Gerçekten anlayan bir baksın çünkü kafayı yicemmm artık..

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Arkadaşlar lütfen şuna bir bakar mısınız ? Zira son falım ve artık baktırmayacağım..
Bu arada ben de az biliyorum bakabilirim bakan kişiye ama lütfen şuna bi bakın

Eklentiler

• IMG_5121.webp
    24 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_5122.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_5124.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 87
Ya bilen Yok mu ki çok çaresiz kaldım şuna bir el atın lütfen

Arkadaşlar lütfen şuna bir bakar mısınız ? Zira son falım ve artık baktırmayacağım..
Karşılıklı ise bakabilirim az biraz.

Canım sen iki kişiye arkanı dönüp bir adama gitmişsin, arkandaki kişilerden biri erkek, bu kişi 40 yaş üstü biri bence baban-amcan yaşlarında. Diğeri bir kadın; ama epey genç duruyor, minyon ya da bebek yüzlü diyebilirim. Aslında kadın bu erkek ve senin aranda kalmış gibi. Adam arkandan bağırıyor gibi sinirli çıkmış, kadın daha sakin ve onu sanki susturmaya çalışıyor gibi. Bu kişiler senin bir şeyden dolayı zarar göreceğini düşünüyorlar tüm mücadeleleri bu yüzden; ama sanki ne olduğunu bile anlamadan, oldu bittiye gelecek olay. Saçların el gibi çıkmış ve bu iki kişiyi itiyor şekilde çıkmış, ben bunu aşk hayatında geçmişte yaşadığın bir takım olumsuzlukları, haksızlıkları unuttuğuna ve şu anda mutlu olacağını düşündüğün için bu kişilere arkanı döndüğüne yordum. Aşk hayatında ilgili bazı pişmanlıkların çıkmış ve bunlar şu anda seni rahatsız ediyor; ama ders çıkaramamışsın bir şeylerden, olgunlaşman gerekiyor. Gittiğin erkeğin saçları teninden daha koyu bir erkek, seni gıdığından öpüyor gibi çıkmış, bu erkeğin otoriter ve baskıcı bir yapısı var, üstünde belli bir süre sonra baskıları olacak, hayatına çok fazla müdahele edecek eğer konuşmaya devam edersen, sadık ve iyi kalpli biri olabilir bu kişi; ama biraz sinsi bir kişiliği var, bu kişiden yara alman da olası, bu kişiye karşı çok tedbirli olmalısın. Bu adamın aklında evlilik-iş-maddiyat neyse senle ilgili bir planı olduğu çıkmış; ama bu plan sanki senin canını yakacak. Üzerine siyah bulutlar çökmüş gibi, sen de ne yapacağını tam bilmiyorsun aslında, önünü göremez olmuşsun, yaptığın doğru mu yanlış mı tam bilmiyorsun. Bu senin gittiğin erkeğin hemen alt tarafında bir kadın çıkmış, bu erkeği çekiyor şekilde, istemiyor bu durumu; ama erkek de onu eliyle geri itiyor. Bu kadının yüzü kırışık gibi çıkmış ya da telvelerden bana öyle geliyor; ama bence yaşlı bir kadın, kafasında da yusufçuk çıkmış, bunu kadına yakın bir zamanda gelin gelecek ya da bunun haberini alacak, bu kişi açısından da bu gelin hayırlı biri olacak şeklinde yorumluyorum ben.
Sen neşeli birisin; ama net bir kişi değilsin, aldığın kararların arkasında duramıyorsun, hemen vaz geçiyorsun. Bu da aslında senin hayatında düzensizliğe yol açıyor, neşeni kaybetmene neden oluyor. Eğer daha net olursan sıkıntı ve üzüntülerini atacaksın.
Beyaz tenli bir erkek çıkmış, sanırım bıyıklı biri bu kişi. Bu erkek bir dostu sayesinde büyük bir kademeye gelecek ve iyi paralar kazanacak.

Bugün tam günümde değilim, benden bu kadar. :)

Tmmm bu arada ben uzun bakıyorum biraz derinlemesine yorumlarım ama yaşınızı bekarmısınız onları bilmem Laz'ım ona göre yorumlayayım :)
Bekarım, 25,5 yaşım da :)

Eklentiler

• 20170510_225318.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 20170510_225329.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 20170510_225435.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 20170510_225623.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 20170510_225921-min.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 79
AYYYYy bende kötü şeyler çıkmış ya korktum ya

AYYYYy bende kötü şeyler çıkmış ya korktum ya
Çok fazla insan vardı, hepsi de kendince haklı gibi geldi bana; ama Rabbim bilir her şeyin en doğrusunu ve geleceği de. Şu an için pek iç açıcı değil; ama geleceğin inşallah güzelliklerle dolu olur.

