Gerçekten ayranı yok içmeye..

Araba konusunda ben de çok çektim. Eşim ben araç kullanayım diye ufak bir araba aldı, kapıda iki araç olunca başladı eşimin ailesi "sizde iki araç var, birini bize verirsiniz" demeye. Nasıl üzüldüm anlatamam. Baktım olmuyor. Ikisini verdik bir tane aldık. Hem eşimin hem benim istediğim oldu. Eski durum bana "allah malın da hayırlısını versin" demeyi öğretti.

Ayrıca arabadan yatırım gayette oluyor. Uygun aldığımız arabayı yedi bin lira farkla sattık. Benim aracimi dört bin lira farkla sattık. Şimdi yine sınıfına göre mantiklica aldığımız ve iyi fiyata satacagimiz bir arabamız var.

Juke konusuna gelince, kız arabası. Böyle diyin soğur. Polo falan çok güzel onlara bakın. Hamileyim diyin siz kullanın aracı, Herkes bilsin ki en çok siz kullanıyorsunuz. Hamileliği kullanın.

Keyfi yere araba isteyenlere bende çok kızıyorum haklısın tepkinde yani , tabi bu isteyen kayinlar olunca Hayır demek te zor olur. Yatırım amaçlı araba almak ta pek mantıklı olmamış arabayi biraz kucultup ev borcuna falan girebilirsiniz. Hem sıkıntı cektiginizede değer

bakın siz kardeşinize hayır demişsinz yani eşim bana kardeşime nasıl hayır diyeyim diyor hep
Bebek erken gelebilir erken doğum riskim var araba evin önünde duracak bir sıkıntı oldu mu beni hastaneye yetistireceksin deseniz eşinize dogumdan sonra da bebeğin sarılık riski var sürekli hastanedeyiz deyip bebeği bahane edin böyle böyle o kayinlar arabayi kullanamasin

Merhaba kızlar. Beni bilenler vardır az çok. Sorunsuz bi evliliğim var, tabi eşimle olan kısmı sorunsuz. Gerisi ise tam fiyasko. Geçen yıl eşim kredi çekti, bende bileziklerimden bi kısmını verdim yatırım amaçlı lüks bi araba aldık. İki kaynım var sürekli bizim arabayı kullanıyorlar, arabasız asla bi yere gitmezler. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Arabanın bakımı bitmek bilmedi. Benim maaşımla geçiniyoruz eşiminki krediye gidiyor. Bi bebeğimiz olacak. Öğretmen maaşıyla bebek odası düzdüm, bebek arabası aldım. Çok sıkıntı çektiğimiz günler de oldu. Bende dedim ki bu araba bize lüks, Çok harcaması oluyor bunu satalım, daha makul bi araba alalım kalan parada bankada dursun. Eşim tamam dedi. Arabayı bi ay önce sattık. Fakat ne bi araba alabildik ne de bankaya yatırabildik. Bi aydır bunun tartışmasını yapıyoruz. Eşim yine lüks bi araba almak istiyor. Ben kabul etmediğimi söyleyince bileziklerinin parasını istediğini düşünüyorm artık bu kadar inat olmaz sana onların parasını vereceğim daha sonra ben istediğimi yapacağım dedi. Bende madem çirkinleşiyosun bende dozu arttırıyorum krediye giden maaşını napıcaz evi ben geçindiriyorum dedim. Demez olaymışım. O kadar kırıldı üzüldü ki bi sürü de şey söyledi çıktı gitti. Yav bi de mevzu şöyle kızlar koskoca ailede bi bizim arabamız var, kaynımgilolasıcalar ne zaman isterlerse götürüyorlar arabayı, araba ortalık malı oldu. Millet sefasını sürüyor biz cefasını çekiyoruz. Ben bu yüzden daha makul bi şey alalım zaten çok kullanılıyor araba haşat oluyor diye düşündm. Eşime de söyledim ama abilerin alıyor demedim çok kullanılıyor bakımı bitmiyor demiştim. Umarım karışık olmamıştır ya. Ben napıcam bu hassas adamla :KK43: bu görgüsüz kayınlarımla :KK43: kayınlarımı destekleyen bik bik kayınvalide ile :KK43: karışık olduysa affedin
Bırak alsın
Ehliyetin varmı bilmiyorum yoksa ilk iş al
Arabayıda sürekli sen kullan kaynın falan istediğinde bana lazım de kes ayaklarını
Kendilerine bi araba alsınlar bu kadar ihtiyaç duyuyorlarsa

bakın siz kardeşinize hayır demişsinz yani eşim bana kardeşime nasıl hayır diyeyim diyor hep
E o zaman bu kardeşle siz konuşun.Benim doğumum yakın araba bize lazım Sonrasında da bebeğimiz için hep elimizin altında olmasını istiyorum lütfen kimse almasın deyin.
Kötü gelin olun şirret olun boşverin böylesi daha iyi yakanızdan düşerler hiç olmazsa.

