evde sizede el şakası yapıyor mu? peki...
Aslında konu farklı olsaydı karışmayın eşinizin iş hayatına derdim..
Ama kızın annesinin anlattıkları hiç hoş değil..
Yazık kıza, çok üzüldüm ben..
Şimdi eşinizle konuşsanız büyük ihtimalle anne de işinden olacak ama eşiniz ileride de yanında çalışanlara hep böyle mi davranacak yani eşinizi uyarmanız onu ikna edecek mi?
evet kizin yasadigi seyi evlenmeden once calisirken bende yasadigim icin anlayabiliyorum cok kotu. ama esimle konusursam onu uyarmanin otesine gidecek olay.cuknu kiz zaten daha once uyarmis bunu bile bile sadece uyari degil acaib bir tartisma cikar sanirim
senin kızın olsa biride sarkıntılık yapsa gibi örnekler verebilirsin veya biri bana sarkıntılık yapsa ne yapardın gibi konuşabilirsin veya bugün şehirde dolaştım manyağın biri sarkıntılık yaptı diyebilirsinohaoldumsmile
bu çok kötü bi durum.heralde bnim başıma gelse o sinrle eşimn burnundan getirirdim.ne münasebet nasıl bi akıldır ki bu sn patronsun elalemin kızına yanında çalışana nasıl böyle davranabilir.bunun şakayla hiç ilgisi yok resmen sarkıntılık.bn şahsen böyle algılardım.
Arkadaşım eşine güveniyorsan arkasında dur derim yani böyle el şakaları yaparmı normaldede kadında yalan söylemiş olabılır ama varsa gerçekten böyle bişi bende hiç sevmem ne öyle cok samimi gibi
Bence bir agzini ara...hayirdir ya bu kiz niye cikti isten ne oldu falan fistik bir laf at ortaya
Esinin tepkisindende belki anlarsin olayi.CADIARZU
Hos bir durum degil tabiki, niyet temiz olsada yabanci bir erkegin heleki patronun el sakasi yapmasi yüzde 90 baska tarafa cekilir.
canım yanlış anlama kendimden örnek verecem ben bir derginin reklam sorumlusu olarak calısıodum büyük bir derginin işim çok iyiydi maaşım şartları bölge sorumlumuz patron sayılıodu ayda 1 benim bulundugum sehre geliodu ama ayda 1 gelmesi bile canımı sıkıyordu karsıdan karsıya gecerken koluma giriodu yada tokama bakma bahanesiyle sacıma fln dokunuyordu basit seyler ama sinek bile küçük mide bulandırır ben ses cıkarmadıkca sözlü olarak basladı ki hayatımda birinin oldugunu biliodu bende işten ayrıldım dayanamadım yanlıs anlama kız haklı bu durumda eger gercekten eşin yapıyorsa el şakası ama sen şimdi konussan belki anneside işinden olacak hani kadın sana demiş ya ben konusacam zaten diye sen kadına diyebilirsin benim yanımda konus diye tesadüfen gibi hemde o zaman eşinle seninde konusma fırsatın doğar
canim sabah ise giderken tekrar sordum zaten guzellikle.
canim sadece bu nedenden isten ayrilmis olamaz gibi geliyor dedim.
oda kizin nisanlisinin zaten kizin calismasini istemedini bununda bahane oldugunu soyledi.
sabah sabah fazla ustelemedim ama o gittikten sonra kadini arayip konustum
cunku daha once kiz esime X abi nisanlim artik calismami istemiyor yakinda cikabilirim demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?