Gerçek dışılık hissi

Phoneixs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
6
1
3
Antalya
Merhaba 14 yaşında bir kız kardeşim var yakın bir zaman öncesinde sıkıntılık çekti ama bugünlerde durumu iyi ama bana söylediği birşey var. Böyle rüyada yaşıyormuş gibi hissediyorum dedi.Sanki vucüd onun değilmiş, yaptıklarını isteyerek yapmadığını söylüyor.Ve bazende bizim söylediklerimiz yanlış algılıyor .İnternette baktım gerçek dışılık hissi yazıyor varmıdır bu histe olupta kurtulan ? Yarın psikiyatriye gideceğiz lütfen yardım edin

bu bir hastalık
ama adını unttum
mutlaka gidin lütfen..sakın ertelemeyin iptal etmeyin
psikiyatri...

Merhaba 14 yaşında bir kız kardeşim var yakın bir zaman öncesinde sıkıntılık çekti ama bugünlerde durumu iyi ama bana söylediği birşey var. Böyle rüyada yaşıyormuş gibi hissediyorum dedi.Sanki vucüd onun değilmiş, yaptıklarını isteyerek yapmadığını söylüyor.Ve bazende bizim söylediklerimiz yanlış algılıyor .İnternette baktım gerçek dışılık hissi yazıyor varmıdır bu histe olupta kurtulan ? Yarın psikiyatriye gideceğiz lütfen yardım edin
Uyusturucu bir madde kullanmis olabilir mi? Cevresinde tuhaf arkadaslari var mi?

Aynı şeyi yaşadım gün içinde bi başladı mı anca ertesi gün kalkınca geçiyodu 12 yaşlarındaydım psijoloğa filan gitmedim geçti kendiliğinden korkma ama siz yinede gidin derim doktora

Merhaba benim kızımda 14 yaşında ve bir haftadır kardeşinizin anlattıklarını kelimesi kelimesine oda yaşadığını anlattı. Bizde yarın randevu alıp psikiyatri doktoru ile görüşeceğiz. Çok korkuyorum bu durumdan inşallah kötü bir şey değildir. Allah yardımcımız olsun:KK42:

ansksiyete bozuklugunda gorulen bir durum hic telas etmeyin alasini yasadim:)cok.kolay tedavisi var..doktor gerekli aciklamayi yapar onu dinleyin yeter

Merhaba benim kızımda 14 yaşında ve bir haftadır kardeşinizin anlattıklarını kelimesi kelimesine oda yaşadığını anlattı. Bizde yarın randevu alıp psikiyatri doktoru ile görüşeceğiz. Çok korkuyorum bu durumdan inşallah kötü bir şey değildir. Allah yardımcımız olsun:KK42:

çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

İçimi rahatlattınız tek dileğimiz düzelmesi :(

merak etmeyin..cocuklardada cok gorulur oldu ve kesinlikle tedavisi var..dogru doktor dogru tedavi..mumkunse ozele gidin..rahatca konusabilsin..ben cocukken de yasardimda anlatmadim aileme..e buyuduk evlendik derken hortladi.yine..hassas bir cocugunuz var demekki.:)

Back
X