- 8 Şubat 2015
- 1.613
- 5.707
- 358
- Konu Sahibi karbonfiberkapli
-
Psikolojiniz bozulmuş yaşadığınız şeyleri başkalarına yorup kendine hayrı olmayan şarlatanlara paranızı kaptırmayınArkadaşlar bir derdimiz var yıllardır bizimle uğraşan birileri var hikaye cok uzun ve derin. Kara büyü bozan ve yapan duyduğunuz sağlam bir medyum olur hoca olur ilmine güvendiğiniz biri var ise ne olur bana özelden veya buradan yazın.
Depresif değilim ya o bana yeterKarbon fiber kaplıymışsın sana büyü işlemez rahat ol
Keşke depresif olsan da böyle şeylere bulaşıp paranı heba etmesenDepresif değilim ya o bana yeter
Yaşadığım seyler bir baskasi yuzunden baskalarina yormak değil meselePsikolojiniz bozulmuş yaşadığınız şeyleri başkalarına yorup kendine hayrı olmayan şarlatanlara paranızı kaptırmayın
Ayy tövbe yarabbi kiz delirmeyinArkadaşlar bir derdimiz var yıllardır bizimle uğraşan birileri var hikaye cok uzun ve derin. Kara büyü bozan ve yapan duyduğunuz sağlam bir medyum olur hoca olur ilmine güvendiğiniz biri var ise ne olur bana özelden veya buradan yazın.
Ne yaşadığınızı da yazarsanız mantıklı fikirler bulabilirizYaşadığım seyler bir baskasi yuzunden baskalarina yormak değil mesele
Ay normal kesmiyor biliyor artik biliyor musun disimin kavugunda kalirNormal büyü de değil kara büyü askdkfkflglg
yapma darılırımAllah ıslah etsin
Sence cok var belli akilli birsey olsan yorum yazmassin okur gecersin bu ne kudret bune celalAkıl fikir büyüsü yaptırın siz önce bence eksik belli
Basimiza ne geldiyse dindar gozukenlerden geldi ama yinede sen bilirsin asdfMillet dinden cikmaya ne merakli..tövbe tövbe
Sende ışık gördum bi el ativer asdfghAra ara bulursun belki ilimli nefesi kuvvetli hoca
Yok bana kap kara lazim kara kara. Bôyle bildiğin zivifi karanlikTuruncu buyu yapiyorum ben henuz karaya yukselemedim, uyar mi size?
Ay o ince şapşal damadinla kızını ayirsin sonra baskasina yapar hayriniDudu peri de olabilir az iksir kaynatmadıhem yerli ve milli askdkfkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?