Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Selam eddaxy

Valla çok güzel açıklama yapmışsın canım. Tamda yeni baslayip napıyım diye düşünürken. Kalori kontrolü bende yapmaya çalışıyorum ama tam degil. Mesela bu soyledigin asama asama diyeti degistirme olayini hiç duymadım sağolasın. İşte bu bilgi paylaşımı ve destekle bu işi başarıyla tamamlıyacaz inşallah...

Son düzenleme:
Selamlar herkese,
Kahvaltı: tarhana çorbası icene peynir kırıklanmış.
Ara : salatalık
Ogle :tavuk sote 4 5 kaşık. Bulgur pilavı 3 kaşık iki tane Kemalpaşa tatlısı.
Ara : yok
Akşam : iki kaşık bezelye iki kaşık pirinç pilavı (abarttim kabul hem bulgur hem pirinc.
Ara bir fincan Nescafe
Su : 1,5 litre
Spor 20 mekik
Öpüyorum herkesi

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Dun gezmeye gitim kacirdim orda sabahs esimle disara kahwalti yaptik ordada ole oldum anlicanuz dun tam bozuldu oyuzden bugun patates diyeti yapcam bilgusi olan warmi daha once deneyen faln

hayırlı sabahlar edaxy çok güzel açıklamada bulundun bende aynen senin gibi düşünüyorum

sabah sporu yapıldı dünün acisini çıkardım leslie jillian karışık yaptım 1.5 saat ve 40 mekik şimdi yeşil çay mi icyrm kahvaltıya daha karar veremedim büyük bi ihtimal yine klasik olacak

Herkese gunaydin....
Sabah ilik limonlu su ile gune baslandi. Kahvalti:bir omlet, bir salatalik, biraz bal, bir dilim peynir iki bardak cay, uc dilim light ekmek.
Spor yapamadim ama oglan uyusun ondan sonra yapacam insallah..
Herkesin iyi bir gun gecirmesini dilerim.

Tesekkurler tatlim faydasi olur umarim paylastigim seylerin..

Sanada hayirli sabahlar canim..
Supersin ayrica sabah enerjine bayildim, masallah:))

Gunaydin kizlarrrr bu aralar gec kalkmaya basladim oysa erken yatiyorum neyse dunku menumu yazayim:
sabah ac karnina 9'lu karisik bitki cayi
Sabah: tuzsuz lor 2 dilim,1domates,1salatalik,bir tutam maydanoz ,1dilim kizarmis ekmek
ara:9lu karisik bitki cayi
ögle: az zeytin yaginda bol domates sarimsak ve naneli bulgur pilavi ustune yesillik serptim yaninda 1 bardak yogurt
aksam:1kucuk dolma , az zeytin yaginda yaptigim domates corbam1 dilim ekmek 1 bardak yogurt
ara :sekersiz turk kahvesi
su:2ile 2.5lt arasinda su ictim
spor: 45 dk eliptik
100 ip atlama
mekik programi
60 saga sola egilme

Bugun yinede harikasin masallah

Bugun yinede harikasin masallah

yooo abartmamissin sonucda ogunler ayri

Gunaydin kizlar
Dun gezmeye gitim kacirdim orda sabahs esimle disara kahwalti yaptik ordada ole oldum anlicanuz dun tam bozuldu oyuzden bugun patates diyeti yapcam bilgusi olan warmi daha once deneyen faln
canim inan onermem ayrica patates seker iceriyor hepsi gobegine yag olarak gelecek onun yerine saglikli bi salata yine saglikli bir corbayla gecirsen daha guzel olur tabi bu benim dusuncem sen istiyorsan yine yap tek tip beslenme yahdan degil kasdan sudan goturur

Slm arkadaşlar bişey sorcam yazdığınız listeleri okuyorum çok bilmiş diyeceksiniz belki bana ama bildiğimden değil bilmediğimden;bu pastalar,sütlaçlar, kadayıflar yani nasıl bir diyet ben iki ay değil pasta,börek,tatlı karbonhidrat koymadım ağzıma yinede sadece 6 kilo verdim biliyorum hormonlarım az çalışıyor ama yani tatlıyla kilo verebiliyorsanız bravo....

Bu kalori hesabını nerden bulup yapıyorsunuz biraz bilgi verirmisiniz merak ettim ben diyetisyene gidiyorum artık ama yinede denemek istiyorum.

evet canım yiyoruz ama olculu ben eskiden yerdm kek 2 dlm 3 dlm
ama şimdi 1dilim yiyorum ve o hafta içinde tekrar yememye çalışıyorum burdaki kasit yemezsem icim de kalır ve bi yerden sonra pes edeceğim öyle olmaması için sık sık ve az yiyorum olay bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…