• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genotropin büyüme hormonu kullananlar

Vintagewomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
1.380
857
43
32
Tüp bebek veya aşılama tedavisinde büyüme hormonu kullanan arkadaşlar, ne kadar süre kaç birim kullandınız?

Doktorum önerdi ama kaç birim kullanacağım ve ne kadar süre kullanacağım konusunda kararsız kaldı kafana göre ayarla dedi en son 😅

Merhaba benim kızım 5 yaş 6 aylık. Kemik yaşı 2 çıktı kan testi büyüme hormonu yapıldı 2 defa sonuç hala aynı 9 ayda 1 cm uzama görüşmüş. bu bakımdan önce hipofiz MR sonrasında çocuk genetik ile görüşmemiz daha sonra da büyüme hormonu başlamamız gerektiği yazmış. Şimdi hipofiz bezi için MR günü alacağız. Bu süreçleri nasıl atlatabiliriz? Nasıl dirayetli olabiliriz? Şuan hamileyim 3 aylık doğacak olan çocuğumda da çıkar mı sizce ? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?? Benim için çok kıymetli…

Tüp bebek veya aşılama tedavisinde büyüme hormonu kullanan arkadaşlar, ne kadar süre kaç birim kullandınız?

Doktorum önerdi ama kaç birim kullanacağım ve ne kadar süre kullanacağım konusunda kararsız kaldı kafana göre ayarla dedi en son 😅
ben 3. Tedavimde kullandım. Hemşire ayarlamıştı. Bir kere ayarlanınca hep aynı kalıyordu dozajı. Yanlış hatırlamıyorsam 1.5’a ayarlamıştı. Tedavi boyunca yetti bir kalem. Yalnız bende işe yaramadı. Hatta ters etki yarattığını da düşünüyorum. Tedaviye başlamadan önce 5,6 folikül sayıldı. O kadar iğneden ilaçtan sonra 1 yumurta toplandı. Şok oldum. Daha önce 2 tedavide genotropin kullanılmadım. 4 yumurta toplanmıştı. İnşallah size fayda sağlar.

ben 3. Tedavimde kullandım. Hemşire ayarlamıştı. Bir kere ayarlanınca hep aynı kalıyordu dozajı. Yanlış hatırlamıyorsam 1.5’a ayarlamıştı. Tedavi boyunca yetti bir kalem. Yalnız bende işe yaramadı. Hatta ters etki yarattığını da düşünüyorum. Tedaviye başlamadan önce 5,6 folikül sayıldı. O kadar iğneden ilaçtan sonra 1 yumurta toplandı. Şok oldum. Daha önce 2 tedavide genotropin kullanılmadım. 4 yumurta toplanmıştı. İnşallah size fayda sağlar.
Amin teşekkürler benim amh düşük zaten ultrasonda bir tane zar zor görünüyor. Hayırlısı artık. Ben de 0.6 yapıyorum

Back
X