Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

valla ben yemiyorum ama bugun 1 kucuk kase sutlac yicem aksam yemegine davetliyim tatli olarak bana ozel sutlac varmis bugun o yuzden ogle yemegi yemicem aksamida ikram edilen herseyi cok az yicem

evet spor yapildi
46 dk eliptik
100ip atlama
mekik programin 18.gunu cektim bugunku sayi 100 du
100 kerede saga sola egilme yaptim ustune 9 lu bitki cayimi ictim keyif yapiyorum

valla ben yemiyorum ama bugun 1 kucuk kase sutlac yicem aksam yemegine davetliyim tatli olarak bana ozel sutlac varmis bugun o yuzden ogle yemegi yemicem aksamida ikram edilen herseyi cok az yicem

Bir kaşıkta benim için ye tatlıya çok düşkün biri olarak 3 aydır ağzıma şekerli hiçbir şey koymadım....

benim de akşam yemeğe misafir var şimdi için ne yiycm bilmiyorum yada akşama

valla eve misafir gelmesi gitmekden daha iyi servis yap telas yap derken kimse fark etmez az yersin yaptiklarindan ben simdi baskilara mazur kalcam onuda ye bunuda ye ayip olur vs cok guclu kararli olmam lazim gerci olurumda kendime guvenim tam

Son düzenleme:
diyette galiba en güzeli çalışmak arkadaşlar kaçamak riski daha az.. hem çalışınca her davete katılamıyosun, hemde yanında ne getirdiysen onu yemek zorundasın. genel olarak akşam yemekten sonra hazırlıyorum ertesi gün için herşeyimi ki tok olayımda daha iradeli olayım diye.. tek sorun spor birde uzun saatler çalışınca daha da zor.. onunda yaz tailine girince üstesinden gelicem inşallah..

yani avantajda dezavantajda mesela hun icinde hetseyimi saglikli hazirlayip sporumu yapiyorum dusumu aliyorum tabi dedigin gibi guzel taraflarida var calismanin

yani avantajda dezavantajda mesela hun icinde hetseyimi saglikli hazirlayip sporumu yapiyorum dusumu aliyorum tabi dedigin gibi guzel taraflarida var calismanin

gelenler benim diyete olduğumu biliyorlar allah.tan bir şey de demiyorlar sadece onlar geç geleceği için sadece onlarla belki salata.yi yerim ben yine aynı saat 6da yemegmi yiycm

eee super sen erken yersin onlarla biraz salata yersin olur biter ne guzel anlayislilar banada aksam sirf baski yapcaklar yandim neyseki ben kafada bitirdim yenilmiyorum kimseye

ben evde olduğumda hiç dikkat edemiyorum ne saate ne yediklerime mesela pazarlardan korkuyorum şuan. daha önce oyle uzun soluklu diyet tecrübem dukan hariç olmadı hiç ama başladığım 3 diyetie de hep pazar bozdum. dediğin gibi evde olunca her şey daha iyi ama işte bende evden akşamdan kalan yemeklerden yanımda getirerek toparlamaya çalışıyorum aksi halde mağazaya öğle yemeği saat 2 de geliyor. ben o zamana kadar yemeğimi yemiş oluyorum akşamda öğlen için geleni yiyorum. akşam 20,30 da işten çıkıncada spor için değil vakit enerji bile kalmıyor. işte bu noktada azminizden dolayı size imreniyorum. evdede ne kadar koştursanızda spora vakit ayırmanıza hayranım...

evet spor yapildi
46 dk eliptik
100ip atlama
mekik programin 18.gunu cektim bugunku sayi 100 du
100 kerede saga sola egilme yaptim ustune 9 lu bitki cayimi ictim keyif yapiyorum

Oh masallah, keyif yap bakalim kiskandim valla:)) bizde okulda şu sicak havada sinifa tıkılıp kalalim
Oglen yemegimi yiyorum: yogurt haslanmis bulgur ve tavugu karistirdim onu yiyorum, aksamdan kalanlar valla sabah bise yapamadim kendime..
Ev icin yaptigim yemek cok kalorili o yuzden ondan yiyemem aksama da mantar yerim herhalde degisiklik olursa gun sonundaki listemde belirtirim.. operim...

