Eşim sürekli ikinci el eşya sitesiyle uğraşıyordu, sürekli birşeyler satıp birşeyler alıyordu ve benden saklıyordu, en son dudak koruyucusu, 14 Şubat pasta meselesi , saç boyası kağıdı çıkmıştı cebinde, pazar günü burada bir konu açılmıştı eşini sanal alemde sahte isimle konuşan biri vardı, bende bir hesap açmaya karar verdim, eşim telefon almıştı en son ikinci el, sürekli sahte isimler kullanıyordu, bir hesabı kapatıp iki gün sonra diğerini açıyordu, niçin hesapları sürekli kapattığını anlamıyordum, iki telefonunu satıyor,baktim tanıdım telefonları, paylaştığı zamanki konumlarına baktım biri bizim mahalleyi bir diğerinde iş yerini gösteriyordu tamam dedim, msj attım telefon için , yaşınız kaç diye sormaya başladım, birden bu soruyla seviyesiz bir muhabbet başladı, muhabbetin sonunda nerede buluşalim otelde mı vs. diye konuşmaya başladık, otelde ve kendi evinde buluşmak istemedi , karşı tarafın evinde buluşmak istiyormuş, sonra olmaz deyince , ısrar ettim nerede buluşalim diye, sildi hemen sattıklarını, anladım hesabı kapatacağım mesaj yazdım , karısı aldatan erkeklerin Allah belasını versin yazdım, hemen engelledi beni, anladı benim olduğumu , zaten annemlerdeydim barismamistik, WhatsApp tanda engelledi o gece, sahte isim olduğu için emin olsam da onun olduğuna yüzüne vuramiyorum inkar edecek biliyorum buna deli oldum, meğer o telefon için yaptığı kavgalar, hakaretler boşuna değilmiş , hepsi suçluluk psikolojisindenmis...