• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekle yüzleştim

Mutsuzluk45

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
190
12
13
37
Eşim sürekli ikinci el eşya sitesiyle uğraşıyordu, sürekli birşeyler satıp birşeyler alıyordu ve benden saklıyordu, en son dudak koruyucusu, 14 Şubat pasta meselesi , saç boyası kağıdı çıkmıştı cebinde, pazar günü burada bir konu açılmıştı eşini sanal alemde sahte isimle konuşan biri vardı, bende bir hesap açmaya karar verdim, eşim telefon almıştı en son ikinci el, sürekli sahte isimler kullanıyordu, bir hesabı kapatıp iki gün sonra diğerini açıyordu, niçin hesapları sürekli kapattığını anlamıyordum, iki telefonunu satıyor,baktim tanıdım telefonları, paylaştığı zamanki konumlarına baktım biri bizim mahalleyi bir diğerinde iş yerini gösteriyordu tamam dedim, msj attım telefon için , yaşınız kaç diye sormaya başladım, birden bu soruyla seviyesiz bir muhabbet başladı, muhabbetin sonunda nerede buluşalim otelde mı vs. diye konuşmaya başladık, otelde ve kendi evinde buluşmak istemedi , karşı tarafın evinde buluşmak istiyormuş, sonra olmaz deyince , ısrar ettim nerede buluşalim diye, sildi hemen sattıklarını, anladım hesabı kapatacağım mesaj yazdım , karısı aldatan erkeklerin Allah belasını versin yazdım, hemen engelledi beni, anladı benim olduğumu , zaten annemlerdeydim barismamistik, WhatsApp tanda engelledi o gece, sahte isim olduğu için emin olsam da onun olduğuna yüzüne vuramiyorum inkar edecek biliyorum buna deli oldum, meğer o telefon için yaptığı kavgalar, hakaretler boşuna değilmiş , hepsi suçluluk psikolojisindenmis...

Ben değilim diyecek, alttan girer üstten çıkar haklı yapar kendini her olayda, gözümün içine bakıp yalan yere yemin etmiş biri soğukkanlılıkla

sen haklı olduğuna eminsen karşı taraf kendi çalsın kendi oynasın

Ben değilim diyecek, alttan girer üstten çıkar haklı yapar kendini her olayda, gözümün içine bakıp yalan yere yemin etmiş biri soğukkanlılıkla

Sizin için fark eder mi ?

İnkar etse de aslında ikiniz de bilmiyor musunuz gerçeği?

Kavga da çıkarsa ben haklıyım da dese sizin her şeyi bildiğinizi bilecek.

Sizin için fark eder mi ?

İnkar etse de aslında ikiniz de bilmiyor musunuz gerçeği?

Kavga da çıkarsa ben haklıyım da dese sizin her şeyi bildiğinizi bilecek.
Öyle olmayacak, sen kimlerle mesajlasiyorsun diye beni ahlaksızlık la itham edecek, ispat et diyecek, hakliyken haksız olacağım, eşimi iyi taniyorum

Nasıl yani inkar etse ne olur siz biliyorsunuz sonuçta belliydi diğer konulardan hatırladım sizi eşiniz çok adi bir insanmış:sinirli::KK11::KK11:

Boşanmak için kendine sebep mi yoksa boşanma davası için delil mi istiyorsun?

Boşanma davası için delil değildir bu ama gayet de aldattığının veya yer bulursa ilk fırsatta aldatacağının resmidir.

dudak koruyucu ile ilgili yazınızı okumuştum sanki. sonunda ne oldu bilmiyorum ama sizden habersiz yeni mont falan almıştı eşiniz. yanlış hatırlamıyorum dimi? keşke biraz sakin kalıp çaktırmadan buluşmaya gitseydiniz. yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz. bende burda okuduklarımdan sonra eşimi whatsapp tan falan takip etmeye başladım eşimin bir falsosunu yakalamadım henüz ama grupları var ailece görüştüğümüz arkadaşlarıyla ve neredeyse oradaki bütün erkeklerden iğrendim hepsi evli barklı çocuklu ama akılları hep uçgurlarında. rezil herifler bi an diyorumki şu yazdıklarını karılarına gönderiim ne halleri varsa görsünler. eşimede çaktırmadan göz dağı veriyorum orda anlatılanları rüya görğmüşüm gibi anlatıyorum. gerçi yapcak olsa yine yapar da hiç bir şey gizli kalmıyor bir şekilde yakalanıyorlar.

Boşanmak için kendine sebep mi yoksa boşanma davası için delil mi istiyorsun?

Boşanma davası için delil değildir bu ama gayet de aldattığının veya yer bulursa ilk fırsatta aldatacağının resmidir.
Delil değil bu, ben sadece eşimin gerçekte ne tepki verdiğini merak ettim, cok şüpheli hareketler yapıyordu, eğer reddetseydi kızı o zaman suphelerimde bosunaymis haksızlık etmişim diyecektim,boşanmak için yer aramayan insansam ne yapacağım sineye çekip olsun yapsın mı diyeceğim

Belliki boşanmaya niyetin yok,eee neyi soruyorsun...boşanmaya niyeti olan kocam inkar edecek ne yapacam demez,gider boşanır...

dudak koruyucu ile ilgili yazınızı okumuştum sanki. sonunda ne oldu bilmiyorum ama sizden habersiz yeni mont falan almıştı eşiniz. yanlış hatırlamıyorum dimi? keşke biraz sakin kalıp çaktırmadan buluşmaya gitseydiniz. yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz. bende burda okuduklarımdan sonra eşimi whatsapp tan falan takip etmeye başladım eşimin bir falsosunu yakalamadım henüz ama grupları var ailece görüştüğümüz arkadaşlarıyla ve neredeyse oradaki bütün erkeklerden iğrendim hepsi evli barklı çocuklu ama akılları hep uçgurlarında. rezil herifler bi an diyorumki şu yazdıklarını karılarına gönderiim ne halleri varsa görsünler. eşimede çaktırmadan göz dağı veriyorum orda anlatılanları rüya görğmüşüm gibi anlatıyorum. gerçi yapcak olsa yine yapar da hiç bir şey gizli kalmıyor bir şekilde yakalanıyorlar.
Arkadaşlarıyla geyik yapmalarına takılma , benim eşim 4 aydır tuhaf davranmaya başlamıştı , eskiyi düşününce eski Twitter hesaplarindada konuştuğu kız olmuştu ama bu derece iğrenç değil

Belliki boşanmaya niyetin yok,eee neyi soruyorsun...boşanmaya niyeti olan kocam inkar edecek ne yapacam demez,gider boşanır...
Ne yapcam demiyorum ki, sadece paylaşıyorum bu derdimi, birde diğer konularda bazı arkadaşlar bu işin sonu ne olacak merak ediyorum yazmıştı onlarla paylaşmak istedim, ne yapacağımı biliyorum zaten

Arkadaşlarıyla geyik yapmalarına takılma , benim eşim 4 aydır tuhaf davranmaya başlamıştı , eskiyi düşününce eski Twitter hesaplarindada konuştuğu kız olmuştu ama bu derece iğrenç değil

anacım sen az iğrenç çok iğrenç diye kategorize eder olmuşsun adamın zamparalıklarını

Back
X