arkadaslar siteyi 2 gundur takip ediyorum benzer konuları fazlasiyla gordum ama aynisini goremedigim icin bugun yazmaya karar verdim
24 yasindayim ve 1 yillik bir beraberligim var ve rabbimin izniyle 37 gun sonra yillardir hayalini kurdugum o gelinligin icine girip kendi evime hayatimin aski kocamla beraber girecegim ama icimi yiyip bitiren birsey var ki ogrencilik donemimde esimden once eskisehirde okudum ve bircok kisiyle beraber oldum cunki annemle babam ayri ve ekonomik anlamda sikintidaydim simdi herseyden cok pismanim ama olan oldu napacagimi da bilemiyorum kaynanam annem gibidir cok osmanli bir kadindir aylar once beraber evlililk programi izlerken yirtilmis ve patlak karidan es mi olur demisti 2 defa evlenen birisi icin yerin dibine girdim ama haklisin anne demek zorunda kaldim kac defa agzima geldi esime soyleyecegim diye onuda yapamadim kendimi diktirmeyi dusundum ondanda korktum hepinizi ablam kardesim olarak goruyorum nolur elestirmeden yargilamadan yardimci olmaya calisin herseyden cok pismanim allah affetsin