Çok fazla insan vardı, hepsi de kendince haklı gibi geldi bana; ama Rabbim bilir her şeyin en doğrusunu ve geleceği de. Şu an için pek iç açıcı değil; ama geleceğin inşallah güzelliklerle dolu olur.
Bakıcam tatlım sabah atacağım sana çok uzun ama :) haberin olsun

Tamam canım, geç oldu zaten, ben de geceden sonra bakmıyorum. :)
Bir dilek tütmüşsün sen ve bunun için elinden geleni yapmışsın şimdi şuan sadece bekliyorsun biraz saha sabret. Bu süreçte bazı sıkıntıların var bunları kısa zamanda atlatacaksın. Bu arada acayip şanslı bir döneme geçeceksin eline küçük küçük fırsatlar geçecek bunları değerlendirmeni öneriyorum. Bir eşya kaybetmişsin sen bir cisim görünüyor onu kısa zamanda bulacaksın ve mutlu olacaksın. Evinde büyük bir şenlik var parti gibi veya bir haber sen de buna şahit olup çok sevineceğin zamanın yaklaşmış.
Falında yılan figürü var canım bunu şöyle yorumluyorum senin çevrende bir arkadaş var başta buna güvenmişsin Sonra zamanla hissiyat anlamında bu kıza veya başka bir arkadaş bu güvenin kalmamış. Hislerinde yanılmıyorsun bu kişi arkandan çok konuşuyor senin dedikodunu yapıyor ama yüzüne öyle gülümsüyor ki.. Dikkat et derim.
Eline para geçecek senin bu parayı kısa vadede bir şekilde değerlendir kesinlikle. Elinde tut ya da ama harcama.
Geçmişte kalp kırıklıkları yaşamışsın bu da senin şuanki durumunu etkiliyor. Dış dünyaya kendini biraz kapatmışsın yalnız duruyorsun bir evde öyle hissettim. Bunu yapma. O kişiyle yolların ayrı hiç bir şekilde olmayacak bu kişiyle.
Sana bir kağıt ya da net üzerinden haber olabilir öyle bir şey gelecek ve buna çok mutlu olacaksın. Ailende sevinecek senin adına. Tilki dolu etrafın o az önce dediğim kişiye dikkat et sırrını açma lütfen.
İleriki dönem için konuşmam gerekirse sen sanki elinde çiçek var Buket gibi duruyorsun tam karşında bir erkek bu kişi yakın zamanda karşına çıkacak senden hoşlanan bir çocuk bu sen çok mutlu görünüyorsun ama.
Hayatında hep tırmanmışsın bir şeyler için savaş vermişsin tırmanıyorsun hala bu sebeple strese girmişsin ama için ferah olsun o tırmandığın şey olacak. Biraz daha sabredeceksin.
Bu arada evleneceğin adam zengin bayağı maddiyatı iyi birisi. Maneviyatı da iyi çıkmış senin için hayırlı birisi bu.
Sen geçmişte yaşadığın bir olay için birilerine açıklama yapacaksın o süreç biraz sıkıntılı çıkmış ama zamanla atlatacaksın sorun olmayacak.

Bu arada ancak bu kadar görebildim hakkında hayırlısı olsun

Evet uzun süredir eve kapadım kendimi önceki ilişkim yüzümden, o zamanki konuştuğum çocuk ve o dedikodumu yapan yılan yüzünden desem yeri. (Onun arkadaşı, bana da arkadaş olarak yaklaştı.) Aslında ben kıza uzun süredir bir şey anlatmıyorum, benim etrafımdaki insanlardan laf almaya çalışıyor, etrafımdaki tilkiler de onlar. Şu an hoşlandığım biri var o baya zengin ve dileğim de bu adam o olayların bir kısmını biliyor; ama hepsini değil, ağzımı yokladı, anlatamadım; ama anlatmam gerekiyor. Biraz karışık bir hayatım var işte. Bir tane mülakat sonucu bekliyorum, inşallah sevinçli haberim odur. evet her şey için hep savaştım, hiçbir şey öylece önüme gelmedi, yoruldum tabi biraz ben de
Ağzına sağlık canım.

Son düzenleme:
Kız korktum kendimden hadi bakalım inşallah iyi şeyler olur hayatında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…