- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
Selam eddaxy
Valla çok güzel açıklama yapmışsın canım. Tamda yeni baslayip napıyım diye düşünürken. Kalori kontrolü bende yapmaya çalışıyorum ama tam degil. Mesela bu soyledigin asama asama diyeti degistirme olayini hiç duymadım sağolasın. İşte bu bilgi paylaşımı ve destekle bu işi başarıyla tamamlıyacaz inşallah...
hayırlı sabahlar edaxy çok güzel açıklamada bulundun bende aynen senin gibi düşünüyorum
sabah sporu yapıldı dünün acisini çıkardım leslie jillian karışık yaptım 1.5 saat ve 40 mekik şimdi yeşil çay mi icyrm kahvaltıya daha karar veremedim büyük bi ihtimal yine klasik olacak
hayırlı sabahlar edaxy çok güzel açıklamada bulundun bende aynen senin gibi düşünüyorum
sabah sporu yapıldı dünün acisini çıkardım leslie jillian karışık yaptım 1.5 saat ve 40 mekik şimdi yeşil çay mi icyrm kahvaltıya daha karar veremedim büyük bi ihtimal yine klasik olacak
yooo abartmamissin sonucda ogunler ayriSelamlar herkese,
Kahvaltı: tarhana çorbası icene peynir kırıklanmış.
Ara : salatalık
Ogle :tavuk sote 4 5 kaşık. Bulgur pilavı 3 kaşık iki tane Kemalpaşa tatlısı.
Ara : yok
Akşam : iki kaşık bezelye iki kaşık pirinç pilavı (abarttim kabul hem bulgur hem pirinc.
Ara bir fincan Nescafe
Su : 1,5 litre
Spor 20 mekik
Öpüyorum herkesi
canim inan onermem ayrica patates seker iceriyor hepsi gobegine yag olarak gelecek onun yerine saglikli bi salata yine saglikli bir corbayla gecirsen daha guzel olur tabi bu benim dusuncem sen istiyorsan yine yap tek tip beslenme yahdan degil kasdan sudan gotururGunaydin kizlar
Dun gezmeye gitim kacirdim orda sabahs esimle disara kahwalti yaptik ordada ole oldum anlicanuz dun tam bozuldu oyuzden bugun patates diyeti yapcam bilgusi olan warmi daha once deneyen faln
yap canim yap sporsuz olmuyor inan ne tek basina spor ne tek basina diyet ise yarar birlikde uygulamak daha iyi sonuclar doguruyor
canim menu iyi sporda peki su tuketimin nasil
benim ara öğünlerm genlde boyle 4 aydır böyle diyet yapıyorum 17 kilo verdim kendim uygulamam sadece kalori hesabı yapıyorum yemekte karpuz ilk o gün öyle yedim normal de öyle değil
benim bütün yediklerim okadar oluyor evet çok sağlıklı değil ama doyuyrm ben ilk 89 kiloyla bslamstm diyete ama bi arkadaşin tavsyesyld kalori hesabı yaptım o zaman 84 kiloydm ve o zaman dan beri takip ediyorum bugün sadece yediklerimn kalorisi yüksek diye öyle
herşey den yiyorum ama zayıflıyorm çok şükür
evet canım yiyoruz ama olculu ben eskiden yerdm kek 2 dlm 3 dlm
ara öğün
1hurma
1bisküvi yeşil çay la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?