- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
20 yaşındayım.Arkadaş kazığı yiyenler olarak toplanıp cemiyet mi kursakSeni en iyi ben anlıyorum herhalde.. yaşın kaçtı ?
Valla cnm beni anlattin bugun bi dersten proje yapiyoruz arkadaslaimla topladik ikisi uzerine dusen gorevi yapmadan gelmis sonra zaten saat 1 de basladik 2 de gidicem dedi kalkti gitti saka gibiydi sok gecirdim daha olaylardan haberi yok aptal aptal sorular soruyo sevgilim askerde bi derdimi anlatacak insan yok ya valla biktim usandim yaa katil olucam birgu tobe tobee
n20 yaşındayım.
Benim arkadaşlıklarım hep 14-8-5 senelik arkadaşlıklardı.
Üniversitedeyim şu an, burada kurduğum arkadaşlarda erkek yüzünden ihanete uğradım.
Şimdi neredeyse hepsiyle kestim muhabbeti.
Sadece selam, sabah.
Gerçekten çok zor oluyor, erkek arkadaşlarım da sanki arkadaştan öte hareketler yapıyorlar.
Sevgilimle de evlilik meseleleri yüzünden ayrıldık.
Dünya benim tersime dönüyor bu ara.
Burcunuz nedir?
İnşallah öyle olur.Üzüldüm se
n
Üzüldüm senin umarım her şey güzel olur
yay Burcum benim
Bende üniversitedeyim. Benimde arkadaşlıklarım uzun süreli arkadaşlıklardı baya ortak noktamız varmış.. Koç burcuyum. Senin burcun nedir, bir de bölümün ?20 yaşındayım.
Benim arkadaşlıklarım hep 14-8-5 senelik arkadaşlıklardı.
Üniversitedeyim şu an, burada kurduğum arkadaşlıklarda da erkek yüzünden ihanete uğradım.
Şimdi neredeyse hepsiyle kestim muhabbeti.
Sadece selam, sabah.
Gerçekten çok zor oluyor, erkek arkadaşlarım da sanki arkadaştan öte hareketler yapıyorlar.
Sevgilimle de evlilik meseleleri yüzünden ayrıldık.
Dünya benim tersime dönüyor bu ara.
Burcunuz nedir?
Annem yay burcudur, severim yay insanlarını. Dobra olurlar :)Üzüldüm se
n
Üzüldüm senin umarım her şey güzel olur
yay Burcum benim
Evet cok iyimser oldugum icin böyle oldu sanırım cok yüz verdim herkesesalvia .!.:İnşallah öyle olur.
Yayların arkadaşları çok olur aslında, iyimserliklerinden kolay kolay terk etmezler arkadaşlarını.
Oğlak burcuyum, maliye okuyorum.Bende üniversitedeyim. Benimde arkadaşlıklarım uzun süreli arkadaşlıklardı baya ortak noktamız varmış.. Koç burcuyum. Senin burcun nedir, bir de bölümün ?
:) evet oyle olurlar iyi guler yüzlüAnnem yay burcudur, severim yay insanlarını. Dobra olurlar :)
Her zaman az ve öz arkadaşlıktan yana olmuşumdur. Benim fedakarlıklarımı bir ben bir Allah bilir, hasta diye sabaha kadar uyumayıp başında nöbet tuttuğum insan sevgilimi ayartmaya kalktıben de çok az buldum ama buldum mu bırakmadım kii daha devam etsin arkadaşlığımız
biraz fedakarlık gerekiyor ....
aynen bende öyleyim evlendim artık esimle arkadaş da oldum abi ablada olduk o benim herseyim sadece ona adadm kendimi.simdiki arkadaşlık lar boş herkes nerden vursam diye düşünüyor kimseye güven olmuyor en iyisini yapıyorsun hayatını sekillendir sevgilin yoksa edin
Ben de hiç yüz vermem ama çok değer veririm.Evet cok iyimser oldugum icin böyle oldu sanırım cok yüz verdim herkese
Bu seneye kadar bende kalmamıştım açıkçasıOğlak burcuyum, maliye okuyorum.
Dersler de gerçekten çok zor bir yandan.
Koç, yay burçları yalnız kalmazdı aslında.
Onu ben de yaptım bir süre.ben de bir ara bu durumu çok kafaya takıyordum. bir kahve içmeye bile gidecek arkadaşım yoktu. yakın arkadaşım dediğim insan iş bulup şehir dışına gittikten sonra bir telefon bile etmez oldu. yazdığım mesajlara bile üç beş gün sonra vakitsizlikten (!) anca dönüyordu. bir başka kaç yıllık arkadaşım bir gün sebepsiz yere irtibatı kesti. evli olan başka bir arkadaşım zaten kendi ailesiyle meşguldü vs vs vs liste uzayıp gider. kısacası yalnız kalmıştım. önceleri mutsuz oldum ama sonra dedim ki, herkes gider black, ama sen kendinlesin, o zaman kendinle mutlu olmaya bak..
şimdi sinemama da yalnız gidiyorum, ohh gayet de mutlu oluyorum. dr ye gidip kitap film seçiyorum mutlu oluyorum. avm de dolaşıyorum canım isterse burger kingden menumu alıp yiyorum keyifleyanında içtenliğine inanmadığım bir insanla zaman geçirmektense kendimle olmayı bin kez tercih ederim.
Of of of.. Asla tek başıma yapamayacağım şeyleri saydın. Sıkılmıyor musun tek başına ? Ben yanımda biri olmadan dışarı çıkmaktansa 4 duvar arasında oturmayı yeğliyorum daben de bir ara bu durumu çok kafaya takıyordum. bir kahve içmeye bile gidecek arkadaşım yoktu. yakın arkadaşım dediğim insan iş bulup şehir dışına gittikten sonra bir telefon bile etmez oldu. yazdığım mesajlara bile üç beş gün sonra vakitsizlikten (!) anca dönüyordu. bir başka kaç yıllık arkadaşım bir gün sebepsiz yere irtibatı kesti. evli olan başka bir arkadaşım zaten kendi ailesiyle meşguldü vs vs vs liste uzayıp gider. kısacası yalnız kalmıştım. önceleri mutsuz oldum ama sonra dedim ki, herkes gider black, ama sen kendinlesin, o zaman kendinle mutlu olmaya bak..
şimdi sinemama da yalnız gidiyorum, ohh gayet de mutlu oluyorum. dr ye gidip kitap film seçiyorum mutlu oluyorum. avm de dolaşıyorum canım isterse burger kingden menumu alıp yiyorum keyifleyanında içtenliğine inanmadığım bir insanla zaman geçirmektense kendimle olmayı bin kez tercih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?