Arkadaşlar ablamın yaşamış olduğu bir tanışma hikayesini anlatıp sizlerden yorum almak istiyorum, biz hiçbişey anlayamadık bu durumdan. Değerli yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz
Ablamın tanıştığı kişinin annesi ile bizim annemiz arkadaş yakın mahallelerde oturuyoruz yani. Anneler vasıtasıyla bir buçuk ay önce tanıştılar. Görüşmeleri güzel geçmiş çocuk ablamı beğendiğini ve onu tanımak istediğini söylemiş. Görüşmenin sonuna doğru ablam nişanlanana kadar el tutuşmak vs. bu gibi şeylere karşı olduğunu belirtmiş, karşı tarafta hmm bunu düşünmem lazım demiş. Bir hafta sonra çocuk ablama mesaj atmış ama havadan sudan işinin yoğunluğundan konuşmuş sadece, ablamda düşüneceğin bir konu vardı onu merak ettim diyerek konuyu açmak istemiş . Çocukta herşeyi kapsamlı olarak düşündüğünü iki tarafında müsait olduğunda tekrar yüzyüze görüşmek istediğini söylemiş. Ayrıca bir ay kadar yoğun olacağını ama fırsat buldukça mesaj atacağını söylemiş. Sonraki 15 gün içerisinde iki defa daha mesaj atmış ama sonrasında yazmamış. Ablamda bir ay dolunca çocuğun numarasını silmiş. Çocuk tekrardan yazmış , beni yanlış anlama lütfen sakin aklına farklı şeyler gelmesin çok yoğunum o yüzden yazamıyorum sana demiş. Ablamda ben senin net olmadığını eğer gerçekten beni tanımak isteseydin fırsatı kendin yaratır ve arardın beni demiş. Çocuk aksini iddia etmiş. Eğer öyle olsaydı şuandada yazmazdım diyerek ablamı ikna etmiş ve ablamda numarayı tekrar ekledi. Bu olaydan sonra ilk bir hafta içerisinde iki defa daha mesajlaşıldı. Çocuk yine özürler dileyip yoğunluğundan bahsetmiş fırsat bulduğunda görüşmek istediğini söylemiş. Ablamda evet yüzyüze görüşüp bi sonuca bağlayalım bu işi , bu şekilde iletişim kuramıyoruz demiş. Ve bir hafta daha geçti çocuktan ses yok . Bayram tatilinde memleketime giderim belki demiş ama en azından bir arayıp nasılsın diyebilir yada mesaj atabilirdi.
Detaya girdim uzun anlattım kusura bakmayın lütfen, netice olarak bu çocuğun niyeti ne gerçekten hiçbişey anlamadık biz. Gerçekten isteyen erkek zaman yaratır arar ama istemiyorsa da eğer bunu söylemek zor değil.