Gerçek dostluklar kalmadı mı bana mı uğramıyor ?

Bazı insanlardan, hiç düşünmediğiniz cümleler çıkıyor.
Hayatta aklından geçmez böyle bir şey, öyle iyi biri ki diyorsun ama bir konu da öyle cümle kuruyor ki, anlıyorsun neler var aklında.
Şanslısınız ki sizin bir aileniz, iyi de bir dostunuz varmış.
Diğerinin gerçek yüzünü görmeniz de iyi olmuş.

Benim burcum yay

Çok tatlısın ya gerçekten.
Maşallah, neşen buraya kadar yansıyor.
O kadar moralim bozuktu ki, sayende enerji geldi.

aslında o senin tatlılığın yüzünü güldürebildiysem ne mutlu bana

ben ne depresif zamanlardan geçtim bir bilsen, şişe şişe pasifloralar bitiriyodum, gerçi hiçbişeye yaramıyo o boş teselli şu günlerde biraz iyiyim. hiçbir nedeni de yok üstelik. allah acıdı halime, biraz enerji yolladı sanırım

Benim burcum yay
Tamam o zaman problem yok.
Kova-yay gayet iyi.
Komple bir haritaya da bakmak lazım tabi ama boş verin, her şeyi de burçlara yormayalım.
Kova-yay iyidir, birbirine hitap eder.

Sağol E="salvia, post: 37315429, member: 468923"]Tamam o zaman problem yok.
Kova-yay gayet iyi.
Komple bir haritaya da bakmak lazım tabi ama boş verin, her şeyi de burçlara yormayalım.
Kova-yay iyidir, birbirine hitap eder.[/

Sagol :)

Maşallah, nazar değmesin.
Pasiflora işe yaramıyor, ben de denedim bitkisel diye.
Bazen sebepsiz ben de mutlu oluyorum, özellikle annemin yanında.

Kizlar ben sizleri cok sevdim umarım tekrar karşılaşır sohpet ederiz hepinize iyi geceler inşallah çok güzel gunler ve cok güzel dostluklat yaşarız

Maşallah, nazar değmesin.
Pasiflora işe yaramıyor, ben de denedim bitkisel diye.
Bazen sebepsiz ben de mutlu oluyorum, özellikle annemin yanında.

sen sanırım dışarda okuyosun, o yüzden özlüyosundur anneciğini. ben 7/24 birlikte olunca bazen zor oluyo

şaka bi yana, allah onları başımızdan eksik etmesin.

Kizlar ben sizleri cok sevdim umarım tekrar karşılaşır sohpet ederiz hepinize iyi geceler inşallah çok güzel gunler ve cok güzel dostluklat yaşarız
İnşallah, hep buralardayım ben zaten.
Sana da iyi geceler, görüşürüz.

sen sanırım dışarda okuyosun, o yüzden özlüyosundur anneciğini. ben 7/24 birlikte olunca bazen zor oluyo

şaka bi yana, allah onları başımızdan eksik etmesin.
Evet, yan yanayken çok tartışırız ama hayatın tadı gerçekten buymuş.
Kedi gibi yapışıyorum anneme ben.
Uyandığım da evde yoksa, hemen arıyorum neredesin gelsene diye.
Onun evde olması bile huzur veriyor.
Amin, gerçekten Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Annem çok eğlenceli kadındır, arkadaş gibi.

kedicik seni
ne güzel benimki de çok tatlıdır ama çok da otoriterdir, korkarım kendisinden bu arada Quen bee arkadaşın konusunu işgal mi ettik acaba, özür diliyorum öyleyse

sıkılınca benim bir topiğim vardı, oraya yazabilirsin. gerçi kendim de unuttum bakmıyorum ne durumda DD dur link vereyim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yalniz-kalpler-toplanin-bakalim.741662/

Gelince o da okur, eğlenir biraz.
İyi oldu bu sohbet ya, çok memnun oldum.

sanki ben yazmışım

Yok kız ne işgali, güzel sohbetler kuruldu mutlu oldum ben :)

Şanslılığını hatırlatıp moralini düzeltmek için söylemiş olabilir. Hemen kötü algılamamak mı gerekiyor acaba, bazen ağzımızdan çıkan sözleri tutamıyoruzki nereye çeksen oraya gidiyor Bu söylediği sözün altında bir kıskançlık mı var yoksa moralini düzeltmek için mi bunu en iyi sen bileceksin, çünkü onu en iyi sen tanıyorsun. O yüzden cevabı sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…