Gerçekten Aşık olduğunuz kişiyle mi evlendinizz ?

evet canım ben sevdiğim aşık olduğum saygı duyduğum kişiyle evlendim 17 ay oldu evleneli ,mutluyuz Allahıma çok şükür birde bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah =)

Sevdiğim, aşık olduğum, gözlerine baktığımda hayat bulduğum, saçının teline kıyamadığım, kokusuna kurban olduğum, günümü aydınlatan Güneş'im, gecemi aydınlatan Ay'ım, Cennet'ten gönderilmiş meleğim, hediyem, soluduğum havam, içtiğim suyum, yediğim ekmeğim, Onsuz eksik olduğum; diğer yarımla evlendim...

Ben maalesef aşık olarak evlenmedim.
Sevgi ve saygı öyle yoğundur ki, anlatması zor alma, böyle ömür geçirmek istemiştim.
Şimdi şimdi , belki de hamileliğin etkisiyle ciddi sorgulamalar yaşıyorum içimde.
Keşke diye başladığım cümlelerim öyle çoğalmışki fark etmeden.
Karışık bi durum benimki anlatması zaman alır.
Aşık olduğum hıcbı adam da evlenme teklif etmemişti hayatımda bana.
Hayal kurduğum hıcbı adam hayatıma girip de aile olmak istemedi.
Şimdi düşünüyorum da, ablam 3.evliliğini yaptı aşkla ve öyle mutlu ki maşallah 40 ında halbuki
Hiçbişey için gec olmasa gerek, hele aşk için.
Ama hamiley'm.
Kısmet.
Aşk, kör değilsen evlilik için çok güzel bir sebep.
Aşk çocugu doğurmak da öyle olmalı.

Bende sevdigim on senr bekledigim hozumun nuru hayat arkadasimla evlendim. Bi tane ayni esime benzeyen bir nurum daha var. Ikinci nurumuz icin calisiyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende sevdigim on senr bekledigim hozumun nuru hayat arkadasimla evlendim. Bi tane ayni esime benzeyen bir nurum daha var. Ikinci nurumuz icin calisiyoruz.

On sene beklerken birbirimizden sklrsak.beni almazki çok zaman geçti.DİE dusunmedinmi hic

On sene beklerken birbirimizden sklrsak.beni almazki çok zaman geçti.DİE dusunmedinmi hic

Esimde bu korku vardi evet ama ben esimden daha asiydim. Hic beni almaz diye dusunecek bir karamsarligim olmadi. Saygi bitmedigi muddetce yuz sene gecse sikinti olmaz bence.

Ben eşimle cocukluktan beri tanışıoruz acılamıyorduk birbirimize ikimizde birbirimizin ilkiyiz sadece yazları görüyordum almanyada oldugum için kayınbabam da komserdi tayini cıkınca telde msn filan görüşüoduk tabi bşrbirimize acıldık :) sonra yılar gecti ben tr gelme kararı aldım ve sınavlara hazrlandım ikimiz de aynı okulu kazandık polis olduk ve aynı yerde meslegimize başladık ve yıllar gecti hala aynı işe gidip eve gelioruz hep cevreden diolardı ya sıkılmıomusunuz birbirinizden hep dipdibesiniz diye ama birgün olsun sıkılmadık şükürler olsun 1 dk bırakın 1 sn bile ayrı duramıoruz sıkılmaya başlıoruz rabbim herkeze böle bir güzellik huzur mutlulk versin inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel. .. BN uzun ilişkiler evliliğe gitmez diye dusunurumde

evet canım gerçekten aşık olduğum adamla evlendim ve bunca sene geçmesine rağmen dediler gibi de aşığım...Allahım herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…