Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Gerçek saç olmayan postij aldım kullanan var mı? çok sorun olurmu!

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Gerçek saç omayan postij aldım toka takar gibi rahat kullanıyım diye bir de arada sırada takarım diye bir işlemde yaptırmıcam zaten ama sanki tiftik tiftik olacak gibi idare eder mi bilmiyorum ...

Biliyorsunuz çogunuz kuaför bozuntusu yüzünden saçlarımdan oldum belime kadarken şimdi omuz altında en azından yanan yerleri kapatır diye bu süreci atlatana kadar arada kullanıyım dedim ama sahte olunca çok mu kötü olur...

Fikir verirseniz bir de hafif dalgalı yani maşa yapılmış gibi ama çok hafif baktım güzeldi ama galiba düzüyle değiştireceğim...

cnm bi süre sonra onlar tifitk tiftik oluyr kullanılmaz hale geliyor ayrıca yıkadıktan sonra kurutması zor hatta taraması daha da zor tarayınca daha da kötü bir görünüm alıyor yapısı naylon sonuçta arkadaşım kullanıyordu bi süre sonra yanmış gibi bir görünüm aldı kalıp gibi oldu...

tatlım naylon saçı yıkarken naylon saçları ıslat sonra her parcayı güzelce kremle ama sakın saç yıkar gibi çitileme,sonra yarım su dolu legende saçları kremli olarak yarım saat beklet...
en sonda bol dişli bi tarakla saçları tepelerinden tutarak güzelce tara ve kendi halinde kurumaya bırak..
ben bu şekilde naylon çıtçıtlarımı 4 yıl kullandm..aklında olsunn çok fazlada yıkama

benim de postişim var ama hiç sorun yaşamadım takmadan önce fırçayla tarıyorum harika oluyor henüz yıkamadım ama zaten kirlenmiyor da ..

Benim sentetik postisim tiftik tiftik olmustu. Guzelce kremle yikayip kurutttum(kendi kendine kurudu)Sonra masayla tutam tutam kivirdim, ama kivirmadan once elinizle saci biraz nemlendirmelisiniz. Masaya sarip 10 sn falan tuttum, sonra masadan cok nazikce cikarip luleyi elimde 10 sn tuttum soguyana dek. Eger sac masasindan zorlayarak cikarirsaniz sac berbat oluyor ama tekrar islatip sarince eskiye donuyor. Simdi yeni alinmis gibi oldu ustelik iri su dalgalari oldu. Kirk yilda bir kullaniyorum zaten, gidip de gercek saca o kadar para vermedigim icin cok mutluyum.

Haklısın ben de çok para vermek istemedim çok kullanmıcaktım bunuda 40milyona aldım ucuz galiba kendinden bukleli aldım hatta düzü yarın için gelecek dedi kullanmadım bekletiyom hatta veriyim yerine parfümeri alıyım diyom sindy bebek saçı gibi olacaga benziyo diye korktum daha çünkü hiç kullanmadım tel tel oldu kararsız kaldım valla iademi etsem diyom acaba düzleri nasıl alındıgı gibi dururmu belki bunda kendinde maşalıydı ama açılınca elimle daha bişey yapmadan acayip oldu saç

senteteik saçlar kalite kalite oluyor ben geçen yaz 170 tl ye almıştım ama gerçeğinden farksız,asla sentetik durmuyor,helen alındığı gibi duruyor ,kimse anlamıyor takınca, tabiki gerçek saçtan daha farklı yıkanması gerekiyor çok çitilemeden vs. ondan öncede normal biryerden çok ucuza almıştım atkuyruğu şeklindeydi takar takmaz dolaşırdı kafamda elektrikleniyordu,alırken kalitesini göz önünde bulundurun,zaten fiyattanda belli oluyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…