- Konu Sahibi 8arzuarzuarzu8
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deli gibi aşık olduğunuz gözlerine bakarken kendinizden geçtiğiniz yokluğunda kalbinizinnn sancılandığıı her an yanınızda olmasını istediğiniz kişi ile mi evlendiniz yada öyle bir sevgiliniz oldumuuu evlenip aklınıza geldiği oldumuuu kızlar bu konuyu konuşmak istiyorum.![]()
evet canım ben sevdiğim aşık olduğum saygı duyduğum kişiyle evlendim17 ay oldu evleneli ,mutluyuz Allahıma çok şükür birde
bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah =)
Allah mutluluğunuzu daim etsinn bebeğinizide hayırlısıyla büyütün inş:)
Bende sevdigim on senr bekledigim hozumun nuru hayat arkadasimla evlendim. Bi tane ayni esime benzeyen bir nurum daha var. Ikinci nurumuz icin calisiyoruz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben maalesef aşık olarak evlenmedim.
Sevgi ve saygı öyle yoğundur ki, anlatması zor alma, böyle ömür geçirmek istemiştim.
Şimdi şimdi , belki de hamileliğin etkisiyle ciddi sorgulamalar yaşıyorum içimde.
Keşke diye başladığım cümlelerim öyle çoğalmışki fark etmeden.
Karışık bi durum benimki anlatması zaman alır.
Aşık olduğum hıcbı adam da evlenme teklif etmemişti hayatımda bana.
Hayal kurduğum hıcbı adam hayatıma girip de aile olmak istemedi.
Şimdi düşünüyorum da, ablam 3.evliliğini yaptı aşkla ve öyle mutlu ki maşallah 40 ında halbuki
Hiçbişey için gec olmasa gerek, hele aşk için.
Ama hamiley'm.
Kısmet.
Aşk, kör değilsen evlilik için çok güzel bir sebep.
Aşk çocugu doğurmak da öyle olmalı.
On sene beklerken birbirimizden sklrsak.beni almazki çok zaman geçti.DİE dusunmedinmi hic
Esimde bu korku vardi evet ama ben esimden daha asiydim. Hic beni almaz diye dusunecek bir karamsarligim olmadi. Saygi bitmedigi muddetce yuz sene gecse sikinti olmaz bence.