Gerceklerden mi kaciyorum

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Canlar yanimda ,yakinimda olan kisilerle konusmaktansa uzakta olan hic tanimadigim kisilerle konusup dertlesmekten daha cok keyif aliyorum. Mesela burda oldugu gibi. Kendimi daha rahat hissediyorum sizce bu bir kacis midir? Hayatimdan,etrafimdan mi kaciyorum.

Ya da oldugum ortami ,insanlari sevmiyorum mu ? Iyi de bu her gittigim ortamda boyle. Kendimi onlara ait hissetmiyorum sanki ,soyutluyorum daha dogrusu iki yuzluluge tahammul edemiyorum. Ve kirilmaktan korkuyorum .

hepimizde biraz var bu dedigin, gercek hayatta her zaman her seyi dert edip anlatmak hosuma gitmiyor sahsen benim ve karsidakini sktigimi düsünüyorum.

Bence bu guvenle alakali.
Tanimadigin birilerine anlattiginda duyulma ihtimalin yok, ama yakinindaki birine anlattin mi her an tetikte olmalisin )))
Ben ya tanimadigim birine anlatirim, ya da kimseye anlatmam.

Bence bu guvenle alakali.
Tanimadigin birilerine anlattiginda duyulma ihtimalin yok, ama yakinindaki birine anlattin mi her an tetikte olmalisin )))
Ben ya tanimadigim birine anlatirim, ya da kimseye anlatmam.
Galiba benimki bu.

Güven meselesi bence. Bizim seni sırtından vurma gibi bir durumumuz yok mesela. En fazla tartışırız. Ya da bize gebe değilsin mesela dertleştiğinde. Buranın amacı bu çünkü.

Sanki 7 kuşak akrabam gibi hissediyorum buradaki herkesi daha çok destek oluyorlar geçiştirmeyip sorunlarıma çözüm buluyorlar kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyorlar bence gerçeklerden kaçmak değil bu

Sanki 7 kuşak akrabam gibi hissediyorum buradaki herkesi daha çok destek oluyorlar geçiştirmeyip sorunlarıma çözüm buluyorlar kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyorlar bence gerçeklerden kaçmak değil bu

ya alakasiz olacak ama ben de doga severler kulübüne girip ismim yesil yazilsin istiyorum nasil yaptin

Sosyal fobiniz olabilir.

Gerçek hayatta derdimizi anlattığımız insanlar “boşver cnm ya” “takma cnm ya” modunda olduğundan, burada mantıklı yorumlar ve anonim olmak iyi hissettiriyor.

Aynen...Anlatıosun yani bi sözden medet umuosun ama karsıda boşver takma diyor...Ya da anladım...
Ama kendi dertleri olunca her detayına kadar inilmesini isterler

Güven meselesi bence. Bizim seni sırtından vurma gibi bir durumumuz yok mesela. En fazla tartışırız. Ya da bize gebe değilsin mesela dertleştiğinde. Buranın amacı bu çünkü.
Çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…