Gerçek bir büyücü arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlatlarinin gunahi ne? Yaparsa olan kendisine olsun.

Evlatların ne suçu var ??
Yapacağı kişi de bir anne evladı onun ne suçu var?
Ama haklısınız bir an gaza geldim, çünkü büyüyle ne hayatlar kaydı biliyorum hele ailemizde gördükçe,epey yara oldu bu konuda. Cahil ve pislik insanların yüzünden suçu günahı olmayanlar ne zulümler çekiyor, ama Allah canını nasıl yakiyorsa öyle yaksın

Ama haklısınız bir an gaza geldim, çünkü büyüyle ne hayatlar kaydı biliyorum hele ailemizde gördükçe,epey yara oldu bu konuda. Cahil ve pislik insanların yüzünden suçu günahı olmayanlar ne zulümler çekiyor, ama Allah canını nasıl yakiyorsa öyle yaksın
Allah firsat vermesin de kimsenin cani yanmasin diyelim madem.

Bu seferlik uzaklaştırma kararına aykırı davranışınızı bildirmeyeceğim. Yaptığınız büyülerin tutmadığı tüm tebaanın dilinde.
Kaseciler büyüye karismiyo, son konseyde kavga cikarıp baş şövalyeye cemkirdigim için uzaklaştırma verdiler...Büyücüler masasından ceza meza almadım, iftira, daha yeni yatırdım aidatı ayol...Ne cezası? Dedikodu çıkarıp durmayın rica edicim.... :-)

Allah'ın cezası her kime ne niyetin var ise misliyle seni bulsun Allah'ın ilmiyle vermedigini şeytanla getirmeye çalışarak ek olarak şirke düşüyorsun, büyüyle geleninde gideninde bir Hayri dokunmaz sana, inşaallah da dokunmaz felaketler yakani birakmasin bekarsan kaderin evliysen evlatların yansın eğer yaparsan!
Temennim merhamete gelipte bu iğrenç ve şeytan işi pislikten vazgeçmen, Allah ıslah etsin seni ve fırsatlar da vermesin herşey ayağına dolansin Ha birde işinde uzman birini bırakayım buraya Mune Mune
Hasta mısınız çoluk çocuk ne karıştıriyorsunuz

Kaseciler büyüye karismiyo, son konseyde kavga cikarıp baş şövalyeye cemkirdigim için uzaklaştırma verdiler...Büyücüler masasından ceza meza almadım, daha yeni yatırdım aidatı ayol...Ne cezası? Dedikodu çıkarıp durmayın rica edicim....
Daha demin bağlantı kurdum baş büyücüyle, attık onu sahte büyü yapıp adımızı lekeliyor dedi. İnsanların duygularıyla oynamayın lütfen. Sonra biz gerçek büyücülere itimatlari kalmıyor.
Dört ay önce büyü yaptım diye kandirdiginiz kadın Ak büyü dedesine saldırmış yalancılar diye. Yazık değil mi kaç yaşında büyücü sizin yüzünüzden...

Ooofff of....Büyüyle sihirle hayat mayat kaymaz ablacım...Bunlara inanıp bel bağlayanlara birileri bı şekilde kayıyor , ama büyüyle değil ....inan bana...

Konu sahibi bakin yazdim size ama cevap vermiyorsunuz. Ilgilenmiyorsaniz lutfen soyleyin ki bizi oyalamayin rica ediyorum. Malum ekonomi kotu biz de baska yerden ekmegimize bakalim dimi.
Cevap vermeyecek belli. Gel ışıklı yola çıkalım birkaç saat. Bir iki düşen olur elbet.

Çayımı aldım, yorumları okumaya başlıyorum. Nasıl yardımcı olabileceğime bakayım.
Aylenisin büycüsü.webp

Allah'ın cezası her kime ne niyetin var ise misliyle seni bulsun Allah'ın ilmiyle vermedigini şeytanla getirmeye çalışarak ek olarak şirke düşüyorsun, büyüyle geleninde gideninde bir Hayri dokunmaz sana, inşaallah da dokunmaz felaketler yakani birakmasin bekarsan kaderin evliysen evlatların yansın eğer yaparsan!
Temennim merhamete gelipte bu iğrenç ve şeytan işi pislikten vazgeçmen, Allah ıslah etsin seni ve fırsatlar da vermesin herşey ayağına dolansin Ha birde işinde uzman birini bırakayım buraya Mune Mune
beddua profesörü de gelmiş konuya.asıl ben sizin için çağırayım Mune Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X