Gerçek sevginin önemi yok mu?

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
AYNI DURUMU YAŞAYANLAR CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM.!!
Merhaba ben o kadar kötüyüm ki yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Kalbim artık bir daha asla çarpmaz derken birine aşık oldum.Onunla konuşmak için çok mücadele ettim.Sonunda konuştuk.İlk başta ona ilk adımı ben attığım için rahat biri olduğumu sandı hani sadece zaman geçirmek için onunla konuşacağımı sandı.Ben ona duygularımı anlatınca saf aşk sevgi istiyorum sadece diyince kusura bakma benduygularının olduğunu bilmiyordum ben çok yara aldım sevmeyi aşkı unuttum bana tekrar hatırlatır mısın dedi.Sonra çok güzel konuştuk her şey iyiydi.Değer verdiğini hissettim.Bana kendini anlattı hayallerini umutlarını anlattı saatlerce konuştu benimle,ben de sana her zaman destek olurum hep mücadele ederim dedim.Sonra yakınlaşma istekleri başladı nedense, ben bu konuda sert çıkınca değişti ben istediğinin gibi biri değilim istediğin sevgiyi sana veremem, dokunmadan sevemem dedi.Senin istediğin gibi safça sevmeyi denedim ama olmadı dedi.Git gerçek seveni bul dedi.O kadar çok canım yandı ki.Meğer o sadece bedene önem veriyormuş.Sevgi önemsizmiş.İstemiyorum bir daha arama sorma dedi.Sizce bir gün sevgimi anlayıp gelir mi?

Son düzenleme:
Off bu erkek milleti cok sey. Bir birbirimizi taniyalim,once duygusal bir paylasimimiz olsun dersin, hemen suyunu cikarirlar. Sonra kizlar neden acilmiyor,ahanda bundan acilmiyor iste

Kaç yaşındasınız? Adam 25 - 30 yaşlarındaysa bence cinsellik istemesi normal bir ilişkide. Bana gerçek sevgi cinsellik içermez lafı biraz saçma geliyor. Sizinle görüşü uymuyor olabilir. O tensel temas da ister siz istemezsiniz. Ya yolları ayırırsınız ya da fikirlere saygı duyulur devam edilir. Ben çok anlayamadım sizin mevzuyu.

Mümkünse gelmesin bir daha. Böyle biri gerçek sevgiden anlamaz. Lütfen değerinizi düşürmeyin. Sevmek istiyorsanız da buna değecek karakterli kişileri sevin. İnsanları değiştirmek çok zordur. Lütfen kendinize bu insanla tekrar konuşmak, bir araya gelmek gibi bir kötülük etmeyin. Mutlaka sevginize değecek düzgün biri çıkacaktır karşısına. İnşaallah en kısa zamanda çıkar karşılaşırsınız iyi biriyle. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Bence siz aileniz ya da eş dost aracılığıyla biriyle tanışmaya çalışın öyle bi süreçte erkekler böyle şeylere cesaret edemiyorlar,ha ben de dokunmadan sevemem aslında o yüzden bana göre adam çok haksız da değil ayrıca sizi önceki konularınızından tanıyorum,hem yıllardır içinde bulunduğunuz ilgisizliği karşı taraf doldursun hem de mümkünse üç metre ötede dursun istiyorsunuz,böyle bi ilişki bulmanız çok zor.

Ama bahsettiği şey sadece cinsel ihtiyaçlarını karşılamak yani bu bana çok ters geliyor. O zaman beni sadece aracı olarak kullanıyor.Yani ben kim olursa olsun karşımdaki aynı şeyi düşünürüm.
Ben ona seninle tüm zorluklara rağmen mücadele ederim dedim o ise sadece bedeni seçti. Hoş mu?

Olmuyor, kimse sevgiden anlamıyor. O kadar çok canım yandı ki senden hiçbir şey istemiyorum beklemiyorum dedim yeter ki gerçek saf sevgimiz olsun dedim o hiçbir şeyden anlamadı. Sevginin hiç mi değeri olmaz

Off bu erkek milleti cok sey. Bir birbirimizi taniyalim,once duygusal bir paylasimimiz olsun dersin, hemen suyunu cikarirlar. Sonra kizlar neden acilmiyor,ahanda bundan acilmiyor iste
Evet hemen başka bir kategoriye koyuyorlar sanırım.

Bu siteyi günlük gibi kullanıp mütemadiyen konu açan, açtığı konulara ciddiyetle cevap verilmesine rağmen istediği yorumlar yapılmadığı için cevap vermeyen yahut itham eden üç kişi var. Maalesef siz bu üç kişiden birisiniz.

Haftada yaklaşık olarak iki-üç konu açıyorsunuz. Size farklı bakış açıları sunarak gerçeklerle yüzleştiriyoruz ancak sizin umrunuzda değil. Bu bahsi geçen ilk buluşmada yakınlaşmaya çalışan beyden sonra aynı hafta içinde başka birinin varlığından bahsettiniz. Size kısa zaman olduğunu, kendinize zaman tanımanız gerektiğini söyledik. Bu yeni apayrı bi konu dediniz. Dediniz de dediniz. Sonuç? Yine başa döndünüz. Kendinize bu kötülüğü neden yapıyosunuz. Hepsini geçtim, yazılanları asla ciddiye almadığınız halde neden meşgul ediyosunız forumu? Hayatınızda bi erkek olmazsa ölmezsiniz merak etmeyin, ama yanlış erkeklerde ısrarcı olursanız pişman olursunuz. Yine anlamayacaksınız beni gerçi ama neyse yazmış bulundum artık.

Sana aşık değilse normal
Neyse ki başka vaatlerde bulunup seni kandırmamış açıkça söylemiş
Bence pişman olmasını bekleme

Sana aşık değilse normal
Neyse ki başka vaatlerde bulunup seni kandırmamış açıkça söylemiş
Bence pişman olmasını bekleme
Asla olmaz mı?
Ben senden hiçbir şey istemiyorum beklemiyorum sadece saf sevgimiz olsun ben her şeyle mücadele ederim dedim oysa.

Aman bırak şu abazayı ya.
Kalbini kazanır değer verir ilişki yol alır zamanı gelince zaten kendiliğinden gelişir.
Dokunmadan edemem hadi yallah demiş sana.
Yok yara almış da aşka inandır beni demiş de.
Kölesi misin sen onun.
Yüz vermeyin şöyle kendini bi halt sanan mıymıy erkeklere.

Sadece cinsel ihtiyaçlarını karşılamak istemesi hoş mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…