canim sende sartlarina gore elinden geleni yapiyorsun senin yerinde baska biri olsa koy verir kendini yabana atma spor olarak sabah biraz erken kalksan ve inecegin yerden 3 durak erken insen donerkende ayni seyi yapsan al sana spor

valla ben genelde ne yapcaksam esim ve oglum icin bilindik seyler yani kismiyorum kendime ozel seyler yapiyorum yoksa gr veremem bu arada oglen yemegine bayildim bende operim diger sezonun en fit ogretmeni

Ewet canm haklisin.zaten esimde kizdi

öğle yemeği
tarhana yaptım bir kâse ve bir dilim ekmek
akşama.da yine çorba içerim herhalde bi bakalım

Son düzenleme:
Ben de size katılırdım. Ancak benim 17-18 kilo vermem mümkün değil.
Bir haftadır sıkı diyetteyim. 1 haftada 4 kilo verdim. bugün 8.gün. 2 kilo daha verip sonra normal yemeklerden günde 2 öğün yemeyi
ama herşeyi yemeyi planlıyorum.
Daha öncesinde kilo vermeyi denedim. spor yaparken dikkat ederken bile kilo aldım.
Hem aç kaldım hem spor yaparken zorlandım hem de tartıda hareket bile etmiyordu. asıl zor olan oydu.
bendeki durum şöyle: öğlen 1 tane yağsız seramik tavada pişirilmiş pastırmalı yumurta, 1 domates,1 dilim kepek ekmeği.
akşam veya gece gibi 1 kase yoğurt,1 salatalık,1 sarmısaktan yapılmış cacık, 1 dilim kepek ekmeği.
aralarda 1 çay fincanı nescafe şekersiz bazen de 1 çay kaşığı şekerli. gece acıkırsam da 3-4 tane yeşil erik tuzla yedim.
suyu da içmedim. 1 su bardağı su yeterli. çünkü ilk 2 kilo sudan gidermiş zaten.
ibni sina usulü günde 2 öğün yedim. sıfır spor. zaten hiç halim olmadı.
ilk 2 gün çok zordu. 3. gün rahat. 4.5.6. gün zor. 7. gün çok rahattım 2 kaşık çorba 2 lokma ekmek zor yedim.
bugün 8. gün bugün de çok rahatım. saat 8 gibi pastırmalı yumurta domates ekmek yedim.
şuan saat 16.51 oldu. 1 çay bardağı nescafemi saatlerdir içiyorum 1 çay kaşığı şekerle. zorlanma hiç yok. bünye alıştı.
Başka hiçbir yöntem işe yaramadı. aç kalmak işe yaradı. dayanamıcağım anlarda gittim tartıya çıktım.
2 kilo verince o ağırlıkta evdeki bişeyi kaldırdım. bu kadar yük sırtımdan gitti. o kadar yük omurga kemiğime baskı yapmıyor dedim.
zorlanınca uyudum işte. uzun uzun az yemeğe dikkat edip 1 ayda 1 kilo veremiyordum. 15 gün acı çekip hedefime
ulaşmış ve geçmiş olucam. tahminen 3-4 gün sonra bırakırmam yeterli ama. ondan sonra sağlıklı ve az yemek.
bende boy kilo kemik kas ölçen tartı var. ilk 2 kilo sudan gitti. sonraki 2 kilo yağdan gitti.
kastan hiç gitmedi. bu da yaptığım şeyin aslında kötü olmadığını düşündürttü bana. yumurta ve yoğurt tok tutan şeyler.
hele de esmer ekmekle cacık tadı gerçekten leziz oluyor. benim aldığım kepekli ekmek U şeklinde dar olandan.
çok isteyen arada bu öğlen yemeği yerine 1 tabak mantar yiyebilir. yağsız olacak.
100 gr mantar 1 tane salatalığa kalori olarak eşittir.
kalori cetveli çıkardım ordan bakıyorum. bundan sonra o cetvel benim hep hayatımda olacak.
1 öğün fazla kaçırdımsa gece mantar yiyip dengeliyecem ilerde istediğim kiloya varınca. işinize yarar belki diye yazdım. sağlıksız diyette önce kas erirmiş.
oranım aynı kaldığı için bilmeden düzgün bir diyet yapmış olduğumu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…