- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
Tamam canım telefondan bakındım ama pc den bi daha bakayım daha rahat olur. Thanks..
Canim 31 gunluk mekik programi ilk sayfalarin birinde var telefondan giriyorum yoksa yine yuklerdim neyse ciktisini aldim hergun birebir uyuyorum bugun 17.gun bityi gobusden toplamda 5cm gitmis
buldum canım ben baş sayfalardaymış.. maşallah 100 tane mekik herkese göre değil.. sen iyisin. benim bel problemimde var ama plates lastiğiyle çeksem aynı etki olurmu diye düşünüyorum sen ne dersin??
Kizlar cok mutluyum cokkkkkk az once olculerimi aldim bakalim durum ne bu arada en son 21 mayisda olcumu almisim yaklasik 13 gunde gobekden 3 cm belden 2 cm basenden 3 cm gogus ayni gerci o bolgem sorunlu degil neyse ust bacak hani en kalin yer varya ordanda 2 cm gitmis mekik programinin 17.gununu cektin 17 gunde gobegim den 5 cm gitmis oldu cok mutluyum
bu arada 45dk eliptik 100 ip atlama ve programin 17 gununu cektim ha bide simit nolgeso icin saga sola egilme yaptim 60 kere guzel bir dus simdi bitki cayimi iciyorum bu sayfayi actigimdan beri tatilde bile sporumu mekigimi ihmal etmedim soz verdigim gibi devam ediyorum
Allah bağışlasın evladını,tekrar hoşgeldin listeye ekledim gün ve gün eridiğimiz güzel paylaşımlar yaptığımız güzel günler geçirmek dileğiyle
ben menünüzü beğendim spor olarak sahilde yürümenüz çok güzel en güzel açık havada yürümek,bu arada aslında herkez bir önceki günün menüsünü böyle tam liste yazsa
Canim gun ve gun degisiyor mesela dun 125 cektim bugun 40 mesela coksa mekik sayim setlere boluyorum canim pilates bantiyla nasil ne sekilde etkili olur bilmiyorum ama bel incelmek icin ensene oklava koy saga sola cevir tabi sen duz karsiya bakcan yada twist dedikleri yuvarlak alet var onlada yapabilirsin
Kizlar cok mutluyum cokkkkkk az once olculerimi aldim bakalim durum ne bu arada en son 21 mayisda olcumu almisim yaklasik 13 gunde gobekden 3 cm belden 2 cm basenden 3 cm gogus ayni gerci o bolgem sorunlu degil neyse ust bacak hani en kalin yer varya ordanda 2 cm gitmis mekik programinin 17.gununu cektin 17 gunde gobegim den 5 cm gitmis oldu cok mutluyum
bu arada 45dk eliptik 100 ip atlama ve programin 17 gununu cektim ha bide simit nolgeso icin saga sola egilme yaptim 60 kere guzel bir dus simdi bitki cayimi iciyorum bu sayfayi actigimdan beri tatilde bile sporumu mekigimi ihmal etmedim soz verdigim gibi devam ediyorum
Slm kizlr sabh ara ogunu
3 fom biskuvi 1 incir 2 tane kiraz
Ogle yemegi
2 kasik bulgur
Kurufasulye
Yogurt bir dilim karpuz
Harikasin, masallah sana.. azimle devam canim aynen...
harikasın böyle motive olmaya ve etmeye devam lütfen...
yap canim yap sporsuz olmuyor inan ne tek basina spor ne tek basina diyet ise yarar birlikde uygulamak daha iyi sonuclar doguruyorBenim asıl problemim alt kısımda zaten. Mekik cekmem lazım bide leg magic var bende bacak inceltmek icin bi alet aldım ama kullanmadım burdaki motiveyle aksam onuda çıkardım yalnız su oklava hareketinde nefesim kesiliyo benim... platesle bişeyler bulmam gerek aslında.
canim menu iyi sporda peki su tuketimin nasilSlm bencede süper olurdu bu günkü listemide yazayım bari konusu gelmişken :)
sabah güne 7:00 de limonlu 1 bardak suyla başladım
1 haşalanmış yumurta
3 adet cherry domates
bir ice dilim beya peynir
şekersiz çay
10:30 da 2 kepekli ince grisini
12.30 1 dilim kepekli ekmek
patlıcan musakka
yoğurtlu semizotu salatası
15:30 2 kepekli grisini ve şekersiz çay yeşil
akşam barbunya pilaki
ve yoğurt yiycem
yatmadan 2 saat önce 1 bardak ta kefir veya yoğurt veya 2 abrdak ayran içicem inşallah
tabi 1 saat eve yürüyüş de buna ek olarak...
benim ara öğünlerm genlde boyle 4 aydır böyle diyet yapıyorum 17 kilo verdim kendim uygulamam sadece kalori hesabı yapıyorum yemekte karpuz ilk o gün öyle yedim normal de öyle değil
ben bugün kalori diğeri asmisim 1146 uzun zamandır 700 üstüne cikmamisti çok kötü bir rakam değil ama benim için sıkıntı oldu artık yarın telafi ederim inşallah
benim bütün yediklerim okadar oluyor evet çok sağlıklı değil ama doyuyrm ben ilk 89 kiloyla bslamstm diyete ama bi arkadaşin tavsyesyld kalori hesabı yaptım o zaman 84 kiloydm ve o zaman dan beri takip ediyorum bugün sadece yediklerimn kalorisi yüksek diye öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?