Keşke evi ben geçindiriyorum şeklinde konuşup eşinizi kıracağınıza asıl rahatsız olduğunuz şeyi söyleseydiniz daha iyi . Arabamın zırt pırt kullanılmasını istemiyorum ! .Hem eşiniz kırılmazdı hem buna uygun çözüm geliştirebilirdiniz hem de kendinizi ifade etmiş olurdunuz. Araba almasanız nasıl olur o parayı bebeğinizin geleceği için bankada tutsanız.
Eşin hayır diyememesini anlamıyorum. Bu kadar izin müsadeden sonra zaten karşı tarafın hayırdan anlayacağını da sanmıyorum. Azıcık bi düşünce olsaydı bu kadar istemezlerdi zaten .
Siz arabasız kalmaya alışacak mısınız o önemli

Maddi durum çok iyi degilse araba için 50 çok fazla ...... Bence arabaya en fazla 30 verilir .......Arabaya yatirim da yapilmazki. Sürekli degeri düşer.
Konu sahibi haklı konusana degil konuşturana bak demisler.Çok lazimsa herkes alsin kendine bi araba
Hamile insanin arabasi istenirmi yaaa

Cok sinir bozucu.
Esin resti cekmis, ben olsam o paraya iki arac almayi dusunurdum.
Hatta kendiminkini daha iyi alirdim, kimseye de koklatmazdim.
Ben otobusle ugrasirken milletin benim arabamla keyif catmasi asabimi bozar.
Esin de kendi arabasini kime istiyorsa ona versin ama senin arabana da asla binmesin.

E o zaman bu kardeşle siz konuşun.Benim doğumum yakın araba bize lazım Sonrasında da bebeğimiz için hep elimizin altında olmasını istiyorum lütfen kimse almasın deyin.
Kötü gelin olun şirret olun boşverin böylesi daha iyi yakanızdan düşerler hiç olmazsa.
şirret olmayı annem öğretmediğinden mi olamadım anlamadm ki ya şirret olmak istyorm bende ama yapamıyorum. O gülümsemeyi sanki doğarken yapıştırmışlar suratıma

Cok sinir bozucu.
Esin resti cekmis, ben olsam o paraya iki arac almayi dusunurdum.
Hatta kendiminkini daha iyi alirdim, kimseye de koklatmazdim.
Ben otobusle ugrasirken milletin benim arabamla keyif catmasi asabimi bozar.
Esin de kendi arabasini kime istiyorsa ona versin ama senin arabana da asla binmesin.
ehliyet alıp arabayı almayı bende düşünmştm hep düşündklerime geri dönüyorm bu aralar

Maddi durum çok iyi degilse araba için 50 çok fazla ...... Bence arabaya en fazla 30 verilir .......Arabaya yatirim da yapilmazki. Sürekli degeri düşer.
Konu sahibi haklı konusana degil konuşturana bak demisler.Çok lazimsa herkes alsin kendine bi araba
Hamile insanin arabasi istenirmi yaaa
aynen ya ben 8.5 aylık hamile insandan hayattta araba istemem. Kafa yokmuş demek millette. Bende acaba ben mi kötü düşünüyorm diyodum meğer ne kadar haklıymışım.. Teşekkür ederim

Keşke evi ben geçindiriyorum şeklinde konuşup eşinizi kıracağınıza asıl rahatsız olduğunuz şeyi söyleseydiniz daha iyi . Arabamın zırt pırt kullanılmasını istemiyorum ! .Hem eşiniz kırılmazdı hem buna uygun çözüm geliştirebilirdiniz hem de kendinizi ifade etmiş olurdunuz. Araba almasanız nasıl olur o parayı bebeğinizin geleceği için bankada tutsanız.
Eşin hayır diyememesini anlamıyorum. Bu kadar izin müsadeden sonra zaten karşı tarafın hayırdan anlayacağını da sanmıyorum. Azıcık bi düşünce olsaydı bu kadar istemezlerdi zaten .
Siz arabasız kalmaya alışacak mısınız o önemli
arabasızlığa alışamayız ki bebeğim olacak miniğimi de otobüse bindiremem.. Şimdi dışarıda arkadaşlarıylaymış gelsin de konuşacağm. Kafamda metin hazırladım :))

