- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Galiba benimki bu.Bence bu guvenle alakali.
Tanimadigin birilerine anlattiginda duyulma ihtimalin yok, ama yakinindaki birine anlattin mi her an tetikte olmalisin )))
Ben ya tanimadigim birine anlatirim, ya da kimseye anlatmam.
en iyisi de o zaten. En azindan arkadasim soylediklerimi her kese anlatti, bana karsi kullandi falan diye uzulup depresyona girmezsiniz.Galiba benimki bu.
uzakta olan hic tanimadigim kisilerle konusup dertlesmekten daha cok keyif aliyorum. Mesela burda oldugu gibi. Kendimi daha rahat hissediyorum
[/QUOTE=
Belki de sizi hiç tanımayan bilmeyen görmeyen insanlara kendinizi olduğu gibi değil de olmak istediğiniz gibi anlatmaktan keyif alıyorsunuzdur.
Sanki 7 kuşak akrabam gibi hissediyorum buradaki herkesi daha çok destek oluyorlar geçiştirmeyip sorunlarıma çözüm buluyorlar kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyorlar bence gerçeklerden kaçmak değil bu❤
Hesap detaylarından doğa severler kulübüne üye ol kısmını onayla canımya alakasiz olacak ama ben de doga severler kulübüne girip ismim yesil yazilsin istiyorum nasil yaptin
Hesap detaylarından doğa severler kulübüne üye ol kısmını onayla canım
olmadi isaretledigim halde :) neyse hayirlisi olmasa da doga severiz evelallahRica ederim
Ben ismini yeşil görüyorum canım her ne kadar olmasadaolmadi isaretledigim halde :) neyse hayirlisi olmasa da doga severiz evelallah
Gerçek hayatta derdimizi anlattığımız insanlar “boşver cnm ya” “takma cnm ya” modunda olduğundan, burada mantıklı yorumlar ve anonim olmak iyi hissettiriyor.
Çok doğruGüven meselesi bence. Bizim seni sırtından vurma gibi bir durumumuz yok mesela. En fazla tartışırız. Ya da bize gebe değilsin mesela dertleştiğinde. Buranın amacı bu çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?