- 3 Şubat 2018
- 6.639
- 25.389
- 548
- 28
- Konu Sahibi Legendwomen
İstediğin kadar çocuk yap adam karısını boşamayacak. Çok beklersin. Sana çoktan yol vermiş zaten. Karnındaki sabiye yazık senin gibi bir anneye sahip maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tam aksine karısını aldatan beni de aldatır.Zorla mı birlikte oldu senle yok adam keyfini çıkarmış buna sende izin vermişsin oh iyi olmuş sana seninle evlenecek sandın galiba![]()
Aldırın o çocuğu. İlla evli heriften çocuk yapacaksanız az zengin bulun. Garsonun çocuğunu doğurup napacaksınız?İyi akşamlar herkese, yadırgayan olursa haklısınız. Bundan 4 5 ay önce sürekli gittiğim cafede garsonla samimi olmuştuk. Ve bu samimiyet sevgililik boyutuna ilerledi. O evliydi ama bana karşı çok iyiydi. Nazikti. Aramızda cinsellik de geçti. Hamilelikten şüpheleniyorum. Adetim biraz daha gecikirse kan testi vereceğim. Ona ulaşmaya çalıştığımda numaramı sil filan karım görmesin dedi. Sildim ama ona Hamilelikten şüphelendiğimi söyleyince illa aldıracaksın diye baskı yaptı eğer hamileysem. Ve ben bu çocuk olursa doğurmak istiyorum. Bugün ona ulaşamadığım için işyerinin Instagram hesabına ulaştım ve dedim ki ben onun sevgilisiyim filan. Müdürü de ona söylemiş. Bu da arkadaşının telefonundan beni aradı. (bu arada yanında değildim.) illa gel yanıma konuşalım. Gittiğimde seni öldüreceğim diye tehdit etti. Ve dövmeye kalktı. Çalışanlar zor ayırdı. O kadar zoruma gidiyor ki bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Yaptıkları yanına kar kalsın istemiyorum.
Boşamasın zaten kadın kahrını çeksinİstediğin kadar çocuk yap adam karısını boşamayacak. Çok beklersin. Sana çoktan yol vermiş zaten.
Valla sonradan kaynak yapan sizsiniz, orası da sizi hiç ilgilendirmez.Ama neden o karısıyla mutlu mesut yaşayacak ben acı çekecem
Ee daha ne o zaman adamın yanına gidip musallat oluyorsun? Adam seni kullanıp atmış. Çünkü sen bir metressin.Boşamasın zaten kadın kahrını çeksin
Merak etmeyin onun da sizin de yaptiklariniz yaniniza kar kalmaz. İkiniz de pisliginizde bogulursunuzİyi akşamlar herkese, yadırgayan olursa haklısınız. Bundan 4 5 ay önce sürekli gittiğim cafede garsonla samimi olmuştuk. Ve bu samimiyet sevgililik boyutuna ilerledi. O evliydi ama bana karşı çok iyiydi. Nazikti. Aramızda cinsellik de geçti. Hamilelikten şüpheleniyorum. Adetim biraz daha gecikirse kan testi vereceğim. Ona ulaşmaya çalıştığımda numaramı sil filan karım görmesin dedi. Sildim ama ona Hamilelikten şüphelendiğimi söyleyince illa aldıracaksın diye baskı yaptı eğer hamileysem. Ve ben bu çocuk olursa doğurmak istiyorum. Bugün ona ulaşamadığım için işyerinin Instagram hesabına ulaştım ve dedim ki ben onun sevgilisiyim filan. Müdürü de ona söylemiş. Bu da arkadaşının telefonundan beni aradı. (bu arada yanında değildim.) illa gel yanıma konuşalım. Gittiğimde seni öldüreceğim diye tehdit etti. Ve dövmeye kalktı. Çalışanlar zor ayırdı. O kadar zoruma gidiyor ki bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Yaptıkları yanına kar kalsın istemiyorum.
Yeni üye nickte bi anlamlı hayalvurfu yalanvurdu gibiKeşke yalan olsa keşke.
Bakamaz haklısınızAldırın o çocuğu. İlla evli heriften çocuk yapacaksanız az zengin bulun. Garsonun çocuğunu doğurup napacaksınız?
O da sizi zorlamamış. Adam akıllı korunsaydınız. Evli adamdan hamile kalıp, dogurucam demekte tam bir aymazlık. Çocuk oyuncağı sanıyorsunuz herhalde böyle şeyleri.Hayır ama kendi istedi. Ben zorlamadım.
Kadından ne istiyorsun be??Boşamasın zaten kadın kahrını çeksin
Ama neden o karısıyla mutlu mesut yaşayacak ben acı çekecem
Elbet diyecektir ama kıyamıyorum evet çünkü şu an şoktayım bana bebek gibi davranan adam ne yaptıYeni üye nickte bi anlamlı hayalvurfu yalanvurdu gibi
Adam evli sen hamilesin seni öldürecek eee
Bide telle arayıp sevgilisinin deyip ortalığı karıştırdın
Senin ailen demiyecem mi bu bebek hayırdır neyin nesi diye
Bilemedim
Cok hüzünlü cidden, vah vah.Elbet diyecektir ama kıyamıyorum evet çünkü şu an şoktayım bana bebek gibi davranan adam ne yaptı
Birşey istemiyorum ceza olarak o koca yeterKadından ne istiyorsun be??
Bebek gibi davranmış Bebek yapmis isteElbet diyecektir ama kıyamıyorum evet çünkü şu an şoktayım bana bebek gibi davranan adam ne yaptı
Evli erkekden çocuk yapıp doğurma fantezisi nasıl oluşuyor mesela çok merak ediyorum. Sen herşeye izin ver sonra yanına kar kalmasın de oldu canım
Bu kadar salak mısın gerçekten?Elbet diyecektir ama kıyamıyorum evet çünkü şu an şoktayım bana bebek gibi davranan adam ne yaptı