- 14 Kasım 2014
- 328
- 269
- 103
- Konu Sahibi pismanperi
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1053820" data-quote="cilek4233" data-source="post: 72093952"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=72093952"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-72093952">cilek4233 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Evlenen var. Kendim teşhis koymadım.<br />
Beni ikna etmek için terapi aldığı baya yüksek eğitimli adli bir psikolog teşhis etti.<br />
Tahmin etmeme rağmen şok oldum. Hala aaa sevmemiş ve ben boşa çekmişim diye deldiriyorum. Psikiyatri psikoloji geziniyorum.<br />
<br />
Benim love booming dönemi evlenene kadar sürmüş meğer, 4 yıl!<br />
Sevgiliyken renk vermedi.<br />
Nişan dönemi olayı aileler girmesine bağladı. Evlendiği günü dar beklemiş.<br />
Hastalık falan bilmem valla neyi soruyorsun da ne anlatsam bilemedim.<br />
Onu narsist yetiştiren ebeveynlerinin de Allah müstehakını versin. Hepsi iğrençler.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>4 yıl lovebombing e rağmen görebildiğiniz için çok şanslısınız. İyi bir psikoloğa ihtiyacınız varsa eğer kendiminkini önerebilirim bana çok faydası oldu. Sizi dinliyor, empati kuruyor ve iyileşmeniz için çok destek oluyor. Neler yaşıyor olabileceğinizi tahmin ediyorum ve gerçekten zor. Yaşamak zorunda olduğunuz için bu kişi ile lütfen kışkırtmalarına kapılmayın, sizi sinirlendirdiği zaman ona tepki vermeyin çünkü bundan besleniyor, suçlamalarına inanmayın hiçbirinin sizinle alakası yok</div>