- 2 hafta önce yaptıgım kıskançlık ve sinirle attıgım ayrılık mesajı ( mesajı görmeden silmiştim) üstüne erkek arkadaşım benden ayrılmıştı yanına gidip konuşmama ragmen etrafımda ki herkes bu ayrılıgın bahane oldugunu senin sinirle aldıgın karar oldugunu dile getirdiğin halde geri adım atmamış olmasını etrafım başka şeylere yormuştu.. çok uzun oldugu için detay vermeden geçiyorum biz hafta sonu elimizde olmayan bi nedenle konuşmak zorunda kaldık ortak arkadaşımızın yapmış oldugu bi olay üzerinden.. bana konuşurken söylediği şey bu kararın sinirle olmadıgı emin oldugu vs bende bu şekilde konuştum arkadaşca telefon konuşmamızda çok üzgün oldugu bahane ve başka bi nedenin asla olmadıgını söylemişti ikimiz içinde iyi olacağı vs.. her neyse dün ögrendim ki benimle konuştugu akşam erkek arkadaşlarıyla kızlarla ortam kuruyorlar sosyal medyadan ekleşmeler vs görüyorum bu adam 36 yaşında ve yanlarında ki kızlar 21 22 yaşlarında bana telefonda çok üzgün oldugunu evde geçirdigini bu dönemi söyleyen adam alemlerde mesaj attıp ne kadar yanlış bi insan oldugunu kendinden küçük yaş kızlarla eglenip ortam yaptıgını igrendigimi ve telefonunda bana ait ne varsa silmesi gerektiğini arkadaşlarınıda heryerden silicegimi söyleyip engelledim 6 7 kez aradı normal mesaj attı attıgı mesaj ortaya bi laf atıp kaçınca gerçek oldugunumu düşünüyorsun mesaj bu bunun üstüne bir kez aradı sonra sustu çok sinirlendim yanındaki arkadaşı evli ve eşini tanıyorum onları bile heryerden sildim onu görmemek için.. kendini iyi gösterip bu denli biri çıkmasına üzgünüm çok ...