• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçek dost yOkmu ?

Çok kişi ile arkadaş olunabilir ama dostluk bambaşka....
Dostum diyeceğimiz kişiyi dost olarak görmeden önce sadece bizimle ilgili yaklaşımlarına değil diğer insanlarla olan ilişkilerini de göz önünde bulundurmalıyız bence....
Art niyetsiz,sizin mutluluğunuzla gerçekten mutlu olabilen,hasetlenmeyen,mutsuz olduğunuzda sevinmeyen,yüzünüzü güldürmeye çalışan,yüzünüze başka,arkanızdan başka konuşmayan,içi dışı bir olan insandır dost olan....Kendi için ne diliyorsa sizin için de aynısını dileyen insandır dost olan......

Ama malesef sahte dost görünürler çok fazla etrafta..............:50:

sana harfi harfine katılıyorum arkadaşım arkadaş görünen çok olur bu devirde malesef ki o eski dostluklar bu çağın teknolojinin tavan yaptığı 2013 senesinde asgariyeninde altına düştü..herkes birbirine haset güder oldu,her sözünden bi anlam çıkarır oldu,bana sorarsanız en iyi sırdaşınız dostunuz kimdir diye annem derim..gerçekten anne kadar candan bir dost olamaz hayatta..arkadaş eyvallah yüzüne karşı herkes arkadaştır..ama dostluk öyle kolay kaleme alınacak bir maharet değil..:20:uzun yıllar ve emekler gerektirir..bir hata yaptığınızda yada karşı söz söylediğinde size arkasını dönmüyorsa o gerçekten sizin dostunuzdur..böylesini bulan olursa banada yollasın bi zahmet :34:

sana harfi harfine katılıyorum arkadaşım arkadaş görünen çok olur bu devirde malesef ki o eski dostluklar bu çağın teknolojinin tavan yaptığı 2013 senesinde asgariyeninde altına düştü..herkes birbirine haset güder oldu,her sözünden bi anlam çıkarır oldu,bana sorarsanız en iyi sırdaşınız dostunuz kimdir diye annem derim..gerçekten anne kadar candan bir dost olamaz hayatta..arkadaş eyvallah yüzüne karşı herkes arkadaştır..ama dostluk öyle kolay kaleme alınacak bir maharet değil..:20:uzun yıllar ve emekler gerektirir..bir hata yaptığınızda yada karşı söz söylediğinde size arkasını dönmüyorsa o gerçekten sizin dostunuzdur..böylesini bulan olursa banada yollasın bi zahmet :34:

anneelermiz çok baska tabiki ama dostlukta aranıyor biryerde :) Bazen diyorum aman dostu bulup napıcam nişanlım var annem var kardeşim var yeter diye ama öyle bir zaman geliyor ki :) bazen dolmuşta otobüste yollarda liseli kızları görüyorum:) nasıl birbirlerine sarılmalar bir türlü ayrılmak istememeler, ayrıldığı dk telefonla sohbete devam etmeleri vs:) bizlerde hep böleydik zaman geçtikçe dostlarımızda geçmiş gitmiş hep

Kızlar bugüne kadar mahalle arkdası çocukluk arkdası lise arkadasları kankalarımız oldu çoğumuzun halada olanı vardır negüzel :) ama artık bakıyorum ki gerçek dostluk arkadaslık yok... yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen insanlar kocayı buluyunca değişir gider nebiliyim çocukluk arkdaslarınız farklı çevre edinir gider... Neden ßilmiyorum ama ßen kimseyi unutamam yani çocukluk arkdasım benm için hala eskisi gibidr aslında oda böyle düşünse böyle olur ,yada başka arkdaslarım.. şimdikilerle zaman geçiyoruz eğleniyoruz tamam telefonlarda konusuyoruz saatlerce belki ama içten glmiyor nedense :) bazısıda içten olsada sadece telefonda kalıyor gelip gidilmiyor..

evet evlenince çocuğun eşin arkdasın oluyor ama dostluk çok başka:) her dakika çekinmeden arayp herşei anlatabilceğin evinee gidince akşama kadar otrup dertleşebilcein dolabını açıp ona sormadan bişiler yiyebilceğin:) gezip tozabilceğin mutsuzken bile onun mutluluğuna eşilk edebilceğinn:) ah ahhh hasret kalıyor insan... bu durumda olanlar varmı:) neden bilmiyorum ama yazmak paylaşmak istedim bazen budaki bayanlar bile daha candan daha yakın olabiliyorlar insana:21::21:

