• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek dostluklar kalmadı mı bana mı uğramıyor ?

Çıkar çatışması çıkana kadar dostlarım olur..o an anlarım ki arkadastan öte değilmiş ve birazcık bencil olup 'ben'i görmezden gelip seni one katarsam komşu bile yok olurmuş. .

yani önce sen kendini önemseyeceksin ve herkese karşı beklentini ddüşürüp hayal kırıklığı payı birakacaksin. .yoksa insan çok üzülüyor. .

artik herkes gibiyim önce ben ne istiyorum, hissediyorum o önemli, sonra sen ve sinirlarimi ciziyorum yani artik herseye aman uzulmesin, kirilmasin diyeevet demiyorumyoksa kullanmaya calisiliyorsun. .önceden ben hep en son sıradaydım ama akillandim artık. .

ahhh ahhh o eski ahiretlikler nerdesiniz? ??

Zor beğenen biri misin?
Başaklar çok mükemmelliyetçi ve seçici oluyorlar.
Bir de dilleri çok sivri.
burçlardan iyi anlıyosun:KK66:

ilk defa bir erkekle elele tutuştuğumda 26 yaşındaydım, sen düşün :KK48: ve evet, bazen fazla eleştirel olabiliyorum:KK56:

:KK73:Bende başak sayılırım , hiç öyle değil , mükemmelliyetçilik kendi hayatında:KK73:ama arkadaşlıkta 50 yaşlada kahve içerim , parası olmayana ben ısmarlarım , hiç insan ayırt etmem.
Zor beğenen biri misin?
Başaklar çok mükemmelliyetçi ve seçici oluyorlar.
Bir de dilleri çok sivri.

ilk defa bir erkekle elele tutuştuğumda 26 yaşındaydım, sen düşün :KK48: ve evet, bazen fazla eleştirel olabiliyorum:KK56:
Burçlarla epey bir samimiyetim var.
Olsun, bu kadar bekledikten sonra inşallah büyük kısmet kapıdadır.

Eleştirel olmak değil o , bende öyleyim , olaylara objektif bakıyoruz , gerçekçi ! İnsanlar bundan pek hoşlanmıyor ,

:KK73:Bende başak sayılırım , hiç öyle değil , mükemmelliyetçilik kendi hayatında:KK73:ama arkadaşlıkta 50 yaşlada kahve içerim , parası olmayana ben ısmarlarım , hiç insan ayırt etmem.
Evet ısmarlıyorlar da, sanki alttan alta o parayı bir şekilde istiyorlar.
Benim tanıdığım bütün başaklar böyle çıktı.
Bir de çok ince hesaplar yapıyorlar.
Yaptıkları her hareketin bir sebebi var yani.
İçinden geldiği için yaptığını düşünüyorum, bir bakıyorum yol ona çıkıyor yine.

Burçlarla epey bir samimiyetim var.
Olsun, bu kadar bekledikten sonra inşallah büyük kısmet kapıdadır.

off ben ne acı çektim bi bilsen.. etimden et koptu denir ya, öyle acı çektim ayrılıktan sonra. 2 buçuk sene oldu. iyiyim şimdi. bunun mükafatı büyük olmalı.

Şu forumda açılan 10 konudan 7 si bunun üzerine ! Ya şu benciller , menfaatçiler koyup gidenler nerede ? Birazda onların tarafından bakmak istiyorum

Dostluk kurmanın sadece Allah'ın bir lütfu olduğuna inanıyorum. İstediğin kadar uğraş, olmayınca olmuyor ya da bir bakıyorsun ummadığın anda oluyor veya dostum dediğin insan bir anda en nefret ettiğin insan oluyor. Belki de dilimizle önce Allah desek de kalbimizde ilk sıraya Allahu tealayı koymayınca, Allah bizi o çok sevdiklerimizle, sevdiğimizi alarak veya sevdiğimizin elinden cezalandırıyor. Zira bu kadar insan yalnızlıktan, dostluksuzdan başka türlü nasıl şikayet edebilir... Genelde kime baksam "hep ben haklıyım" modunda...

Evet ısmarlıyorlar da, sanki alttan alta o parayı bir şekilde istiyorlar.
Benim tanıdığım bütün başaklar böyle çıktı.
Bir de çok ince hesaplar yapıyorlar.
Yaptıkları her hareketin bir sebebi var yani.
İçinden geldiği için yaptığını düşünüyorum, bir bakıyorum yol ona çıkıyor yine.
Yükselenim başak , asli burcum terazi orjinal başaklar paracı cimri ... Bir başak arkadaşımla sırf bu pintilikleri yüzünden soğudum . Ne zaman dışarı çıksak , diyaframa kadar yiyip çıkıyordu . Ay ben tokum . .. Büyükşehirde geziyosun oturacağın yer söğüt gölgesimi

off ben ne acı çektim bi bilsen.. etimden et koptu denir ya, öyle acı çektim ayrılıktan sonra. 2 buçuk sene oldu. iyiyim şimdi. bunun mükafatı büyük olmalı.
İnşallah.
Allah gönlünüze göre verir inşallah.
Aşk acısı hiç çekmedim, bu kadar sıkıntının arasında bir de bununla karşılaşmam umarım.

Yükselenim başak , asli burcum terazi orjinal başaklar paracı cimri ... Bir başak arkadaşımla sırf bu pintilikleri yüzünden soğudum . Ne zaman dışarı çıksak , diyaframa kadar yiyip çıkıyordu . Ay ben tokum . .. Büyükşehirde geziyosun oturacağın yer söğüt gölgesimi
Benim de burcum oğlak, yükselenim başak.
Oğlağa da cimri derler ama arkadaşlarla dışarı çıktığımızda hesabı ödemek benim hoşuma gidiyor.
Tabi şimdi olmayan o arkadaşlarımdan bahsediyorum.
Özellikle kasada para bölüşülmesinden nefret etmişimdir.
Başak burcu arkadaşım, kasada bir türlü cüzdanını bulamazdı her seferinde.

haklısın.. insanlar gerçeği duymaktan kaçıyorlar..
Hayal dünyasında yaşıyorlar ! Ben gerçeklerimle yüzleştiğim için sorun yok , hayatı olduğu gibi kabul edenlerdim , acısıyla tatlısıyla , onlar benim beyazıma aaa siyah deyip , kendi siyahlarını bakkk bembeyaz diye dayatmaya çalışıyorlar !!!

aaa ben başağım ama cimri falan şöyle dursun fazla bile cömertliğim var törpülemeye çalışıyorum :D başakların cimri olduğunu hiç okumadım:63:

İnşallah.
Allah gönlünüze göre verir inşallah.
Aşk acısı hiç çekmedim, bu kadar sıkıntının arasında bir de bununla karşılaşmam umarım.

allah düzlüğe çıkarsın tez zamanda..

bu arada her başak bir değil:63::KK48:

Back
X