Yok zaten ona baştan dedim ben istediği gibi biri olamam diye. O da benim istediğim şekilde olmaya çalıştı ama sonra başaramadım denedim olmadı dedi.Allah mustehakini versin gelirsede. Kendine hakim olmalisin canim. Cayir cayir yanacaksin depresyona girip karalar baglayacksin belki ama asla bekleme lutfen. Beklersen kendine ve deger yargilarina cok buyuk haksizlik etmis olursun. Yapma bunu kendine...
Suanda duygularin cok tazedir eminim acinda öyle..
Yasin kacti buarada? Onun yasi kacti ?
Emin ol böyle senin gibi temiz seven cok az kisi kaldi. Oyleleride bu tiplerle ziyan olup gitmesin. Yapma bunu kendine
Hata sorun bende mi yaniİnsanlar sizi anlasın diye beklerseniz hiç bir zaman mutlu olamazsınız
Sevdiğinizi söylemiş ona açılmışsınız o da gerçekten bu kadar duygusal olabileceğinizi düşünmemiş, cinselliği de aşkın bir parçası gibi görüyor da olabilir ve açıkça dile getirmiş. Aynı karşılığı bulamayınca da git seni seveni bul demiş ben adamda bir sorun görmedim. Şu an bir çok erkek böyle zaten
Başlığa cevabım: elbette gerçek sevginin önemi vardır ama yeşilçamdaki gibi olmasını beklemeyin. Teknoloji çağında yaşıyoruz, hayat hızlı akıyor. İnsanlar tanışıyor, anlaşıyor, evleniyor ya da aynı evde yaşıyor/ sarılıyor, öpüşüyor, sevişiyor.
Boş hayaller yani öyle mi40 yasina geldim dayandim☺yillar once bosandim ve evli değilim.bu yaşıma kadar gerçek sevgiyi aradım. Yok yok yok.yok yani oturuyorum.ya insanları böyle kabul edip beklentilere girmeden ilişkilerinizi sürdüreceksiniz.yani anı yaşayacaksınız.Ya da böyle benim gibi yalnızlığı seçip,huzuru kendi dünyasında arayip bir gün düzgün bir adamla düzgün bir ilişki yaşamak gibi temiz hayallerle kendinizi avutacaksiniz
Sevgi nerde kaldı o zaman kiErkekler için sevgi bizim Baktığımiz gibi masumane değil.onlar bedenleri sever.e biraz da iyi vakit geçirebileceği bir karakter ararlar.sıkıntıya gelemezler.
28 yaşındayım ben.Ve bu zamana kadar çok kişi olmadı hayatımda o yüzden de rahatça tavırlar bana uygun değil.Evet film gibi roman gibi bir aşk istiyorum belki de imkansız asla olmayacak hep yalnız kalacağımBirkaç kişi sormuş cevaplarda göremedim yaşlar kaç?
Ortada hata ya da haklısın/haksızsın olayı yokHata sorun bende mi yani
Atfedecek bir durum yok zaten.O da bunun farkında. Sen gerçek seveni bul diyip gitti.Benim tek istediğim verdiğim değeri bir gün idrak etmesi.
Üzgünüm ama öyle film gibi bir aşk bu devirde çok düşük bir ihtimal.28 yaşındayım ben.Ve bu zamana kadar çok kişi olmadı hayatımda o yüzden de rahatça tavırlar bana uygun değil.Evet film gibi roman gibi bir aşk istiyorum belki de imkansız asla olmayacak hep yalnız kalacağım
Canım şu soruya cevap kesinlikle EVET... yani çok küçük olsaydın farklı konuşurdum ama sen yetişkin bir kadınsın ve muhatapların da yetişkin erkekler. Ortada eğer bir sevgi, aşk, bağlılık konusu varsa cinsellik mutlaka ama mutlaka yaşanmalıdır. Birbirini çok seven ama cinsellik yaşamayan çift ( sağlık sorunları haricinde ) yoktur. Bu adam seni sevmiş, sevmemiş onu bilemem ama cinsellik senin gündeminde hiç bir şekilde olmayacaksa sana tavsiyem erkeklerden tamamen uzaklaşıp içindeki sevgiyi belki ailenden birine, belki bir çocuğa, belki de bir hayvana vermen. Çünkü cinsellikten bu kadar kaçarsan sana deli divane olan bir erkeği bile en sonunda pes ettirirsin. Aşk olmadan da seks olabilir ama seksin olmadığı bir “aşk” ilişkisi bitmeye mahkumdur.Sevgi nerde kaldı o zaman ki
Seviyoruz diye cinsellik mi yaşamak gerek illa
Konu sahibinin söz ettiği erkekle ilgili pek fikir edinemedim ama erkekler sevmeden pek de güzel dokunabiliyorlar. Bazılarımız sırf bize dokundu diye sevdi zannediyoruz ama...Siz duygularınızı anlattığınız için, sadece bunu değerlendirmek istemiş, hani sevdiğiniz için kaybetmeyi göze alamayıp onun isteğini çevirmezsiniz sandı. Sizi terketmesi bile blöf olabilir, olur da dönmesi için ısrarcı olursanız sizin sevginizi size koz olarak kullanacaktır. Ben erkeklerin dokunmadan sevemem mantığına inanmıyorum. Sevmediğin birine zaten dokunamazsın.. Onunki şart koşmak sadece! Onun için herşeyin başı sevgi diyorum..
Haklısınız, bu ayrıntıyı atladım. Zaten bu yüzden inandırıcı bulmuyorum erkekleri, dokunmadan sevmek konusunda.. Onlar sevmeden bile dokunabiliyorlar bundan zerre rahatsızlık ve vicdan azabı duymadan..Konu sahibinin söz ettiği erkekle ilgili pek fikir edinemedim ama erkekler sevmeden pek de güzel dokunabiliyorlar. Bazılarımız sırf bize dokundu diye sevdi zannediyoruz ama...
Bu şartı da hiç kaldırmaz herhaldeSiz duygularınızı anlattığınız için, sadece bunu değerlendirmek istemiş, hani sevdiğiniz için kaybetmeyi göze alamayıp onun isteğini çevirmezsiniz sandı. Sizi terketmesi bile blöf olabilir, olur da dönmesi için ısrarcı olursanız sizin sevginizi size koz olarak kullanacaktır. Ben erkeklerin dokunmadan sevemem mantığına inanmıyorum. Sevmediğin birine zaten dokunamazsın.. Onunki şart koşmak sadece! Onun için herşeyin başı sevgi diyorum..
Zaten gerçekten sevseydi, dokunmadan da sevmeyi sürdürebilirdi. Bırakıp gitmezdi. Sevgisine şart koşmazdı. "dokunmadan sevemem" ne demek ya?Bu şartı da hiç kaldırmaz herhalde
Maalesef... erkeklerin kafa başka yerde olunca dokunabiliyorlar sevgi falan aramıyorlar maksat gönülleri hoş olsunHaklısınız, bu ayrıntıyı atladım. Zaten bu yüzden inandırıcı bulmuyorum erkekleri, dokunmadan sevmek konusunda.. Onlar sevmeden bile dokunabiliyorlar bundan zerre rahatsızlık ve vicdan azabı duymadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?