• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerceklerden korkuyorum

guzgunesi58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
11
2
1
30
arkadaslar siteyi 2 gundur takip ediyorum benzer konuları fazlasiyla gordum ama aynisini goremedigim icin bugun yazmaya karar verdim
24 yasindayim ve 1 yillik bir beraberligim var ve rabbimin izniyle 37 gun sonra yillardir hayalini kurdugum o gelinligin icine girip kendi evime hayatimin aski kocamla beraber girecegim ama icimi yiyip bitiren birsey var ki ogrencilik donemimde esimden once eskisehirde okudum ve bircok kisiyle beraber oldum cunki annemle babam ayri ve ekonomik anlamda sikintidaydim simdi herseyden cok pismanim ama olan oldu napacagimi da bilemiyorum kaynanam annem gibidir cok osmanli bir kadindir aylar once beraber evlililk programi izlerken yirtilmis ve patlak karidan es mi olur demisti 2 defa evlenen birisi icin yerin dibine girdim ama haklisin anne demek zorunda kaldim kac defa agzima geldi esime soyleyecegim diye onuda yapamadim kendimi diktirmeyi dusundum ondanda korktum hepinizi ablam kardesim olarak goruyorum nolur elestirmeden yargilamadan yardimci olmaya calisin herseyden cok pismanim allah affetsin

Müstakbel esinin bilmesi gereken şeyler var gibi ..

Maddi anlamda desteğim yoktu derken ? Bu işten kazanç mi sağladın ? Böyle birşey varsa asıl bunu bilmeli ..

Kayınvalide adayına da birşey diyemiyorum !!! Yırtık ,patlak : kumaş mı top mu ? İnsan yahu ..nesneye yüklediğin anlamı kadına ne yakıştırıyorsun diyemedin mi ?

"Osmanlı kadını" tabirini google'da aratınca "Küçük yaştan itibaren muazzam bir terbiye ile büyütülmeye özen gösterilmiş" cümlesi ile başlayan bir tanımlamaya rastladım. Sevgili konu sahibi, bence siz tanımlarınızı bir gözden geçirin.

Midem bulandı.

Kaynanan çok Osmanlı bi kadınsa ona Cumhuriyet devrimini yaşat:KK24:

ay midem bulandı laflara bak millet kafayı bozmuş ya orayla burayla
Ne alaka cumhuriyet devrimini yaşatınca bunu kabullenen bir insana mı dönüşecek? Osmanlı yobaz kabul etmezdi, cumhuriyeti yaşayan ülkede kabul edilebilir mi? Bunun rejimle değil zihniyet ve yetişmeyle ilgisi var belirteyim..

Ne kötü bir zihniyeti var kayınvalidenizin... Yeter artık valla kendinizi erkeklere sunulacak varlıklarmış gibi görmekten vazgeçin. Lanet olsun...

Toplum bir türlü kurtulamadı bu hastalıklı kafalardan buna yanıyor insan... Kayınvalidenize kocasına bakire gittiği için madalya da takmışlar mı? Nefret ediyorum böyle insanlardan...

Bu saatten sonra soylesen de seni terketmez merak etme..

Ne alaka cumhuriyet devrimini yaşatınca bunu kabullenen bir insana mı dönüşecek? Osmanlı yobaz kabul etmezdi, cumhuriyeti yaşayan ülkede kabul edilebilir mi? Bunun rejimle değil zihniyet ve yetişmeyle ilgisi var belirteyim..
Allah allah bak sen, Osmanlı yobaz değilmiş. O yüzden erkeklerin birden çok eşi olur, kadınlara hiçbir hak tanınmazdı, değil mi?

İyi de bu zamana kadar bunu düşünmediniz mi?
Yada nişanlınızla bu zamana kadar hiç bir şey yaşamadınız mı, aranızda bu konu geçmedi mi?

arkadaslar siteyi 2 gundur takip ediyorum benzer konuları fazlasiyla gordum ama aynisini goremedigim icin bugun yazmaya karar verdim
24 yasindayim ve 1 yillik bir beraberligim var ve rabbimin izniyle 37 gun sonra yillardir hayalini kurdugum o gelinligin icine girip kendi evime hayatimin aski kocamla beraber girecegim ama icimi yiyip bitiren birsey var ki ogrencilik donemimde esimden once eskisehirde okudum ve bircok kisiyle beraber oldum cunki annemle babam ayri ve ekonomik anlamda sikintidaydim simdi herseyden cok pismanim ama olan oldu napacagimi da bilemiyorum kaynanam annem gibidir cok osmanli bir kadindir aylar once beraber evlililk programi izlerken yirtilmis ve patlak karidan es mi olur demisti 2 defa evlenen birisi icin yerin dibine girdim ama haklisin anne demek zorunda kaldim kac defa agzima geldi esime soyleyecegim diye onuda yapamadim kendimi diktirmeyi dusundum ondanda korktum hepinizi ablam kardesim olarak goruyorum nolur elestirmeden yargilamadan yardimci olmaya calisin herseyden cok pismanim allah affetsin

Valide sultan Osmanlı kadını degil, bildiginiz terbiyesizmiş.
Biraz geç kalmışsınız eş adayınızla paylaşmak için. Neden bu zamana kadar beklediniz anlamadım.
Eğer bunu önemseyen biri ise sizin omunla geleceğiniz Zaten olamaz, ve sonunda da ortaya çıkacak bir şey..
zor durum.
He ben olsam bu kadının gelini olmam, beni olduğum gibi kabul etmeyecek adama da eş olmam.
Kendi ayaklarınızın üstünde durma vaktiniz gelmiş.
Daha çok gençsiniz

Allah allah bak sen, Osmanlı yobaz değilmiş. O yüzden erkeklerin birden çok eşi olur, kadınlara hiçbir hak tanınmazdı, değil mi?
Pardon da bu osmanlıya has bi durum değil, islamla ilgili, ayrıca cumhuriyet rejimi olan ülkemizde halen 2 eşli kocalar mevcut. Ayrıca konu bu değil. Osmanlı sıkan, cumhuriyet gevşek bırakan anlamında bi tabir kullanmış arkadaş buna istinaden dedim.

seks isciligi yaptigim donemden kalma disimden tirnagimdan biriktirdigim parami ceyize kattim destek oldum artik cok gec aklimdan gecmeyen yok vajina daraltma ve zar diktirmeyi 500 dolara yapiyorlar acibademde ama korkuyorum

Pardon da bu osmanlıya has bi durum değil, islamla ilgili, ayrıca cumhuriyet rejimi olan ülkemizde halen 2 eşli kocalar mevcut. Ayrıca konu bu değil. Osmanlı sıkan, cumhuriyet gevşek bırakan anlamında bi tabir kullanmış arkadaş buna istinaden dedim.
Osmanlı zaten bu kuralları uygulayan rejim olduğu için yobaz hanımefendi. Sorun rejimde değil demişsiniz ya. Neyse siz 1-2 kitap okumadan konuşmayalım derin mevzular.

Back
X