Gerçek sevginin önemi yok mu?

Zaten gerçekten sevseydi, dokunmadan da sevmeyi sürdürebilirdi. Bırakıp gitmezdi. Sevgisine şart koşmazdı. "dokunmadan sevemem" ne demek ya?
Zaten çok büyük sevgi yoktu da oluşmasını da beklemedi.Benden sana sevgi beslemem adına boş umutlara kapılma dedi.

Olmuyor, kimse sevgiden anlamıyor. O kadar çok canım yandı ki senden hiçbir şey istemiyorum beklemiyorum dedim yeter ki gerçek saf sevgimiz olsun dedim o hiçbir şeyden anlamadı. Sevginin hiç mi değeri olmaz
Ah ne yazık ki gerçek sevgiden bihaber pek çok insan. Hele ki erkekler sevgide maddeci. Dokunmadan, incitmeden, nefsine hakim olup sadece sevmeyi bilmiyorlar. İyi ki asıl niyetini göstermiş ve ondan kurtulmuşsunuz. Kaybetmediniz. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Cinsellik yasamadan sevgili olmak istemeyen insanlar olabilir fakat bence bir erkek seviyorsa karsidaki kisiye zaman tanir ve onu yasamadan da sevgili olur.

Ben onu bunu yapmam diyenler oyle bir yapiyorlar ki..

Bir iki ayda tanisip evlenen insanlarlar var bir de gunumuzde secenekler cok olunca insanlar cok cabalamak istemiyor.

Canım amacını erkenden gormen cok ıyı olmus cok sevseydı sana dokunmadan duramasaydı evlenırdı heralde dımı. Su hayatta sadece olume care yok. Boyle seyler bahane bana gore..

Hislerinde samimi kadını bulduğunda kuzu postu giyen bir kurtla karşılaşmışsınız.
Dokunmak, yakınlaşmak elbette normal amcak karşılıklı olması şartıyla.
Üzülmeyin hiç ve hatta zil takıp oynayın. Gerçek yüzünü her şey çok geç olduğunda öğrenebilirdimiz.

sevgilimle sevişmek isterim sevişemezsem ayrılırım. ama bu adam dokunmadan sevemem demiş ayrıldığın iyi olmuş

Galiba ondan.Artık sevgi önemsiz hale geldi

Yaşınız küçük değil. Ayaklarınız yere bassın biraz.
Filmlerdeki ve romanlardaki aşk ancak oralarda olur ve mükemmeldir. Çünkü kurgudur.
28 yaş hayal dünyasında yaşamak için biraz fazla sanki.
Kurguyu bırakın çevrenizdeki ilişkileri gözlemleyin.

Çok acıdı canım. Onun bunu anlamasını istiyorum sadece

hiç bekleme canımcım niyetini belli etmiş sana yolu da göstermiş seni seveni bul diye . bende senin gibi uzak dururdum önce güven ve zaman derdim hemen arkadaşca devam edelim o zaman benden sevgili olmaz sana derlerdi. biraz daha yaşları oturduğunda gerçek sevgiyi aradıklarında dönüyorlar ama sen aynı yerde kalmıyorsun . yolu açık olsun .

Oradaki aşktan kastım tek istediğim sevgisiyle sadakatiyle yanımda duracak biri.Hani yeri gelir başımıza çok kötü şeyler gelir yeri gelir sefillik sefalet yaşarız ama o her zaman karakteri ile yanımda olsun bu yani.Başka hiçbir istediğim yok ,hiç yükseklerde gözüm olmadı.

Anlayınca ne olacak?

Tahmin edeyim sizin düşünceniz şu: ne kadar acı çektiğinizi görecek, sevginizin ne kadar büyük olduğunu anlayacak, hata ettim deyip koşa koşa geei dönecek.

Yanılıyor muyum?
O ihtimal sıfır biliyorum söyleyip iyice canımı yakmanıza lüzum yok.

Çok çok zaman sonra yani öyle mi

O söyledikleriniz yüksek şeyler zaten.

Bu arada sevgi aşk erkekler konusunda takıntılısınız galiba. Açtığınız konulara bir göz attım da başka bir meseleniz yok gibi.
Profesyonel yardım almayı düşündünüz mü?

Evet kadın- erkek ilişkisi hayatın bir parçası, ruhsal olarak tüm kadın ve erkekler bu beklenti içinde olabilir, doğru kişiyi bekleyebilir va vs
Ama siz hayatınızın merkezi ve hayat amacınız haline getirmişsiniz sanki. Bunun sebebi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…