Bırak alsın
Ehliyetin varmı bilmiyorum yoksa ilk iş al
Arabayıda sürekli sen kullan kaynın falan istediğinde bana lazım de kes ayaklarını
Kendilerine bi araba alsınlar bu kadar ihtiyaç duyuyorlarsa
ehliyetiö yok ama kesin alacağım artık. o zaman göreceğiz bakalım ne yapacaklar.

arabasızlığa alışamayız ki bebeğim olacak miniğimi de otobüse bindiremem.. Şimdi dışarıda arkadaşlarıylaymış gelsin de konuşacağm. Kafamda metin hazırladım :))

Çok haklısın. Eşin hayır diyemiyorsa ehliyet alıp arabayı siz kullanın siz vermeyin. Eşim hamile eşime lazım bu kadar. Bebek doğduktan sonra hastaneye gidiyoruz gezmeye gidiyoruz bana lazım. Açıklama yapmak zorunda bırakıyor yüzsüzler. Eşin hayır diyebilse sorun çözülecek inşallah çözülür

Araba ile yatırım olmaz araba başlı başına masraftir siz zaten yatırım olan bileziklerinizi bozmussunuz arabayı verme konusuna gelince kayinlarina açık açık soyle vermek istemiyorum diye esinde iş yok anlasilan

Araba konusunda ben de çok çektim. Eşim ben araç kullanayım diye ufak bir araba aldı, kapıda iki araç olunca başladı eşimin ailesi "sizde iki araç var, birini bize verirsiniz" demeye. Nasıl üzüldüm anlatamam. Baktım olmuyor. Ikisini verdik bir tane aldık. Hem eşimin hem benim istediğim oldu. Eski durum bana "allah malın da hayırlısını versin" demeyi öğretti.

Ayrıca arabadan yatırım gayette oluyor. Uygun aldığımız arabayı yedi bin lira farkla sattık. Benim aracimi dört bin lira farkla sattık. Şimdi yine sınıfına göre mantiklica aldığımız ve iyi fiyata satacagimiz bir arabamız var.

Juke konusuna gelince, kız arabası. Böyle diyin soğur. Polo falan çok güzel onlara bakın. Hamileyim diyin siz kullanın aracı, Herkes bilsin ki en çok siz kullanıyorsunuz. Hamileliği kullanın.
şu an hamileliği daha sonrada bebeğimi öne sürebilirim. Arabayı satmadan bikaç gün önceydi kaynım bi düğüne gitmek için aldı arabayı. O zaman düşünmştm yalandan sancılansam da görseler mi diye :)) saf ben anca kendi kendime düşünr kurarım, hani sevgi saygı çerçevesini koruyacağm falan.. Kendime çok kızdım sayenizde. Kafayı toplamam lazım.

Sağolun kızlar. Bende acaba eşimin ailesi hakkında boşuna mı kötü düşünüyorum diye kuruyordum. Meğer ne kadar haklıymışım. Artık tavrımı net bi şekilde ortaya koyacağm. Kimse benim iyi niyetimi güleryüzümü suistimal etmemeli. Bu kadar suistimalle kendilerini iyice küçük düşürdüler zaten :duduk:

hiç geri adım atma. arabayı sadece sen ve eşin kullanmak şartıyla al. yok abilerime hayır diyemem derse 10 binlik araba yeter deyin. en azından için acımaz.

Çok doğru düşünüyorsunuz ama evi ben geçindiriyorum demeseydiniz iyiydi. Kırıcı olmuştur.
Arabanın masrafının çok olduğunu ileri sürerek normal fiyatta araba alabilirsiniz.
Beraber karar alıp zorunluluk dışında kimseye vermeyin.

Burada kimi arkadaş keşke eşine evi ben geçindiriyorum demeseydin demiş. Ama sen haklısın. Eşin hak etmiş. Bilezikleri veririm kalanı benim param moduna girerse lafı da yer. Bence hiç geri adım atma. Artık arabayı kayınlarımla ortak kullanmak istemiyorum de. Tamamen haklısın çünkü. Kimisi yüz verince astarını istiyor:duduk:

Back
X