*Kus-Yuvasi* SANA MUHTACIM ALLAHIM Kayıtlı Üye 12 Aralık 2007 435 7 96 Diğer 5 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #21 Iste bosuna dememisler, beterin beteri vardir diye. Bizler iste en kücücük sorunu kafamizda büyütüp sonrada isin icinden cikilmaz hale gelmis oluyoruz. Halbuki hersey bizim elimizde, kendi hayatamiz kendi ellerimizde, fakat biz kendi hayatimiz zorlastiriyoruz. Ne icin?
Iste bosuna dememisler, beterin beteri vardir diye. Bizler iste en kücücük sorunu kafamizda büyütüp sonrada isin icinden cikilmaz hale gelmis oluyoruz. Halbuki hersey bizim elimizde, kendi hayatamiz kendi ellerimizde, fakat biz kendi hayatimiz zorlastiriyoruz. Ne icin?
BENOZ GECE VE GÜNDÜZ ÇIBIK Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2007 2.494 1 356 İzmir 27 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #22 *Kus-Yuvasi* .!.: Iste bosuna dememisler, beterin beteri vardir diye. Bizler iste en kücücük sorunu kafamizda büyütüp sonrada isin icinden cikilmaz hale gelmis oluyoruz. Halbuki hersey bizim elimizde, kendi hayatamiz kendi ellerimizde, fakat biz kendi hayatimiz zorlastiriyoruz. Ne icin? Genişletmek için tıkla... evet işte çok haklısın herşeyi kendimize ediyoruz :1no2:
*Kus-Yuvasi* .!.: Iste bosuna dememisler, beterin beteri vardir diye. Bizler iste en kücücük sorunu kafamizda büyütüp sonrada isin icinden cikilmaz hale gelmis oluyoruz. Halbuki hersey bizim elimizde, kendi hayatamiz kendi ellerimizde, fakat biz kendi hayatimiz zorlastiriyoruz. Ne icin? Genişletmek için tıkla... evet işte çok haklısın herşeyi kendimize ediyoruz :1no2:
Selenais Kelepceliyim ben sana Kayıtlı Üye 24 Kasım 2006 1.284 6 158 A.B.D. 28 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #23 Aglayarak okudum:çok üzgünüm: Isyerinde bøyle yazilar okumicam diyorum yine okuyorum ve ziril ziril basliyorum iste bøyle, ama kendimi nasil tutabilirdim bøyle bir hikayede.. Allahim hickimseyi cocugu ile, anne babasi ile sinamasin:çok üzgünüm: Amin. Herkesin okumasi gerek gercektende, aci budur, baska bisey buna benzemez
Aglayarak okudum:çok üzgünüm: Isyerinde bøyle yazilar okumicam diyorum yine okuyorum ve ziril ziril basliyorum iste bøyle, ama kendimi nasil tutabilirdim bøyle bir hikayede.. Allahim hickimseyi cocugu ile, anne babasi ile sinamasin:çok üzgünüm: Amin. Herkesin okumasi gerek gercektende, aci budur, baska bisey buna benzemez
BENOZ GECE VE GÜNDÜZ ÇIBIK Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2007 2.494 1 356 İzmir 15 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #24 Seloss .!.: Aglayarak okudum:çok üzgünüm: Isyerinde bøyle yazilar okumicam diyorum yine okuyorum ve ziril ziril basliyorum iste bøyle, ama kendimi nasil tutabilirdim bøyle bir hikayede.. Allahim hickimseyi cocugu ile, anne babasi ile sinamasin:çok üzgünüm: Amin. Herkesin okumasi gerek gercektende, aci budur, baska bisey buna benzemez Genişletmek için tıkla... amin demekten başka birşey kalmıyor bu duayaa.s.
Seloss .!.: Aglayarak okudum:çok üzgünüm: Isyerinde bøyle yazilar okumicam diyorum yine okuyorum ve ziril ziril basliyorum iste bøyle, ama kendimi nasil tutabilirdim bøyle bir hikayede.. Allahim hickimseyi cocugu ile, anne babasi ile sinamasin:çok üzgünüm: Amin. Herkesin okumasi gerek gercektende, aci budur, baska bisey buna benzemez Genişletmek için tıkla... amin demekten başka birşey kalmıyor bu duayaa.s.
yarennkara Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2007 1.514 2 116 43 İstanbul 15 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #25 çok güzeldi sağol...ama huzur insanın kendi içinde değil. olsa ben yakalardım..
sevkaya Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2013 120 1 0 İstanbul 29 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi BENOZ #26 Gercek bnce acı sevdıgını kaybetmektir. Ondan gerck ır acı olamaz.