- 14 Kasım 2014
- 328
- 269
- 103
- Konu Sahibi pismanperi
Merhaba, narsist biri ile ilişki yaşayıp ayrılan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım eski eşim tanı almış bir narsistti.Merhaba, narsist biri ile ilişki yaşayıp ayrılan var mı?
Alıntılamadınız ama bana sordunuz sanırım? Ayrılık sonrası çok taciz etmeye çalıştı(barışmak isteme,olmayınca tehdit vs.) ama benden karşılık alamadı. Elinden geleni ardına koyma dedim ve muhattap dahi olmadım hiçbir şekilde.Telefonlarımı adresimi değiştirince de ulaşamadı zaten.Benimkisi de tanı aldı, eski eşiniz sizinle halen iletişim kuruyor mu? Ayrılık sonrası aşama nasıl ilerliyor? Bilgi verebilir misiniz
0 iletişim. Tek çözüm. Yapıştı mı gitmek bilmez bunlar...Ben narsist olduğunu sonradan öğrendiğim biri ike uzun bir ilişki yaşadım, bu süreçte maddi ve manevi yıkım yaşadım. İlişkim sonlandı yaklaşık 5 ay oluyor bu süreçte sıfır iletişimde kaldım lakin ortak arkadaşlarla saldırıya geçti ve canımı acıtmak için bir takım şeyler yapıyor. Bu süreci yaşayanlar varsa nasıl ilerliyor ve ne yapmak gerekir bilgi verebilir misiniz
Umrunda olmadığını görünce muhtemelen kafasında kurduğu hamlelerin derecesini yükseltip tekrar deneyecek ama siz yine ne olursa olsun en ufak bir his kırıntısını bile hissettirmeyin olumsuz dahi olsa, narsistler bu duygulardan beslenirler çünkü.Bu henüz yapışmadı, can acıtma derdinde
Merhaba, narsist biri ile ilişki yaşayıp ayrılan var mı?
Demek ki bu kişiler hep aynı, döngüleri, taktikleri aynı. Ben terapi görüyorum etkisini de oldukça gördüm fakat birebir yaşayanların tecrübesi çok daha anlamlı Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir insanı
Sizi öyle iyi anlıyorum ki ve neler söylemiş olabileceğini de çok iyi tahmin ediyorum. Ben akıl sağlığımı yitirmek üzere iken kurtuldum şu an çok iyi hissediyorum kendimi sadece içimdeki o öfke henüz geçmiş değil ve biliyorum ki bu da iyileşmenin bir parçası. Ne denli yalancı olduklarını söylemeye gerek bile yok zaten özetle onlarla yaşanılan her şey koskoca bir yalan zira bu kişiler bir yalan