sonuna kadar katılıyorum sana...
çok haklısın,çokta doğru cümlelerle ifade etmişsin...
çocukluktan gelen (26 senelik) 2 tane arkadaşım var bir de sonradan tanıdığım ama en az çocukluk arkadaşlarım kadar sevdiğim bikaç kişi...
gerçek dostum diyebileceğim kişiler...
ve dediğin gibi,burdan da çok güzel bazı arkadaşlıklarım oldu,dostluk yolunda ilerliyorlar :34:

sonuna kadar katılıyorum sana...
çok haklısın,çokta doğru cümlelerle ifade etmişsin...
çocukluktan gelen (26 senelik) 2 tane arkadaşım var bir de sonradan tanıdığım ama en az çocukluk arkadaşlarım kadar sevdiğim bikaç kişi...
gerçek dostum diyebileceğim kişiler...
ve dediğin gibi,burdan da çok güzel bazı arkadaşlıklarım oldu,dostluk yolunda ilerliyorlar :34:

dostum diyebilcein insanların olması çok güseel:16:
burdan kurulan arkdaslıklarda genelde hep dostlukla sonuçlanıyor birkaç yerde okuduğuma göre umarım sizinkide öyle olur:16:

dostum diyebilcein insanların olması çok güseel:16:
burdan kurulan arkdaslıklarda genelde hep dostlukla sonuçlanıyor birkaç yerde okuduğuma göre umarım sizinkide öyle olur:16:

insan kendine göre uygun arkadaş bile bulamıyoken dostluk çok daha zor artık..
ama inanıyorum hala var azda olsa :9: o yüzden buldum mu bırakmamak lazım..
benim en değer verdiğim şeylerin başında gelir dostluk..
bazen yeri geliyo arkadaşına,annene,eşine,babana hiçkimseye anlatamadıklarını dostunla paylaşıp çözüm bulabiliyosun..bu çok güzel bişey..

yeni dostluklar dileğiyle :34:

öyle gerçekten... kimin sorunu olsaa beni arıyor, saatlerce anlatıyor dinliyorum yardım ediyorum. ama ben mutsuzken kimseyi arayamıyorum arasamda benm gibi ilgilendiklerini göremiyorum buda beni çok üzüo . iyice duygusal bişi oldum çıktım:) lafa gelince herkes en yakın arkdasın ama icraat yOk :) kendi kendimede nedense yetemiyorum birileriyle konşmak beni çok mutlu ediyor... öyle birşey ki burda konuştuğum kişiler bile yakın geliyor bazen ay diyorum negüsel keşke ankarada olsa keşke dost olsak kopmasak etmesek felan diye saçmaladığımda olmuo değil:)))

işi düşünce aranlardan biriside benim ne yazıkki...ama ben bir derdimi anlatsam, ya saga sola yayıyolar ya senin mutsuzlugundan keyif alıyolar,yada saçma sapan konusup adamın dahada bunalıma sokuyolar.. en iyi sen benim gibi yedi kat yabancıya anlat daha iyi....bazen bende diyorum burda konustugum kişilerde bana yakın olsa... :43::43::43::43:

şu devirde dost bulamk çpk zor ki dostmuş gibi görünüp bolca hava atan çok hele hele derdin olsada dinleseler nasılda akıl verirler sorada bir başlarlar benimki şöyle iyi diye övünmeye bu yüzden herkese güven olmuyor 100 de 1 denk gelirse oda şansımıza kalmış

işi düşünce aranlardan biriside benim ne yazıkki...ama ben bir derdimi anlatsam, ya saga sola yayıyolar ya senin mutsuzlugundan keyif alıyolar,yada saçma sapan konusup adamın dahada bunalıma sokuyolar.. en iyi sen benim gibi yedi kat yabancıya anlat daha iyi....bazen bende diyorum burda konustugum kişilerde bana yakın olsa... :43::43::43::43:

son cümlen beni benden aldı..
onu bende çok söyler oldum,biliyo musun..

34 yaşındayım ve en kadim en eski dostluğum 34 yıllık:16:

Beraber doğduk sadece 6 gün ara ile , annelerimiz arkadaştı ve sonra biz.Evlendik ,şehir değiştirdik...eşlerimiz tanıştı , çocuklarımız arkadaş oldu ...

En yeni dostlarımsa 7-8 senelik ... Herşeyimi paylaştığım güzel insanlar hepsi .

Hala üniversite , kurs , iş arkadaşlarımla dostluğumuz bakidir .

Dostluk var tabii , olmaz mı ?

Yeter ki insanlar samimi olsunlar , o bir sofrada bir ekmeği bölüşmek denilen şey yürekten gelsin.

Yeter ki arkanı döndüğünde arkandan konuşulmasın ilk fırsatta .

Yeter ki sende olmayan dostunda olunca onunla gurur duyabil .

