. Tecrübe sahibi kişilerle konuşmak istedim. Ve konuştum daSiz tıp okumuyor muydunuz? Böyle bir soru soracak kadar mı insan vücudundan, kendi vücudunuzdan bihabersiniz
Herkesin vücudu aynı tepkiyi vermez çünkü biri içine kadar yıkarken biri dışını yıkıyordur. Biri her gün yıkarken diğeri ayda bir kullanıyordur. Veya kullanılan temizleyicinin ph değeri bile etkiler.Evet okuyorum, ama tıpta hastalık yoktur hasta vardır. Herkesin vücudu aynı tepkiyi vermez. Ve şu da hiç iç rahatlatıcı bir çözüm değil. Tecrübe sahibi kişilerle konuşmak istedim. Ve konuştum dateorik bilgi de bir yere kadar.
cnm oral iilişkide erkek çok aşırı regl kokusu yoksa umursamıyor zaten . o var olan koku erkeklerde de var kadınlarda da var .
Evet aynı kuruntular bende de var o yüzden sebamed ya da nivea nın “intimate wash” ürünleri hafif güzel koku veriyor.
Kızlar bende enfeksıyon vs olmadığı halde yıllardır kötü koku sorunum vardı sebamedi aldım daha ilk kullanımda eser kalmadı. Gunde bir defa nohut tanesi kadar alıp köpürtüyorum Ama ben iç tarafada uyguluyorum yani anlarsınız ya klitoris felan olduğu bölgeler yani. Çok güzel faydasını gördüm ama içe uyguladığım için tedirginim üstünde dış genital bölge içindir yazıyor siz nasil kullanıyosunuz
Bence doktora git derim. Önemli konular. Bir de sadece dışa uygulanıyor. Ben de çok bilinen bir marka kullandım önce hem de senin uyguladığın gibi, kuruluk oldu. Doktora sorduğumda genital bölgenin doğal yapısı ve kendini yenileme özelliği bozulabilir demişti. Aman dikkatli ol.Kızlar bende enfeksıyon vs olmadığı halde yıllardır kötü koku sorunum vardı sebamedi aldım daha ilk kullanımda eser kalmadı. Gunde bir defa nohut tanesi kadar alıp köpürtüyorum Ama ben iç tarafada uyguluyorum yani anlarsınız ya klitoris felan olduğu bölgeler yani. Çok güzel faydasını gördüm ama içe uyguladığım için tedirginim üstünde dış genital bölge içindir yazıyor siz nasil kullanıyosunuzbide benimkinde ph 3.8 yazıyor
Doktora gitmeye çekiniyorum biraz. ürünün adı nedir? Reçete gerekiyor mu. yani illa ki doktorun yazması mı lazım?Bence doktora git derim. Önemli konular. Bir de sadece dışa uygulanıyor. Ben de çok bilinen bir marka kullandım önce hem de senin uyguladığın gibi, kuruluk oldu. Doktora sorduğumda genital bölgenin doğal yapısı ve kendini yenileme özelliği bozulabilir demişti. Aman dikkatli ol.
Bir ürün önerdi doktor. Hoş da bir kokusu var. Onu kullandım geçti.
Şimdiden geçmiş olsun.
Konu sahibi tıp mi okuyormus... bana geldi bi gülmeSiz tıp okumuyor muydunuz? Böyle bir soru soracak kadar mı insan vücudundan, kendi vücudunuzdan bihabersiniz
Konu sahibi tıp mi okuyormus... bana geldi bi gülme
Glizigen diye bir ürün. Eczanelerde bulabilirsin. Ben memnun kaldım. Sprey ve İntim jel olarak var. Ben ikisini de kullandım. Kokusu hoş.Doktora gitmeye çekiniyorum biraz. ürünün adı nedir? Reçete gerekiyor mu. yani illa ki doktorun yazması mı lazım?
Teşekkürler cevap içinGlizigen diye bir ürün. Eczanelerde bulabilirsin. Ben memnun kaldım. Sprey ve İntim jel olarak var. Ben ikisini de kullandım. Kokusu hoş.
Geçmiş olsun şimdiden.
Konu sahibi tıp mi okuyormus... bana geldi bi gülme
Banlanmak istemiyorum daha çok gencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?