şimdi sen eşine anlatırsan kadın işinden olabilir anlatmassan da olmaz eşini bi şekilde uyarman lazım dimi..bence başka bir yolunu bulup söyle el şakasından nefret ederim felan dedi bana evde yapıyosun elin alışır dışarda başkalarınıda yaparsın ayıp kaçar felan de çünkü kadınada söz vermişşin söylemem diye...ama bide şu var annesi sana söylerken tahmin etmiyomu bunu gidip eşine söyliceni...yani o senin eşin elbette söylersin ...
canim ben sadece pazar gunleri gidiyorum oraya o gunde kadin izinli. hem zaten kadin benim yanimda konuyu acacak olsa bana soyleme diye rica etmez ki.
ama gercekten cok sinirliyim sanirim sozumu tutamayip konusacagim bilemiyorum
Anladim canim....
Ya bence esinin kötü bir niyeti yoktu, bir abi bir kardes gibi görüyordu kizi, o yüzden kiza arada bir saka ile böyle takiliyordu belki....
Fakat kizin uyarmasina ragmen buna devam etmesi hos olmamis, kiz bundan rahatsiz oldugnu dile getirdigi an daha resmi olmasi gerekirdi.
Yada bak söyle bir fikir geldi aklima.
Sanada el sakasi yapiyormus esin, yine öyle yaptigi zaman esine "Bak sakin disardaki insanlara veya yaninda calisanlarada böyle el saklari yapma yanlis anlarlar" diye bir zarf atsan ....
Esin bir sekilde baska insanlara bunu yapmamasini bilmeli bence.:hulya:
"İş yap dedim zoruna gitti,yapmadı" çekti gitti türünde anlatması zaten suçlu olduğunu gösteriyor.
Ben konulara pek olumlu bakamam genel olarak,ayrıca çalışana el şakası yapan,ne bileyim lafla taciz ile abilik arasında gidip gelen patronlarında varlığını bilirim..
eşiniz tam olarak öyle biri mi bilemeyiz,kıza el şakası yapması ona ilgi duyduğunu da göstermez ama dokunmaktan hoşlanıyor olabilir..
şunu sorayım eşiniz yanında çalışan bir kıza el şakası yapacak kadar cıvık bir adam mı..?
sakın incinmeyin,herkes eşini tanır,bu sebeple soruyorum..
bazı adamlar vardır,ciddi,sert bazıları vardır lakayt..
eşiniz nasıl bir tip..?
hayir canim aslinda hic genis bir adam degildir bu konuda bu yuzden bu kadar uzerinde duruyorum. normalde baskasina yapmayan bir insan. mesela orada kizin annesi de var neden ona degil kiza hani masum ya hani saka ya. kiza abisi gibi yapiyorsa annesine de kardesi gibi saka yapabilir.
ya ben bu gibi durumlarda (kiz sesini cikarmamis olsaydi bile bu sakalara) ben erkeklere suc bulurum. ustelik evli ve bir kiz babasi bu adam(yani kocam) nasil susayim bilmiyorum
Ya gidip geliyorum aslında..
Bir tarafım eşinizin art niyetle yaptığını söylüyor diğer yanım anne-kızın artniyetli olduğunu söylüyor..
Üç kişi çalışıyorlar değil mi orada..?
başka şahit olan var mı acaba el şakalarına..
Eee annesi el şakalarında hiç devreye girmemiş mi,el şakası yapmayın x bey dememiş mii.?
susmuş,susmuş da birden mi patlamışlar masa silmeyle..
eşiniz böyle birşey yaptıysa çok çirkin,sizin her cezanızı hakediyor..
bence taktiğiniz güzel,sorun eşinize sonra da yarın arayacağım diyin..
bakalım telaşlanacak mı..?
El şakasından ben de hiç hoşlanmam. Hele yabancı bir erkek tarafından.
Kızcağız ne kadar bunalmış ki işten çıkmayı göze almış.
Şimdi annesi rica etmiş. Bence senin konuşman olmaz.
Zaten konuşmuşsun. Tekrar tekrar sorunca kuşkulanır.
Bir bekle bakalım annesi konuşsun. Eğer konuşamazsa o zaman sana kız anlatmış gibi söylersin ve bu konulara dikkat etmesi gerektiğini vurgularsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?