- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
Slm arkadaşlar bişey sorcam yazdığınız listeleri okuyorum çok bilmiş diyeceksiniz belki bana ama bildiğimden değil bilmediğimden;bu pastalar,sütlaçlar, kadayıflar yani nasıl bir diyet ben iki ay değil pasta,börek,tatlı karbonhidrat koymadım ağzıma yinede sadece 6 kilo verdim biliyorum hormonlarım az çalışıyor ama yani tatlıyla kilo verebiliyorsanız bravo....
valla ben yemiyorum ama bugun 1 kucuk kase sutlac yicem aksam yemegine davetliyim tatli olarak bana ozel sutlac varmis bugun o yuzden ogle yemegi yemicem aksamida ikram edilen herseyi cok az yicem
benim de akşam yemeğe misafir var şimdi için ne yiycm bilmiyorum yada akşama
Bir kaşıkta benim için ye tatlıya çok düşkün biri olarak 3 aydır ağzıma şekerli hiçbir şey koymadım....
gelenler benim diyete olduğumu biliyorlar allah.tan bir şey de demiyorlar sadece onlar geç geleceği için sadece onlarla belki salata.yi yerim ben yine aynı saat 6da yemegmi yiycm
diyette galiba en güzeli çalışmak arkadaşlar kaçamak riski daha az.. hem çalışınca her davete katılamıyosun,hemde yanında ne getirdiysen onu yemek zorundasın. genel olarak akşam yemekten sonra hazırlıyorum ertesi gün için herşeyimi ki tok olayımda daha iradeli olayım diye.. tek sorun spor birde uzun saatler çalışınca daha da zor.. onunda yaz tailine girince üstesinden gelicem inşallah..
diyette galiba en güzeli çalışmak arkadaşlar kaçamak riski daha az.. hem çalışınca her davete katılamıyosun,hemde yanında ne getirdiysen onu yemek zorundasın. genel olarak akşam yemekten sonra hazırlıyorum ertesi gün için herşeyimi ki tok olayımda daha iradeli olayım diye.. tek sorun spor birde uzun saatler çalışınca daha da zor.. onunda yaz tailine girince üstesinden gelicem inşallah..
gelenler benim diyete olduğumu biliyorlar allah.tan bir şey de demiyorlar sadece onlar geç geleceği için sadece onlarla belki salata.yi yerim ben yine aynı saat 6da yemegmi yiycm
yani avantajda dezavantajda mesela hun icinde hetseyimi saglikli hazirlayip sporumu yapiyorum dusumu aliyorum tabi dedigin gibi guzel taraflarida var calismanin
evet spor yapildi
46 dk eliptik
100ip atlama
mekik programin 18.gunu cektim bugunku sayi 100 du
100 kerede saga sola egilme yaptim ustune 9 lu bitki cayimi ictim keyif yapiyorum
ben evde olduğumda hiç dikkat edemiyorum ne saate ne yediklerime mesela pazarlardan korkuyorum şuan. daha önce oyle uzun soluklu diyet tecrübem dukan hariç olmadı hiç ama başladığım 3 diyetie de hep pazar bozdum. dediğin gibi evde olunca her şey daha iyi ama işte bende evden akşamdan kalan yemeklerden yanımda getirerek toparlamaya çalışıyorum aksi halde mağazaya öğle yemeği saat 2 de geliyor. ben o zamana kadar yemeğimi yemiş oluyorum akşamda öğlen için geleni yiyorum. akşam 20,30 da işten çıkıncada spor için değil vakit enerji bile kalmıyor. işte bu noktada azminizden dolayı size imreniyorum. evdede ne kadar koştursanızda spora vakit ayırmanıza hayranım...
Oh masallah, keyif yap bakalim kiskandim valla:)) bizde okulda şu sicak havada sinifa tıkılıp kalalim
Oglen yemegimi yiyorum: yogurt haslanmis bulgur ve tavugu karistirdim onu yiyorum, aksamdan kalanlar valla sabah bise yapamadim kendime..
Ev icin yaptigim yemek cok kalorili o yuzden ondan yiyemem aksama da mantar yerim herhalde degisiklik olursa gun sonundaki listemde belirtirim.. operim...
yooo abartmamissin sonucda ogunler ayri
canim inan onermem ayrica patates seker iceriyor hepsi gobegine yag olarak gelecek onun yerine saglikli bi salata yine saglikli bir corbayla gecirsen daha guzel olur tabi bu benim dusuncem sen istiyorsan yine yap tek tip beslenme yahdan degil kasdan sudan goturur
canim sende sartlarina gore elinden geleni yapiyorsun senin yerinde baska biri olsa koy verir kendini yabana atma spor olarak sabah biraz erken kalksan ve inecegin yerden 3 durak erken insen donerkende ayni seyi yapsan al sana spor
ahh keşke canım yaa evle işyeri arası 1 sokak yoksa bırak durağı falan yürüyerek gider gelirim yani o kadar bıktım şu kilolardan... 10 15 gün sonra görün siz beniiiiişimdi çocuk var bırakıp gidemiyorum okullar kapanınca maalesef kız annemde kalıyo ama bu sene artıya çeviricem bunu her sabah hatta akşamları anneme giderkende yürürüm 45 dk varıyorum anneme ooo biraz daha sıktım mı kendimi tamamdır bu iş :)))) burdaki motive devam ettikçe, ( umarım ilerde dağılmayız kopukluk olmaz ) zafere ulaşmamız için engel yok bize ben öyle görüyorum. tam başlığa uygunuz hepimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?