Ben dost konusunda şanslı kesimdenim . Umarım herkes aynı şansı yakalar :13:

hele ki çalışan biri için iş yerindeki ilk zamanlar dost sandığın insanlardan darbe yiyince ulan ne olm bi daha özelime girdirirsem moduna giriyo insan

[sıze=3]insan kendine göre uygun arkadaş bile bulamıyoken dostluk çok daha zor artık..
Ama inanıyorum hala var azda olsa :9: O yüzden buldum mu bırakmamak lazım..
Benim en değer verdiğim şeylerin başında gelir dostluk..
Bazen yeri geliyo arkadaşına,annene,eşine,babana hiçkimseye anlatamadıklarını dostunla paylaşıp çözüm bulabiliyosun..bu çok güzel bişey..

Yeni dostluklar dileğiyle :34:
[/sıze]

kesinliklee sana kızcağını bilsende oturup paylaşıp ondan çözüm bulmasını isteyebiliyorsun:1:
En güzeel dostlar bizimle olsun:27:

işi düşünce aranlardan biriside benim ne yazıkki...ama ben bir derdimi anlatsam, ya saga sola yayıyolar ya senin mutsuzlugundan keyif alıyolar,yada saçma sapan konusup adamın dahada bunalıma sokuyolar.. En iyi sen benim gibi yedi kat yabancıya anlat daha iyi....bazen bende diyorum burda konustugum kişilerde bana yakın olsa... :43::43::43::43:

evet malesef:) belki burada böyle iyi konusuyoruz ediyoruz ama görüşünce diğrlerinden farkı yok sanalda böyledir diye düşünmediğimde yok değil :) öyle görüşmüştüm biriyle ama baya yakındık felan kızı bir gör aman allahım bir insan bukadarmı havalı bukadarmı ukala olur:1::1::1:

hele ki çalışan biri için iş yerindeki ilk zamanlar dost sandığın insanlardan darbe yiyince ulan ne olm bi daha özelime girdirirsem moduna giriyo insan

iş yerinde kimseye sır falan vermiceksin anında koz olarak kullanıyolar...bosver özelin sende kalsın..

şu devirde dost bulamk çpk zor ki dostmuş gibi görünüp bolca hava atan çok hele hele derdin olsada dinleseler nasılda akıl verirler sorada bir başlarlar benimki şöyle iyi diye övünmeye bu yüzden herkese güven olmuyor 100 de 1 denk gelirse oda şansımıza kalmış

aaynen öyle o övgüler beni deli eder zaten.. Ben şahsen arkdasım sevgilisinden ayrılsın . Nişanlım arayınca telefonları açmıyorum bile yanında sırf o üzülmesin diye ama bizim gibi olanlarla denk gelmek dediğin gibi % 1

[sıze=3][ı]34 yaşındayım ve en kadim en eski dostluğum 34 yıllık:16:

Beraber doğduk sadece 6 gün ara ile , annelerimiz arkadaştı ve sonra biz.evlendik ,şehir değiştirdik...eşlerimiz tanıştı , çocuklarımız arkadaş oldu ...

En yeni dostlarımsa 7-8 senelik ... Herşeyimi paylaştığım güzel insanlar hepsi .

Yeter ki insanlar samimi olsunlar , o bir sofrada bir ekmeği bölüşmek denilen şey yürekten gelsin.

[/ı]
[/sıze]

negüzel darısı bize olsun:1: Allahım hiç bozmasın ablacım

evet malesef:) belki burada böyle iyi konusuyoruz ediyoruz ama görüşünce diğrlerinden farkı yok sanalda böyledir diye düşünmediğimde yok değil :) öyle görüşmüştüm biriyle ama baya yakındık felan kızı bir gör aman allahım bir insan bukadarmı havalı bukadarmı ukala olur:1::1::1:

ciddi hala görüşüyomusun...:1:

34 yaşındayım ve en kadim en eski dostluğum 34 yıllık:16:

Beraber doğduk sadece 6 gün ara ile , annelerimiz arkadaştı ve sonra biz.Evlendik ,şehir değiştirdik...eşlerimiz tanıştı , çocuklarımız arkadaş oldu ...

allah bozmasın canım.. darısı bizim başımıza inş..:34:

ciddi hala görüşüyomusun...:1:

ay yok :) hatta onun üzerine kız akşam mesaj attı canım netten tanıştık ettik ben kimseye güvenemem artık görüşmeyelim diye :1::1: Bende olur dedim geçenlerde bi aradı nişanlısından ayrılmış :) bende ozaman nişanlı felan değildim nişanlandım canım bende nişanlım kızıyor aramazsan sevinirim dedim ki böyle birşeyi ilkkez yapmısımdır normalde kıyamam:1:

Back
X